Onları bu kadar güldüren şey ne olabilir dersiniz? 😄

Onları bu kadar güldüren şey ne olabilir dersiniz? 😄

23 Nisan 'da bir ders esnasında köy okulundaki çocuklara bu günün vesilesiyle verilmek üzere getirtilen bir dondurma arabasi ve/veya kurulan atlı karınca/ okul bahçesine kurulan tenis kortu vs olabilir.///Veya okulu ziyaret eden bir siyasi kişi artı basın mensupları olabilir.////Veya sınıfa akıllı tahta monta etmekm icin gelenler bakıyor olabilirler. Birden fazla ihtimal var. Veya geçen yıl 23 Nisan da onlara çikolata getiren aynı zamanda öğretmenlerinin arkadaşı olan en sevdikleri jandarma abileri olabilir gelen. Veya okuma kitabı bağış kolileri gelmiş olabilir.
Ikimiz orada kovalamaca oynuyoruz. onlarda bize bakıp gülüyorlar ya şunlara bak güya öğretmen olacaklar bizden beterler diye...😄
Bizden de bu beklenirdi 😂
Ne demekk😄
Cevap
9Cevap
Bir kamyon dolusu oyuncak
Bence istedikleri şeyi almış olabilirler artık ne istiyorlarsa ama ne mutlu etmiş olabilir bu konuda fikrim yok
Bence biri kar yağıyor diye bağırmış diğerleri de cama koşturmuş 24 yaşındayım şu an bile aynı şeyi yaparım 😂
😂😂😂 kar yağınca sınıfta çocuk kalıyor mu ya?
İzmir'de yılda bir bile yaşanan bir şey olmadığı için...😂😂
Ya 😂
Fotoğrafları çekiliyordur veya kameraya çekiliyorlardır belki eskiden bizde böyleydik ya...
İkisi kameraya bakmış evet ama diğerleri hiç oralı değil 😄
Evet 😄nekadar güzel gülüyorlar ya
Kessinlikle 😄
Bilim evi falan yapanlar var o türden birilerinin geldiğini olabilir
hepsi güldüklerine göre. acaba diyorum palyaço gösterimi yapıyor
Ben olsam asker gördüğümde böyle mutlu olurdum... Devlet yanımda derdim... Yüzüm gülerdi
eşeğe ters binmiş bir hoca olabilir
Komik olurdu 😅
ya da lise öğrencilerini sıraya dizip tek ayakta durma cezası veren mahmut hoca :)
Palyançodur heralde.
Fotoğrafçıları ya da Yardım sever insanları
Benı
Aa 😄
😂🤣
Kamera
Beni gördüklerinde ki halleri!
tıvorlu ismail
Arkadaşına
beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar