ben burdan bir kıza aşık oldum hala da unutamıyorum vay arkadaş. tek benmi böyleyim acaba
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burası birine aşık olmalık bir yer değil ayrıca hiç kimseye aşık olmadım.
Arama kısmına gel ve burdan birini arıyorum diye sorulara bak. Yüzlerce belkide binlerce insan birbirini aramış. Anonim tanışma uygulamalarından insanlar buluşup uzun yıllar birbirlerinin hayatlarında kalıyorlar. Kaldı ki burası bir anonim tanışma uygulamasına göre daha elit kalıyor biraz daha en azından. neden olmasın?
Sen de bir kız hesabı açıp özele gelen ve görüşlerin altına yapılan yorumları gör ne demek istediğimi anlarsın :D Buradaki erkeklerin çoğunun aklı cinsellikte yani ben düşünmüyorum ama düşünen kızlar varsa eninde sonunda hayal kırıklığına uğrayacaklardır.
orada tabii ki haklısın. Kendini bilen olgun kızlar zaten mesaj kutusunu kapatıyor. Sorusunu sorup hesabından çıkıyor. Ben burada bir görüş paylaştım ardından mesaj geldi birbirimize aşık olduk ve daha sonra bir sinirle ben hesabımı kapattım ardından karşılık için o kapattı. Ama dönüp baktığımda hakkım da hep sorular sormuş bu kişiyi tanıyan var mı gibisinden. İkimiz de aptallık ettik. Yani dünya üzerinden her şey olabilir her türlü sürprize hazır olun. Bir şeyi küçümseyip hafife almayın büyükte konuşmayın ummadık taş baş yararmış
Ben de kapatacağım zaten mesaj kutumu, anladım tekrar barışma ihtimali yok mu peki? Seni ilgilendirmez dersen onu da anlarım :D
Şimdi şöyle.
Bulamadık birbirimizi.
Ama 1 ay önce kapalı hesabımın altına yorum yapmış.
Benim yorum yaptığım soruda 1 sene önceki sorunun altına yptım yani beni sorduğu soruya. Cevap verdim kapattım sonra hesabı falan.
Nerdesin yazmış bir kaç şey sormuş, ben de şuanki açık hesabımla cevap verdim ve sonra geri dönüş olmadı ama ben 10 gün geç cevap verdim. Belki hesabı kapalı görünce umudunu yitirdi. Aktif hesabımla yorum yapacağım aklına gelmedi. Ama insan bir yorum yaptın, geri dönüp bakmaz mısın?
Gerçi biraz gerçekçi olmakta da fayda var. Ben onu öyle arasaydım, soruma cevap verse ve yorum yapsam o cevaba. Ama bir bakıyorum ki hesabı kapanmış. Kendi kendime derdim ki of ya kapalı hesabıymış diye. Sanırım bir daha soruyu bulamayacağını düşünüp, aktif olan hesabıyla cevap vereceğini düşünmezdim. Çünkü nerden bileyim onu sorduğum soruyu takip ettiğini.
He bide... çok seviyorum onu biliyor musun :)
Sorudan sevdiğini ve unutamadığını fark ettim zaten :D umarım tekrar denk gelirsiniz
Hey bir şey soracağım. Umut sence hep olmalı mı? Ufakta olsa içimiz de barındırmalı ve ufakta olsa savaşmalı mıyız? Yoksa bu umuda göre değişir mi
Umut etmeden yaşayamayız bence o umut bizi bir şeylere bağlıyor diye düşünüyorum. Sen ne düşünürsün bilemem. Ayrıca kendin yazdın "Bir şeyi küçümseyip hafife almayın" diye o ufacık olasılıkla birine aşık olmuşsun tekrar o ufak pürüzleri ortadan kaldırıp mutlu olmakta ikinizin elinde
Yine saçmaladım..
Saçmalamadın sorun yok. Evet ikimizin elin de ama ben çabalıyorum sadece. Ve hislerim o yöndeki o çoktan umudu kesti. Burası da öyle lanet bir site ki kapanan hesabını açamıyorsun. Ve diğer bir hislerim ise onun yavaş yavaş beni unutmaya başladığını söylüyor. Bilmiyor ki aktif hesapla hala burada onu bekliyorum diye.
Bildiğin başka sosyal medya hesabı yok mu?
Maalesef yoktu. Telefon numara mı istedi kaç defa. Biraz daha sürünsün diye vermemiştim. Sürekli fake kız hesapları açıp beni test ediyordu. Instagramı zaten yoktu.
Açmıştır belki neyse daha fazla rahatsız etmeyeyim, iyi geceler :)
Rahatsızlık vermedin, normal konuşuyorduk. İyi geceler öyleyse
Bilmem öyle hissettim :D
Hayır sorun yok. Neden gizlenip çıktın :D
Dengesizliğimden kaynaklı o yapıyorum arada :D
Ne burcusun :D
İkizler sandın kesin ama değil balığım :D Sen?
Benim aslında burçlara pek inancım yok/tu. Kendi özelliklerime öğrenene kadar daha sonra baktım ki biraz karakteristliği yansıtıyor.
KOÇ burcuyum :D
Öyle tabi
Evet...
eh, al buyur, ruh ikizi bir tane daha..
Olmadı hiç
Neden hüsran peki
Henüz değil. Bugün ilk günüm
burada aşk mı var shds
Ah abisinin gülü, sen yenisin belli ki buralar da
2 yıl yeniyse..
17 yaşında buraya girmiş bir kızın burada aşk mı var deyip gülmesi komedyen.
17 yaşında buraya girdiğimde aşk için girdiğimi söylemedim?
Abisi, hadi sal cevap yazma
Hayır