Samimiyet yoksa ben otomatikman uzaklaşıyorum. Yapmacıklığın kokusunu bir metre öteden alabiliyorum. 😃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samimiyet yoksa ben otomatikman uzaklaşıyorum. Yapmacıklığın kokusunu bir metre öteden alabiliyorum. 😃

En son sorduğunuz soruya gizli cevap vermek istemiştim. Kısmet bu soruya oldu. Aslında cevabınızı bu soruda gayet net bir şekilde ifade ettiniz. Samimiyet her türlü ilişkinin olmazsa olmazıdır. Aşk iki kişiliktir. Bu yüzden daha fazla ilgi, fedakarlık ve samimiyet gerektirir. En önemlisi de karşılıklı saygı. Bunlarla birlikte sarsılmaz bir güven inşası olursa hiçbir bahane veya olumsuzluk ayrılık sebebi olamaz. Gerçek aşk karşılıksız sevgi ve koşulsuz destek üzerine kuruludur. Elbette kimse mükemmel değil herkes hata yapabilir. Anlayışlı, vicdanlı ve adil olmak önemlidir. Bunlar iç görünüştü. Dış görünüş olarak herkesin güzellik/yakışıklılık algısı farklıdır. Siz tam olarak nasıl bir aşk istiyorsunuz bilmiyorum ama sizinle ilgili ön yargım şudur. Doğal, kendisiyle barışık ve cana yakın birisi olarak izlenim veriyorsunuz
Teşekkür ederim yorumunuz için
Ben bir insanda en çok karakter arıyorum ayni karakterimiz uymalı bir şekilde. bunun dışında tabi ki güven ama kimseye güvenemiyorum yani güvenmez bir yapım var bu yüzden de ilk baktıklarım bunlar güven ve karakter kişilik bunlara bakıyorum en çok ben.
Aramam. Arayanlar kaybedenlerdir.
Ben insanı olduğu gibi, her haliyle kabul etmek isterim. Bu onda gördüğüm negatif yanları ona iletmeyeceğim anlamına gelmiyor.
Çünkü yaşamda iyi ve kötü hep vardı, hepte var olacak. İnsanda da bu böyle.
Sorumluluk beklerim. Kendi hatasının sorumluluğu kişi üzerine almalı ama o sorumluluk o kişide yoksa hikayenin sonu hep kavga ile sonlanır. Bunun dışında takıntılı olmamasını bir de beklerim.
Cevap
41Cevap
Gözlerine bakınca anlamak gibi kötü bir özelliğim var.
Karşımda oturdugunda bile konuşurken ki mimikleri ve ses tonu ele veriyor.
İstemsiz olarak.
Gerçek bir insan.
Vicdan.
Gönlü gibi güzel bakıyor olması.
Tabi birde boğa burcu erkeği ile dolu dizgin bir hayata hazır olma şartı.
Bana içtenlikle dost olmasını ararım dost görünen sinsi biriyse o iş illaki son buluyor çünkü bir şekilde o sinsilik ifşa oluyor.
Anlayış beklerim. Anlayışsız insanla sohbet bile edemezsiniz. :D
Samimi olacak, laçka olmayacak.
Saygılı olacak, yerine göre davranacak.
Neler yazarım neler. Ne çok şey arıyorum
E senin hesabın kapanmıştı
Hesap dondurma özelliği mi geldi buraya
Peki teşekkürler 😃
Ne istediğini bilen, duygularına boyun eğmeyen, sağlam prensiplerle hareket eden, menfaate itibar etmeyen, adil ve merhametli olan, ilkel olan her koşulda doğru bildiği olan şeyin arkasında duran karakterde olmasını beklerim...
Bir yaptıklarına bakarım bir de yaptıklarının söyledikleriyle ne kadar uyumlu olduğuna..
Anlayış, empati, vicdan, samimiyet yeterli şeyler. Doğrudan samimiyet hissetmezsem hiç muhatap olmam zaten. Yapmacık gelen insanlar mümkünse benden en uzağa gitsin.
Tutarlılık ararım. Yaptığıyla söyledikleri bir olmalı. Öyle insanlar tanıdım ki ne yazık ki, bir gün söylediği şey ertesi gün tutmuyor bile. Sevmiyorum ve hemen soğuyorum.
Samimiyet elbette önemli ama kafa dengi değilseniz bir insan ile hiç bir şekilde devamı gelmiyor maalesef.
samimiyet konusunda hem fikiriz.. onun dışında net olması ve mizah yönü diye devam edebilirim.
Samimi olması olduğu gibi görünmesi dalaverelerle işi olmaması bunlar en önemlisi daha düşünursem bir çok şey bulabilirim :)
Yanında gülebiliyor ve huzurlu oluyorsam gerisi yalan
Samimiyet ve biraz yav saklık arıyorum ben genelde 😂
Samimiyet olsa yeterli, çünkü samimiyetsiz olanla konuşurken bile rahatsız olursun
Dürüstlük ve samimiyet ararım.
Anlayış ve sıcak olduğuna inandığım bir tebessüm yeterli
Bir şey sramam. Bulduklarıma göre o insanla okup olmayacağıma karsr veririm.
Güleryüz nezaket samimiyet
Duruş karakter önemli
Samimiyet tabii ki. 🖤
Samimi insan davranışlarından ve konuşmalarından az buçuk anlaşılır. Yapmacıksa zaten belli olur
Ben karşımdaki insanda ilk önce samimiyet ararım samimi değilse gerisi boştur
1 metre az. Ben yapmacıklığın kokusunu 5 km. den alabiliyorum.
Ortak plan yapabilme becerisi
Dürüstlük, samimiyet ve bana değer vermesi
Saygı saygı saygı
İyi kalp samimiyet ve vicdan
sadakat , mutlak sadakat
Güven, dürüstlük, saygı
Fizik, karakter ( içine hepsi giriyor)
İnsan gibi olsun yeter
Samimiyet dostluk
Karakter..
Zihinsel olgunluk başı çeker.
Kim samimiki bn haric🙄