Geleceğe yönelik planlar yapıyor musunuz , yoksa anı yaşamayı mı tercih ediyorsunuz?

Geleceğe yönelik planlar yapıyor musunuz , yoksa anı yaşamayı mı tercih ediyorsunuz?
Her şeye rağmen hayata karşı pozitif bakıyorum. Çünkü hayatı çekilmez yapan insanlar. Yaptığım planların içinde de benim için gerçekten değerli olan insanlar var.
Hedeflerim ve planlarım var. Ama içlerinde gereksiz insanlar yok. Sadece olması gerekenler..
Evet yapıyorum
Gayretli olmayı seviyorum
Ama bazen gayrette yetmez hayırlısı olur
Teşekkür ederim eig için🌸
Rica ederim ne demek 😅
Cevap
10Cevap
Yapmıyorum. Beş dakika sonra ne olacağını bilemiyor insan. Bizim planlarımız tanrının planlarının yanında soluk kalıyor. Keyifli günler.
Şu sıralar geleceği hiç düşünmüyorum. Anı yaşıyorum.
Artık yapmıyorum.
Yapıyorum
Hayır gelece yönelik planlar yapmıyorum eskiden yapardım ama şu an için bir planım yok benim maalesef. yani daha çok anı yaşıyorum ama bunu yaparken de yarını düşünmekten vaz geçmiyorum tabi ki. her zaman için ilerisini de düşünüyorum tabi ki.
Çok uzak hayaller anlamını yitirdi. Gördük ki bir gecede evladından eşinden anne ve babandan yoksun kalabilirsin. Bi gecede sadece üzerindekilerle dımdızlak kalabilirsin ve ya hiç olabilirsin. O yüzden şu an varsa en değerlisi odur
Şu sıralar hiç yapmıyorum daha doğrusu yapasım yok ☹️
Geleceğim çok karanlık ileride ne olacağımı hiç bilmiyorum, asla da bilemedim. Hayatım bırak planı hayal ettiğim gibi ilerlemedi bile.
Yaptığım planları ciddiye almadın di mi? Çocuk gibi kurmuşum tutamadım kendimi.. Yoktu bir beklentim zaten olsaydı bile ne fark eder... 🎶
Anı yaşamayı sevsem de geleceğe yönelik tabi ki planlar var. Onlar içinse doğru zaman önemli.
Plan yapınca bozuluyor bu yüzden anlık yaşıyorum plansız, sade
Evet yapıyorum bazende anılarda yaşıyorum.
Kanki yapıyorum da işte her şey tıkırında çok da kasmıyorum
Evet satranç takımı gibiyim hep bir plan ileriye doğru
plan yaptığım da oluyor ama daha çok anı yaşarım
Artık ânı yaşamayı tercih ediyorum.
Mantıklı değil ne olacağı belli olmaz ölebiliriz
hayır çok yapmam
Her ikisininde yapiyorum
Yapıyorum. Hedeflerim icin
En İyi Cevaplar