Kağıt 📝 olsun kürek olsun her işe ben bakıyorum, annem ile yaşıyorum çok 💪 güçlü değilken hayat beni yoğurdu:)**
güçlü dayanıklı kız sever misiniz?:)) asla pes etmeyen özellikte ise birde🙈😬
Kağıt 📝 olsun kürek olsun her işe ben bakıyorum, annem ile yaşıyorum çok 💪 güçlü değilken hayat beni yoğurdu:)**
güçlü dayanıklı kız sever misiniz?:)) asla pes etmeyen özellikte ise birde🙈😬
Evet güçlü olmak iyidir En önemli şeylerden biri de 'hayır' diyebilmek. Her denilene 'tamam' deyip yine bildiğinizi okuyabilirsiniz. Bu da bir yöntem. Yalan söylemiyorsunuz, dürüstsünüz, karşınızdakini ikna edemeyeceğinizi biliyorsunuz. E tamam. Siz "Yav he he" deyin, yine istediğinizi yapın. Kırmızı çizgilerinize temas edildiği noktada da "Hayır" deyin. Eğer bunu demezseniz kontrol sizden çıkar ve dolayısıyla bu da sizi daha edilgen bir pozisyon içine sokacağı için kendinizi 'savrulmuş' hissedebilirsiniz. Dikkat. Güçlü olan insanın en büyük özelliği esnek olması ve değişikliklere kolayca adapte olması. Her nereye giderlerse gitsinler kendilerini kanıtlar, sever, sevilir ve sayılırlar.
"Erkeksiz oluyormuş" enkaz altında kalırsan erkekler kurtarmaya gelecek seni. Kadınların buna ne duygusal ne de fiziksel olarak güçleri yetmeyecek. Şu erkeklere olan nefretiniz çok gereksiz ve asılsız. Sadece sözden ibaret.
Cevap
6Cevap
İnsanın kendinden başkasına ihtiyacı olmadığını bilmesi büyük bir erdem takdir ettim seni kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın umarım
Bence her insan guclu olmali ozellikle kizlar hep guclu olman dilegi ile
Güçlü olmana sevindim
Takdir ettim maşallah maşallah 🤩
Helall gız arkandayım
Helal olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?