Taha Duymaz'ın 19 Ocak'ta attığı mesajı yeni fark eden Merve Boluğur "Güzel kardeşim, mesajlarını şimdi fark ettim. Çok üzgünüm" dedi. Size gelen bir mesajı en geç ne zaman fark ettiniz?

Taha Duymaz'ın 19 Ocak'ta attığı mesajı yeni fark eden Merve Boluğur "Güzel kardeşim, mesajlarını şimdi fark ettim. Çok üzgünüm" dedi. Size gelen bir mesajı en geç ne zaman fark ettiniz?

Bir kaç gün sonra farkettiğim olmuştur. Ama ben olsam bunu paylaşmazdım, çok saçma olmuş. Şu çocuğun üstünden prim kasmayı bırakmaları gerek artık. 41bin’in üstünde insan öldü, hala Tahanın adı geçiyor her yerde.
Yanlış ya, çocuğu depremden önce tanımazdım ama yazık valla
Ben bir kaç gün sonra fark ettiğim olmuştu bunun nedeni aslında bildirimin gelmemiş olmasıydı bende tekrar o uygulamaya girince görmüştüm. ayrıca bu çocuğu da artık konuşmayı bırakmaları lazım. yani tabi ki bir kez paylaşıldı ama her önüne gelen de paylaşıp duyar kasıyor. o kadar insan ölmüş yani bir kişinin bu kadar gündeme gelmesi sırf prim için doğru değil. bu arada ben paylaşanlara söyledim. yoksa ölmesi üzücü bir şey tabi ki.
Ünlü birinin geç fark etmesi normaldir kutuları dolu oluyor çünkü. Ben genelde bakarım mesajlarıma
Ya geç fark etse bile bu şekilde paylaşım yapması hoş olmamış
Herkesin zihin yapısı ne diyim güzel dilekler de dilemiş sonuçta
Samimi bulmadım ben.
Şu ünlülerin dm tripleri de öldürecek yani sanki şirket işletiyorlar da mesajları görmüyorlar. Etkileşim için yaptığın paylaşımlar sonrası nasıl bakmazsın ki?
Bunların ki sadece vicdan rahatlatma
Cevap
4Cevap
Hemen farkederim müsait olunca da dönerim. Merve boluğur madem ki farketmemiş böyle bari sussaymıştı böyle zamanlarda bile insanlar hala show derdinde yazık...
Şu çocuğun ölümü beni çok üzdü. Kardeşim ölmüş gibi ağladım o derece. Yazık oldu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Amin
Yani bir aydan olduğu oluyor bazen nedeni şu instagramı ara ara siliyorum o sırada ordan yazanları da hesabıma girdiğimde farkediyorum
ama bu olayın samimiyetine inandım desem yalan olur bence paylaşılmamalıydı.. çocuk yok artık yakasını bıraksınlar..
Bir gün bizimide kıymetimiz bilinecek ama o zaman çok geç olacak çünkü bizde olmayacağız.. 😢
Şu çocuk sayesinde herkes primi kastı. Eminim sonra görmüşsündür merve.
Evet bu hikayeyi Merve Boluğur'un sayfasında görmüştüm. Fark edememiştir normaldir eminim oda mesaji gördüğünde, üzülmüştür. Bana gelen mesajı en geç bir gün sonra fark ediyorum. Ya da anlık gördüğüm an cevap veriyorum..
Ünlu olmadığım için hemen görürüm çok az var zaten mesajim
Bilerek cevap yazmadı bence şimdi reklam yapıyor rahmetlinin arkasından. Yazık.
Bir kaç saat geç farketmişimdir genelde mesajlarıma bakarım kontrol ederim
Kör öldü badem gözlü oldu hesabı çocuğu kimse umursamazken şimdi herkesin dilinde
Aylardır görmediği mesajı çocuk ölür ölmez görmesi de büyük mucize 😦
Tabi çocuk ölünce kıymete biniyor amaç duyarlı görünmek, yemezler
Bu derece geç fark ettiğim bir mesaj olmamıştır. En fazla birkaç saat fark etmemişimdir.
Çocuk ölünce kıymete bindi la
Kesin yeni fark ermiştir hı hı
Bu durumu göz önüne çıkarması etik değil.
Bana az mesaj gelır farkederım..
Saniyesinde fark ediyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?