İçedönüklük/ asosyallikten nasıl kurtulurum?

Çok içe dönüğüm ve bir yıl dışarı çıkmasam gıkım çıkmaz o seviye evciyim ama insanlara göre bu aşırı anormal bir durum. Kendimi doksan yaşındaki neneler gibi hissediyorum ve artık bu durumdan çok bıktım. İşin kötü tarafı mesleğim de gayet sosyallik gerketiren bir meslek ama bende bundan hiç yok. Muhtemelen şuanda düzelmezsem ileride daha da zorluk çekeceğim.

bir iki yakın dpst dışında arkadaşlarım yok sürekli görüştüğüm. Erkek arkadaş oalyına girmiyorum bile. Zaten imamhatip lisesinde okuduğum için sevgililik dışında da erkek arkadaşım yok. Erkeklerle iletişimim zayıf, heecan falan yapmıyorum ama her zaman konuşurken çekiniyorum.

bıktım artık kendimden yemin ederim. Oturup bu halime ağlıyorum artık. Herkesin ortamı arkadaşları var eğleniyorlar bense gençlik yıllarımı ya tuğra kitaplarımı okuyarak ya da ekran başında ezik ezik ksde geçiriyorum. Kendimi se*ting yaparak tatmin ediyorum.

özgüvenim zaren sıfır.

Bu konuda gerçekten bilgisi olan biri yorum yapsın, dm falan diye boş boş yazmayın. Cidden şikayet ederim

Güncellemeler
+1 yıl
Oturdum yine ağlıyorum işte of bıktım artık kendimden. O kadar değersiz hissediyorum ki kendimi. O kadar sevgiye muhtacım ki. Eskiden kimsenin sevgisini umursamazdım bu kadar ama insan büyüdükçe sevilmek istiyor, yaşıtlarını özellile dolu dolu yaşadıklarını görünce daha da üzülüyorsun
İçedönüklük/ asosyallikten nasıl kurtulurum?