Açık havada yürüyüş yapmak, müzik dinlemek, sevdiklerimle vakit geçirmek, dizi izlemek, kahve içmek.

Açık havada yürüyüş yapmak, müzik dinlemek, sevdiklerimle vakit geçirmek, dizi izlemek, kahve içmek.

Ruhuma iyi gelen bir şey pek yok maalesef. yani beni anlık olarak mutlu eden şeyler olsa da kalıcı olarak mutlu eden şeyler pek yok.
Bu yüzden film ve dizi izlemek bana iyi geliyor. çünkü film izlediğim zaman sorunlarımı az da olsa unutuyorum yani dünyadan uzaklaşıyorum biraz. bunların dışında şarkı dinlemek de bana oldukça iyi gelen aktivitelerden oluyor. birde sevdiğim kişiler ile konuşmak iyi geliyor.
1) Müzik dinlemek
2) herkesin uyuduğu saatlerde gökyüzüne bakarak hayallerim için neler yapmam gerektiği ile ilgili bir konuşma
3) Yaz tatilinde tanıştığım kanada arjantin ve italyalı arkadaşlarım ile komik sohbet
4) Kafamı dağıtmak için yurt dışı seyehati
5) son olarak uyumayı seviyorum
(Çok fazla var ama onlarda özellerim)
Sahil kenarında yürümek, oturmak. Sevdiğim insanlarla sahilde kahve içmek, yeni yerler keşfetmek. İşten eve gelince dizi açıp yemek yemek, kahve içerken kitap okumak, yazı yazmak gibi birçok şey ruhuma iyi geliyor.
Yağmur sesi ve yağmurda yürümek, hafif rüzgara karşı yürümek , Kitap okumak, müzik dinlemek, sessizce öylece oturmak , sevdiklerimle vakit geçirmek ve bana iyi gelen insanlarla sarılmak
Cevap
36Cevap
Denizi izlemek, müzik dinlemek, sevdiklerim ile zaman geçirmek sohbet etmek uzun yürüyüşler minik tatiller.
Kahve, güneş, bebek gülümsemesi
Gökgürültüsünü dinlerken yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
Önce namaz en çok ta sabah namazı sonra iletişim... sonra koşmak adaba kullanmak ve kendi kendime sohbet etmek...
Nbr ben iyidir ben senden?
Aynen katılıyorum
Orman yürüyüşü
Dogayı izlemek, Orman, Deniz gibi
Sevdıklerınle zaman gecirmek
kitap okumak
Açık havada dışarıda kahve içerek sevdiğim ile sohbet etmek iyi gelebilirdi onun için şunlarda ruhum yerle yeksan
Sevdiklerimle vakit geçirmek
Sahilde yürüyüş yapmak
Müzik dinlemek
alışveriş yapmak
sevdiğim bir yemeği yemek
Çok yönlü bir kişiliğim var ilgi alanlarim fazla o yuzden ruhuma. iyi gelen bir çok şey var. Roman okumak resim yapmak, bulmaca çözmek...
Kitap okumak şarkı dinlemek kahve içmek yağmur yürüyüş sakinlik vs
Kahve içmek sahilde dolaşmak sevdiğim müzikleri dinlemek bana terapi gibi geliyor
Öğle saatlerinde, güneşli bir havada oturup kahve içip manzara izlemek.
Spor yapmak, motor ve araba yarışlarına katılmak
Müzik eşliğinde resim yapmak en en en güzel bir hiss
Ruhuma iyi gelen tek şey kızım ;varlığı, sesi, bakışı gülüşü..
Yeni bilgiler öğrenmek. Tabii bu bilgiler, günlük hayatımda da işe yaramalı.
Dedikleriniz iyi gelir tabi ki... Ama bazen ruhum sıkıldığında hiçbir şey yapmak gelmez içinden... Tek bir şey dışında... Cıvıl cıvıl çocuklarımın arasında ruhumun tüm sıkıntısı geçer.
Kulaklığı takip yürümek, yeni bilgiler edinmek ve hatunla konuşmak
Iq seviyesi maymundan düşük olanlar ve aşırı bencil insanlarla muhatap olmamak çok iyi geliyor. 🙃
Netflix de gezinmek, Rusça slow şarkılar ve kahve az da olsa iyi geliyor.
Yağmurda yürümek ve son ses müzik dinlemek. Yaz aylarında da yüzmek
Yukarıdakilerin hepsi ve kitap okumak.
Bende açık havada yürüyüş yapmak isterdim ama maalesef yapamıyorum bunun bana çok iyi geleceğini düşünüyorum
sevdiklerimle vakit geçirmek bağırarak şarkı söylemek
Youtubtan gök gürültüsü eşliğinde şömine ateşi ve yağmur sesi dinlemek çok rahatlatıyor
Müzik dinlemek, kitap okumak, yağmurlu havalar, kediler...
Yağmurlu havalar psikolojime çok iyi geliyor, evinde oturup o pıt pıt pıt sesini dinleyeceksin... onun dışında harry potter izlemek... ne diyorum ben ayetel kürsi ve inşirah suresini okumak
Fitness. İnanılmaz iyi geliyor, sonrası duş, eve gidincede protein tüketmek. Özellikle ağır kaldırırken ağırlık verdiğin bölgenin yanması bambaşka bir olay
Şu aralar iyi gelen sadece alışveriş yapmak
toprakla bitkiyle uğraşmak.
En iyi ilac bu.
Bahçe gibi bi yerin yoksa evde cicek bak topraklarini degistirsen sulasan bile iyi gelir imkan varsa elin ayagin mutlaka topraga değsin
Yağmurlu bı havada sevdiklerimle bitki çayı içmek
Keşke yağmur yağsa tişörtle dışarı çıksam dizlerimi büküp otursam ve ıslansam hayatı sorgulasam..
benim müzik dinlemek ruhuma çok iyi geliyor.
Sahilde yürüyüş yapmak, aile ortamıyla birlikte çay içmek :)
Bu arada Namazı nasıl unuttum hayret. En önemlisi Namaz 🌹
Spor, müzik, yemek yapmak
K. Ke. Ked. Kedi. Kedy.
Bu aralar ruhumu hiçbir şey iyi gelmiyor
Uyumak, müzik, yağmurlu hava ve o havada gezmek
Kulaklık takıp koşu yapmak
Müzik dinlemek tabisi
Spor...
Müzik...
Ve... Neyse
Uyku ya bıraksalar uyandirmasalar 3 gün uyurum
Müzik, gitar çalmak vs.