Kişilik & Karakter Farklı bir özelliğiniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Cam siler gibi gülüyorum. Gülüşüm farklı. Güncellemeler+1 yıl Hani ıslak bezi cama sürtünce kulak tırmalayan bir ses çıkıyor ya öyle gülüyorum. Farklı bir özelliğiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Farklı bir özelliğim yok 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mayıs ayında sesim komple kisilio nieyse doktora falan gtmedim nedn böyle bilmiyorum. Mayıs ayında bazen bı hafta bazen iki bazen de tüm ay boyunca sesim fısıltıyla bile çıkmıyor o derece kisilio 0 0 Yorumla
ElmalıSugar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Bacak etlerimi birbirine vurup ses çıkartabiliyorum ahahahahahah 3 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Uzaktan boy kilo tahmini yaparım ve genelde full tuttururum aşırı saçma bir şey 2 1 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Ne saçması baya iyi 🤣 Yorumla
Fatma0102 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 102% +1 yıl Zor seviyorum birini zor güveniyorum ve sevdiğimde bunu iliklerine kadar hissetirmekk istiyorum :D 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İçim ferah olduğunda kötü şeyler oluyor ve içim çok acidiginda da tam tersi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sigara dumanıyla yuvarlak atıp , yanan sigarayı agzımda cevırıyorum 0 0 Yorumla
Blackangel66 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsanları kendimden uzaklaştırmayı çok iyi becerebiliyorum 😃 0 0 Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Kabak çekirdeğini kabuğuyla yemeyi daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Ali112364 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Zamanda yolculuk yapabiliyorum ister inan ister inanma 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Masaj yapma yeteenfim var hiçbir eğitim almama rağmen 0 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Mutlu olunca ya da bir şey çok tatlı gelince somurtuyorum 0 3 Yorumla Pronari3 +1 yıl Şımarıklık mı yani Yorumla StarryAqua +1 yıl @Pronari3 hayır Yorumla Pronari3 +1 yıl Neden somurtuyosun o zaman Yorumla
Gülsoylardan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki insanı bile tebessüm ederek dinleyebiliyorum😅😂 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı. Standart biriyim. Viyık viyık diye de gülmüyorum. 😅 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Kfjshshhs cam silerken nasıl gulunuyormus çok merak ettim jjxhshhshshsshshdhdhd 0 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl benimki de martı kahkahaai ahhqgqjsdk bı de kolumu arkada birlestirip one cevirebiliyorum. 0 0 Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl O nasil birsey diye dusunurken beynim yanacakti. Canlandiramadim kafamda. Keske fotoğraf atsaydin 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arapça aksan var bişiler geveliyorum ama ne dediğimi bence bilmiyorum 😅Iraklı arkadaşa konuştum oda anlamadı ama aksanın tam arapça aksanı dedi 0 0 Yorumla
kokancorap31 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl sporla aram çok iyidir misal senin gibi guzel kizlara yürürüm sık sık 0 0 Yorumla
Makineciii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Gülüşünü merak ettim 😂. Ben heyecanlaninca üşüyor gibi elimi ovaların 0 2 Yorumla Makineciii +1 yıl Ovalarım* Yorumla Makineciii +1 yıl Onu anladık ama canlanmiyor kafada Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Saçlarımı örmeden uyuyamıyorum. 1 0 Yorumla
Rachelr Takip Et Xper 4 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Falcıyım herşeyi görebiliyorum olacakları 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Mutlak enerjim 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. Nasıl gülüyorsun 😂 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Off numune gülüş bu, var da söylemicem 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Acayip merak ettim 😅 0 0 Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gülsene bi 😄 ama sesli at 0 1 Yorumla Mendevil +1 yıl Ben senin gülüşüne hayran olurum 😁 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok heralde ama bende öyle guluyorum galiba 0 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Parmaklarını böyle böyle yapabiliyorum:/ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cam siier gibi gülmek nasıl la 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kahkaham aynı öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani ıslak bezi cama sütunce kulak tırmalayan bir ses çıkıyor öyle mi gülüyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Heh tam anlatmak istediğim şey bu 😅 insanlar bunu kasıtlı yaptığımı sanıyorlar ama kahkaham böyle doğal hali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay hayal ettim de çok cringe ya shsjsjs sana iyi takılıyordur arkadaşların 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet sen gülme falan diyorlar onlara inat daha çok gülüyorum jvjfjkf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Avucuma ostrup koklamyi seviyorum 0 1 Yorumla erkansardagi +1 yıl o az olmuş direk avucuna yap ye ak Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Düşününce güldüm 0 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. mizah anlayışım 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hislerim kuvvetli 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Romantik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Farklı bir özelliğim yok
Mayıs ayında sesim komple kisilio nieyse doktora falan gtmedim nedn böyle bilmiyorum. Mayıs ayında bazen bı hafta bazen iki bazen de tüm ay boyunca sesim fısıltıyla bile çıkmıyor o derece kisilio
Bacak etlerimi birbirine vurup ses çıkartabiliyorum ahahahahahah
Uzaktan boy kilo tahmini yaparım ve genelde full tuttururum aşırı saçma bir şey
Ne saçması baya iyi 🤣
Zor seviyorum birini zor güveniyorum ve sevdiğimde bunu iliklerine kadar hissetirmekk istiyorum :D
İçim ferah olduğunda kötü şeyler oluyor ve içim çok acidiginda da tam tersi
Sigara dumanıyla yuvarlak atıp , yanan sigarayı agzımda cevırıyorum
İnsanları kendimden uzaklaştırmayı çok iyi becerebiliyorum 😃
Kabak çekirdeğini kabuğuyla yemeyi daha çok seviyorum
Zamanda yolculuk yapabiliyorum ister inan ister inanma
Masaj yapma yeteenfim var hiçbir eğitim almama rağmen
Mutlu olunca ya da bir şey çok tatlı gelince somurtuyorum
Şımarıklık mı yani
@Pronari3 hayır
Neden somurtuyosun o zaman
Karşımdaki insanı bile tebessüm ederek dinleyebiliyorum😅😂
Standart biriyim. Viyık viyık diye de gülmüyorum. 😅
Kfjshshhs cam silerken nasıl gulunuyormus çok merak ettim jjxhshhshshsshshdhdhd
benimki de martı kahkahaai ahhqgqjsdk bı de kolumu arkada birlestirip one cevirebiliyorum.
O nasil birsey diye dusunurken beynim yanacakti. Canlandiramadim kafamda. Keske fotoğraf atsaydin 😂
Arapça aksan var bişiler geveliyorum ama ne dediğimi bence bilmiyorum 😅
Iraklı arkadaşa konuştum oda anlamadı ama aksanın tam arapça aksanı dedi
sporla aram çok iyidir misal senin gibi guzel kizlara yürürüm sık sık
Gülüşünü merak ettim 😂. Ben heyecanlaninca üşüyor gibi elimi ovaların
Ovalarım*
Onu anladık ama canlanmiyor kafada
Saçlarımı örmeden uyuyamıyorum.
Öyle sıradan bir insanım..
Falcıyım herşeyi görebiliyorum olacakları
Farklı özelliğim yok
Mutlak enerjim
Nasıl gülüyorsun 😂
Off numune gülüş bu, var da söylemicem
Acayip merak ettim 😅
Gülsene bi 😄 ama sesli at
Ben senin gülüşüne hayran olurum 😁
Yok heralde ama bende öyle guluyorum galiba
Parmaklarını böyle böyle yapabiliyorum:/
Cam siier gibi gülmek nasıl la
Kahkaham aynı öyle
Hani ıslak bezi cama sütunce kulak tırmalayan bir ses çıkıyor öyle mi gülüyorsun 😅
Heh tam anlatmak istediğim şey bu 😅 insanlar bunu kasıtlı yaptığımı sanıyorlar ama kahkaham böyle doğal hali
Ay hayal ettim de çok cringe ya shsjsjs sana iyi takılıyordur arkadaşların 😄
Evet sen gülme falan diyorlar onlara inat daha çok gülüyorum jvjfjkf
Bakışlarımla tahrik ederim
Avucuma ostrup koklamyi seviyorum
o az olmuş direk avucuna yap ye ak
Çok güzel bir hanimsin maşaAllah
6. Hislerim biraz kuvvetlidir
Sade düz biriyim
Var evet
Kendimi kandiramamam
yookk
Benim de