Hemen baglaniyorum hep yazsin arasin sorsun istiyorum, herseyimi ona göre planliyorum
Sonunda cok üzülüyorum
Niye böyleyim ben
Sonunda cok üzülüyorum
Niye böyleyim ben
Bnde böyleyim bunu aşmaya çalışıyorum. Sevgili ya da arkadaş onlara karşı böyleyim. Bir arkadaşımla konuşmayı kesince bana hata yapanın o olmasına rağmen kendimi kötü hissediyorum barişsa barışırım o moddayım. Biliyorum çok yanlış bu insanın karaktersiz olmasina sebep olur. Çözmeye çalışıyorum eğer sebebini ve çözümünü bulursam ve unutsazsam sana da yardimci olmaya çalışırım.
Cok tesekkür ederim canim umarim bi an önce bi cözümünp buluruz🤍
Cevap
11Cevap
Piskolojik açıklaması var elbette bunun maalesef sıkıntılı bir durum kolay aşılmaz
Aciklamasi nedir
Özgüven eksikliği ozbenlik eksikliği. Yani 1-4 yaş arası anne baba sevgisinden mahrum kalmış çocukların kendini değersiz hissetme durumu bu. Ufacık bir sevgi kirintisina bağlı kalıyorsunuz o ufacık sevgi için aşırı verici ve fedakar oluyorsunuz. Siz saniyorsunuz ki sadık ve aşık biri olduğum için böyleyim hayır ufacık sevgiye muhtaç oldugunuz için aslında. Yani kendini değersiz hissediyorsunuz kendinizi layık görmüyorsunuz. Mesela size değer veren biri oldu mu peşinden koştu mu onu görmezden gelirsiniz çünkü sen kendini değersiz görüyorsun sana değer veren kişi de senin gözünde değersiz olduğu için ilgi duymuyorsun buna. Seni affedersin peşinden süründürenlere köpek gibi oluyorsunuz piskolojik açıklaması bu. Yeterli mi
Anladim tesekkür ederim bunu peki nasil asabilirim?
Hayatının merkezine başkalarını koyma hiç bir zaman.
Nasil vazgecicem bu durumdan
Kendini keşfet, hayat rutinin olsun herkesten bağımsız yalnız vakit geçirmeyi öğren hayatında biri varken bile bunu yap ki gittiklerinde boşluğa düşme. keyif aldığın ne varsa onları yap, kendini geliştir her anlamda. Özsaygın kalmaz aksi taktirde.
Cok tesekkür ederim haklisiniz yapmaya calisicam bunlari
Ben de senin gibi çok kötü bir şey hshsh 5 saat önce biriyle tanışmıştım aynı senin gibi hissettim sonra kıza uyudunmu dedim uyumadım dedi ben de hiç yazmıyorsun dedim e konu bitti dedi ben de arkadaş oldumuzu sanmıstım dedim tamam dedi bir zoruma giti ya 😕harbiden çok kötü bişi bizim yaptımız 😶
Cok kötü gercekten :(
Senin le arkadaş olalım istersen anlaşırız aynı kafadanız ne dersin 🙃
Olur
Bende öyle yapıyorum yeni ilişkinin heyecanı ile ama bende pişman oluyorum
İnsansın normal durum seven sevdiğinin sevdiklerini sever
Çabuk alışıyosun veya ilgi manyağı olabilirsin
İlgiye ihtiyacın var çünkü
Bende böyleyim. Son zamnalarda.
Geçmişten gehen eksiklik
Şıp sevdi oluyorsun sen benim gibi
Yay burcu?
Yook