Aslında olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu insana çok çabuk zarar veriyor ve bendede bu durum çok var hayatımda kimse yok ama Bir kadın ilgi gösterdiği zaman çok çabuk bağlanırım ve hayatımın merkezine koyduğum zamanlar çok olmuştur ama artık akıllandım ama öncelikle uyuşma durumuna bakarım.
Mümkün hatta zannımca öyledir ki bu bağlanmaların en güzelidir. Düşünsene biriyle denk geliyorsun öylesine uyumlusunuz öylesine bir oluyorsunuz ki sen istemesen bile bağlanıyorsun ona. Yani mantığın hiçbir zaman devreye gitmiyor tamamen duyguların oluyor.
Aşk öyle lanet birşey ki karşindaki seni elde etmek için oynadığı oyunda kendini sana bir çilmez kaftan olarak gösteriyor ve sen ona bir anda aşık oluyorsun. Gercekleri göremez oluyorsun aşkın gözü kör kulağı sağır. Bu masaldan uyanmak zaman ve büyük darbeler ile mümkün.
Doğru değil bence. Önce tam anlamıyla tanıyıp sonra bağlanmak mantıklı. Yoksa çok üzerler.. Sen tanıdığını sanarsın mesela tanımıyormuşsun aslında bağlanmanla kalakalırsın..
Aşık olmak değil de o aşırı hoşlanmak oluyor. O sohbetler, buluşmalar sıklığını arttırınca işte o zaman ayvayı yiyiyorsun 😊 Hiç aklında olmayan insan bir de bakmışsın hayatının merkezinde 🤭
Beklentiler ve hayaller dogrultusunda yolun kesiştigi kisinom dusunceleri uyuyorsa sizin ki ile , buyuk bir buhranda ola kisi kendini cabuk salabiliyor sanki
Mümkün ben genelde ilk görüşte bağlanirim baglanmazsam bidaha baglanmam. d
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet yasadım her gun sabahladıgın birine baglanırsın , ben oyundan tanıstım saabhlara kadar oynayıp konusuyorduk. ama uzak mesafe olduysa benim gibi sonu hep aynı dengesizlik oluyor.
Bir anda bağlanmak mümkün ama doğru değil. Her gün hakkında yeni şeyler öğrendikçe neden doğru olmadığını anlıyorsun. Sadece doğru gibi gelebilir o kadar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mümkün ruh hastasımıyım diyorsun ama bir bakıyorsun arada eşsiz bir bağ var
Aslında kalbiniz temizse ve karşıdaki kişi de aynı şekildeyse bir anda bağlanılabilir ve mutlu da olunur ama maalesef genelde karşıdaki insanlar pek temiz kalpli olmuyor.