Pambık pambık oluyorum bir bebek gülüşüyle...🥰
Sizin pamuk gibi olmanızı sağlayan ne veya neler var hayatta? 🤍
Pambık pambık oluyorum bir bebek gülüşüyle...🥰
Sizin pamuk gibi olmanızı sağlayan ne veya neler var hayatta? 🤍
Haberler bazen afetzede çocukların mutlu anlarını haber yapıyor.
Geçen gün denk gelmiştim, bi kız çocuğu oyun oynarken muhabir O'na yaşını sordu. O da " bilmiyorum babam biliyor" dedi. Bu dünyada duyduğum en güzel cevap oldu. Pamuk bile değil pamuk şeker olduğumu hissettim o an.
Yaa çok güzel ama bu 🥺
Ruhu, kalbi güzel insanlar görmek. Ve birilerinin gülüşüne şahit olmak.. Kim olduğunun bir önemi yok. Mutluluğa şahit olunca pambuk gibi oluyorum ¿
Kessinlikle 🙃
Eyw eig için kahvelii
Rica ederiim🌸
Çok sinirli bir anımsa sevdiğim insanın bana gülümsemesi veya ufak bir şakasıyla bile yümüşarım
Yaaa 😂 Böyle çok anım vardır, kendim de bizzat karşımdakine yaparim bu tarz şakalar ahshshsh
Şirin olmuş ssjdhdh
Beni genel de hayvanlar çok mutlu ediyor bu yüzden de hayvan videoları izlediğim zaman kendimi çok mutlu hissediyorum anlıkta olsa. bunun dışında konuşmayı sevdiğim bir arkadaşım varsa konuşurum
Cevap
12Cevap
Bebekler, kediler ve olursa sevdiğim insan:)
Kolay kolay pamuk olamıyorum maalesef biraz çaba gerekiyor.. eşimle tartışma sırasında sinirliyken beni susturmak için sarılıp seni deyip boynumu koklarsa iste o an Pamuk olurum
Allah mutluluğunuzu daim etsin 😄🌸
Sebepsiz yere de mutlu olabiliyorum. Ana göre değişiyor ama net olarak tek bir şey var, hesabıma para gelmesi. nzocoskck
O hepimizi mutlu ediyor ahshshsh
Dün paylaştığım prenses sen ve tatlı bir kedicik...😻
😻😻😻
Sevdirmek için yanıma gelen kedilerim ve köpeklerim
O'nun araması 🥰
Maşallah 🧿🧿
💙💙
Bebeklerin akan salyası 😀😃
🥺🥺 çok tatlılar gerçekten maşallah...
Evet bide yeni yürümeye başlayanların sarhoş gibi yürümesi 😂
Cidden... 😅😅
Kucağımda uyuyan kedim 🥰
Bende köpek var ama çok ağır kemiklerim kırıkıyor :D
@WhereİsMyMindddd bu yüzden kedii 😅
Kedisi de köpeği de olmayan bir kahvelikalp... Ne hoş ya, kıymetini bilin... 😅
Maalesef...
Maalesef ailemde hayvanlara dokunamayan ve biraz çekinen bireyler de var.
Bizde de vardı ama aşıyorlar yavaş yavaş... Kardeşim Hatay da AFAD gönüllüsü olarak gitmişti. Enkaz altından kurtarmış kediyi :) burada belediye ile gelip, gerekli tedavilerden sonra bakmak istedi. Hatay'da kardeşimin psikolojisi biraz etkilendiği için ailem bu sefer izin verdi :) ama kedi ile kardeşim değil ben aşk yaşıyoruz 😅😅😅 koynumda, göğsümde uyuyor filan, sabah yanağımı yüzümü filan yalıyor çok tatlı bee :)
Bende Arkaşımın pitbull teriyeri var köpeğin ağzından salya akıyo sonra ağır hırrlıyo felan o yüzden yatmıyom ben arkadaşımla ystıyo köpek
@WhereİsMyMindddd doğrudur :) ama çok farklı oluyor o köpekler bazen sahip vs tanımıyorlar saldırıyorlar ve cidden tehlikeliler
İnşallah saldırmaz bir şey oldunmu canı pahasına koruyor ama
İnşallah bir gün ben de bir kedi sahibi olurum. Kısmet... 😅
İnşallah, çok amin... 😊
İnşallah bir gün gerçekleşir dileğiniz...
Kahve..
Sabırlı olmam aklıma gelince sanirim
Kahve veya gelen para bildirimi
Çocukları sevindirmek
Tatlı dilli güler yüzlü insanlar
Duş almak..
Hesabıma gelen para 🤣🤣
Kedi sevmek🐈🐈
Var olmaz mı
Yemekle
Çikolata
Ritalin