Kişilik & Karakter Görene güven aşılıyorum istemsiz. Nasıl önüne geçebilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne dersem ciddiye alıp ölümüne güveniyorlar bu ne böyle vehhh. Sür şöfeeer Görene güven aşılıyorum istemsiz. Nasıl önüne geçebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İlginc bir durum, haylaz ol, bi dedigin digerini tutmasin, hesablari baskalarina yik odet. Soz ver tutma kolayca onune gecersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapacağım 😂 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben bana aniden güvenen insanlara "bence insanlara bu kadar çok güvenme"diyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bunun güvenilir biri olduğun için olabileceğini düsündün mü hiç😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben şelepsiz nasıl olurum jsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olamazsin. Öyle olanlar nasil iyi ve guvenilir bir insana dönüsemiyorsa sen de istesen bile onlar gibi olamazsin maalesef. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ziynet eşyalarını çalarak :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hırkıssss olurum o zaman :// Yorumla
Kursatb10 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu kız kesin boğa burcudur ndbdbdbdbd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bingo Yorumla Kursatb10 +1 yıl Wuhuuu tebrikler banaa Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne güzel işte dolandır milleti. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte taktik verin Yorumla
Herzamanbirzamandr Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hepsine kredi çektir çatır çatır ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakında çiftlik bank kurayım ksjs Yorumla Herzamanbirzamandr +1 yıl Pink çiftlik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlginc bir durum, haylaz ol, bi dedigin digerini tutmasin, hesablari baskalarina yik odet. Soz ver tutma kolayca onune gecersin
Yapacağım 😂
Ben bana aniden güvenen insanlara "bence insanlara bu kadar çok güvenme"diyorum.
Bunun güvenilir biri olduğun için olabileceğini düsündün mü hiç😀
Evet ben şelepsiz nasıl olurum jsjs
Olamazsin. Öyle olanlar nasil iyi ve guvenilir bir insana dönüsemiyorsa sen de istesen bile onlar gibi olamazsin maalesef.
Ziynet eşyalarını çalarak :D
Hırkıssss olurum o zaman ://
Bu kız kesin boğa burcudur ndbdbdbdbd
Bingo
Wuhuuu tebrikler banaa
Ne güzel işte dolandır milleti.
İşte taktik verin
sen bu işi biliyorsun
Yeni erkek mi buldun
Hepsine kredi çektir çatır çatır ye
Yakında çiftlik bank kurayım ksjs
Pink çiftlik