Fikirleriniz çalınıp, sanki bir başkası bulmuş gibi hiç gösterildi mi?
Şayet bu tür kanıtlaması mümkün olmayan bir şeyle madur edilseniz, tepkiniz ne olurdu?
Fikirleriniz çalınıp, sanki bir başkası bulmuş gibi hiç gösterildi mi?
Şayet bu tür kanıtlaması mümkün olmayan bir şeyle madur edilseniz, tepkiniz ne olurdu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bi arkadaşım vardı bunu bana çok yapardı
O arkadaş değilmiş o zaman! Çirkin bir eylem anca çirkin insanlara yakışır! Yani, görüşüyle duruşu, fikirleriyle yaptıkları, söyledikleriyle hinttikleri değişir!
Yani, kişinin profilinin üzerinden sinsice siyaset yapan kişiler!
Bnmki şunu yapardı ben işşizim o çalışıyo mesela ben kıyafet tabak ayakkabı beğenirdm onada derdm işe gireyim şunları şunları alcm diye aradan 1 hafta geçerdi bak ben bunları aldım diyip resim atardı ve her şey hepside benin beğenip ona attıklarımı almış bikaç kere umursamadım bi kere alttan laf soktum anlamadım
fikir doğal değildir o yüzden çalınmasına gösterilecek tepki de doğal değildir. fikrin varsa çalınmaması için ortaya çıkmaması lazımdır
Çıkarılmıştı ve 3 kişiydik, bir arıza tespiti vardı ve bu yanılgı birkaç senelikti. Sorunun nereden kaynaklandığını bulduk. Yalnız değildim ve o arladaşımın da bu fikirde payı vardı, fakat bize gösterilen saygısızlık, gerçekten üzücüydü!
Bu kadar yalan uydurmaları beni üzdü!
Ortaokulda olmuştu 😅proje ödevi vardı bir arkadaşım ödevimi görmüştü ertesi gün neredeyse aynısını yapıp gelmişti. Cok sinir bozucu ya
Benim iş yerimde bazı fikirlerim çalındı ve ödül töreninde bu fikirlerin değerlendirdiğini gördüm.
Teknik sorumlusu bana şey dedi, ne önerirsin, burada yanlış giden bir şeyler var?
Söz konusu bir ölçüm aletiydi ve elimizde olan veriler hatalıydı ve hatanın nereden kaynaklandığını söyledim. Sonra bunları bir kaç kez denedim ve sonuçlar gerçekten hatalıydı. Sonra beni o guruptan çıkarıp, başka yere verdiler, çünkü onların geldiği ırktan olmadığım için. Yani bunu kaldırtmadılar sanıyorum ve onları bir başkasının sunması beni sinirlenmekten çok üzdü. Çünkü onların dürüst ve iyi insanlar olduklarını sanıyordum ve iki yüzlü olduklarını görünce üzüldüm, yani yine birilerin hakkında yanılmıştım!
Diğer soruları soran arkadaşım zaten işten ayrıldı ve bana şey demişti, daha önce de bazı durumlar oldu, ama devamlı yalanlandım.
Cidden çok üzücü, insanların bu denlik iki yüzlü olması, beni çok üzüyor!
En azından, gülücüklerinin ve selamlarının samimiyetsiz olduğunu gördüm!
Her şeye rağmen, yine de sağ olsunlar!
Ben onlar gibi bencil ve görgüsüz değilim çok şükür!
Çok kötü olmuş. Bunu anlatayabileceğin ve sana inanacağını düşündüğün biri varsa iş yerinde onunla paylasabilriisn bu durumu. Bu olaydan ders çıkarmalısın. Herkese hersey anlatılmaz böyle maalesef
Hemen hemen her gün görüyorum o kadını ve gözümün içine bakarak o sahte gülüşü de beni çok üzüyor!
Bazı konularda yine bir şey anlatmıştım, o da dinimizle alakalı ve kadın “sanırım din değiştirmek zorunda kalacağız” demişti! Tabi bunu da inkar ederler, ama buna üzülmem artık, çünkü ne olduklarını gördüm ve cidden çok üzücü!
O arkadaşım işi bırakıp gitti ve dönmez artık. Bir tek onla konuşabiliyordum ve ne yazıkki bu milliyetçilik davaları bizim oraya da bulaştı ve bir başkalarının fikirlerine kesinlikle saygı duyulmuyor.
Tabi içlerinde istisnalar da bulunmakta fakat sayıca çok azlar! Hani, gerçekten temiz yürekli iyi insanlar diyebileceklerimiz az!
Cok rahatsız olduğun bir ortamsa iş değiştirebilirsin bnce.
Yok, zaten başka bir gruba attılar! Eski şefim geldi yanıma, çünkü o da farklı bir yere atanmıştı! Yanımızda arkadaşlarım vardı ve benim hakkımda doğru konuştu ve işimde çok iyi olduğumu teyit etti!
Birden fazla mesleğe sahip olduğum için, rahat bir şekilde orada olan farklı pozisyonlarda görev alabiliyorum!
Anladım takılma bu duruma insanlarada herşeyi anlatma
Aynen öyle!
Yorumun için çok sağ ol!
Ne demek iyi günler
İyi günler :)