Kişilik & Karakter Size soru sorayim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Siz de sorabilirsiniz Güncellemeler+1 yıl Bu soru niye popüler olmuş hdjsjsjw Size soru sorayim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Sorabilirsiniz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayatta en önemsediğin şey ne? u Barış_LonelyForever +1 yıl Kendim Soran +1 yıl En mantikli olan u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler peki siz?
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl İçeriği konusu hiç önemli değil istediğin soruyu sorabilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla aşık3402 +1 yıl Bilmiyorum desem 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman doğdun Yorumla aşık3402 +1 yıl 06.07 kimlikte ama o zamanın şartlarında kimlik kaydı falan hemen yapılmıyor muş net olarak hangi 🌒 doğduğumu bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl O zaman bir şey diyemem kimliğe göre ikizler ama Yorumla aşık3402 +1 yıl Sorana ikizler diyorum zaten burçlarada pek inanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yani inanmıyorsan demene bile gerek yok Yorumla aşık3402 +1 yıl Ok beybi Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. sor ama agir olmasin sorun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki ne sorabilirim sıradan zaten Yorumla HollandEUnl +1 yıl AGir sorunun cevabi kolay olur ondan Yorumla Soran +1 yıl Hee Yorumla HollandEUnl +1 yıl aynen Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Olur sorabilirsiniz? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En son ilişkin ne zaman bitti AşkıÖldürmek +1 yıl Taze bitti bir haftayı biraz geçti Soran +1 yıl Acina tuz mu bastim🫣
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayatta en önemsediğin şey ne? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendim Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sor bebiş ama güzel yerden sor kxkkx 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Guzel yerler neler başta onu sorayimm Yorumla Gizem_Tanrıçası +1 yıl Yaa sor iştee Yorumla Soran +1 yıl Feminist misin Yorumla Gizem_Tanrıçası +1 yıl Evet Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Merak ettim sor bakalım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Rastgele ya belli bi soru uok Yorumla Gripin34 +1 yıl Peki sor bakalım Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman hastalandin Yorumla Gripin34 +1 yıl Deprem günü sabah yağmur ve kar yağarken dışarıda hazırlık yapıyorduk Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Gripin34 +1 yıl Teşekkürler peki siz ne zaman hasta olduğunuz Yorumla Soran +1 yıl Bu yıl olmadim Yorumla Gripin34 +1 yıl Aman maşallah Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Bildiğim bir şeyse cevaplarım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Rastgele öyle bi soru yok yani Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Olur sor Yorumla Soran +1 yıl En son seni ne heyecanlandirdi Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Enkazdan birinin çıkarılmasına sebep olduk o heyecanlandırdı Yorumla Soran +1 yıl Aaa çok iyi buna ben de sevindim Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sor laf lafı açar bende sorarım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nereye gitmek istersin gelecek mi geçmiş mi Yorumla Gothroc +1 yıl Tabi ki gelecek. zamana uyum sağlamalıyız. Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla Gothroc +1 yıl Hatalarını mı yoksa yapamadığın pişmanlıkları mı tercih edersin? Yorumla Soran +1 yıl Hatalarımi Yorumla Gothroc +1 yıl Güzel hatarımız var o halde :) Yorumla Soran +1 yıl Tercih Yorumla Gothroc +1 yıl her tercih iyi değildir. Yorumla Soran +1 yıl Diğer seçeneğe göre bana iyi Yorumla
_umtcnr_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Ne soracaksın? :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rastgele Yorumla _umtcnr_ +1 yıl Bekliyorum sor hadi :) Yorumla Soran +1 yıl Emoji mi random mu Yorumla _umtcnr_ +1 yıl Emoji. Çok yaratıcı tasarımlar var :) Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle bakınca dogru Yorumla
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sorabilirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden streslisin Yorumla gecmeyen_stres +1 yıl Sınav senem bu sene bir de başka başka sebepler de var Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsunn Yorumla gecmeyen_stres +1 yıl Sağoll Yorumla gecmeyen_stres +1 yıl Peki senin en sevdiğin renk ne? Yorumla Soran +1 yıl Mavii Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayat amacın ne Yorumla Goldenfireball06 +1 yıl Bir amacım yok ölene dek düzgün yaşamaya çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hm o da bi amaç ama Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sorabilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman burayı kapatcan Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Burayı derken? Yorumla Soran +1 yıl KS yi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Yeni bir flört bulursam kaparım, İnsanda olumsuz gördüğün en nefret edilesi özelliği söyler misin? Yorumla Soran +1 yıl Flort için burayi kullaniyorsun🫨 anlayissiz Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Evet bu siteyi flört sevgili yapmak için kullanıyorum, seni niçin ilgilendiriyor ki bana anlayışsız diyorsun, seni geren nedir. Yorumla Soran +1 yıl Sana anlayışsız demedim başarıdır sonra senin soruna cevap verdim djskjd karışıklık oldu galiba Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ah 🤦🏻♂️ canım evet orada bir iletişim sorunu yaşadık üzgünüm, görüşün için teşekkürler😉✌🏻 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sor aşkım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Florttun var mi Yorumla Mersinli_kız +1 yıl Varla yok arası ama daha çok yok aşkım beni seven biri var sakız gibi yapıştı onu sevmedigimi anlatıyorum sürekli anlamıyor 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Öylesi de zor ya en sevmedugi şeyleri yap dhdjd Yorumla Mersinli_kız +1 yıl Yapıyorum düşmüyor yakamdan bana görücü gelicek dedim evi basicakti sjsjsj seni kimseye yar etmem vururum dedi Yorumla Soran +1 yıl Tövbe vu manyağı nerden buldun.. Yorumla Mersinli_kız +1 yıl Ben bulmadim o beni buldu kız arkadaşim Instagram'da beraber foto paylaştı demiş güzel kız tanistir bizi mesaj attı faln cevap vermedim sonra arkadaşım bu benim arkadaşım tanış dedi çok iyi biri ama aşık değilim alicam seni diyor sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Market mi burası dbsjsjsj Yorumla Mersinli_kız +1 yıl Heeee sjsjsj başı ağrıyor şimdi uğraşmıyor benimle görücü geliyor bana şakası yaptım ona tandiyonu da fırlamıştı daha kötü oldu sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Uğraşma ugrasma Yorumla Mersinli_kız +1 yıl 🤣 tamam aşkım uğraşmam yeterki iste Yorumla Soran +1 yıl Ya 😅 Yorumla Mersinli_kız +1 yıl Aşkım takip atabilirsin iyi anlaştık seninle Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi takipetmiyorum kii Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Olurr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin ev isi Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl burada hangi fenomeni sevmiyorsun Yorumla Boavistaa +1 yıl Yapmacık soru soranları sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Iyi Yorumla
filosofia Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neye inanmazsin Yorumla filosofia +1 yıl Dine Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evli misin Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Hayır, değilim Yorumla Soran +1 yıl İsmin nee Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Burcu. Senin ismin nedir acaba Yorumla Soran +1 yıl Melike Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Memnun oldum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bendee Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. sor bakım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En nefret ettiğin huy Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl cidden bumu yanı Yorumla Soran +1 yıl Ne sorayimm Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl sorma bişi ya tamam Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sorr 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Mühendis misin Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olmadi Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Peki Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sor kankam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tuzlu mu tuzsuz mu Yorumla CekirdekKolaa +1 yıl Tuzlu Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek adın ne Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Herkese açık bir yerde söylemem Yorumla Soran +1 yıl Isimden ne olcak Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Internette dolasan en ufak bir bilgiyi bile küçümseme Yorumla Soran +1 yıl Degisik peki Yorumla
TꪊƝiȿș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Sor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaçıncı hesabin Yorumla TꪊƝiȿș +1 yıl Saymıyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tabi efendim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gece insanimisin Yorumla GeceninSisi +1 yıl Evet ama mesai nedeniyle gündüz kalkıyorum Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sorr 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ask mi para mi Yorumla sierravista +1 yıl aşk gerçek aşk değilse parayı seçerim Yorumla Soran +1 yıl Para her daim kurtarir Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sor. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Mantı mı lahmacun mu Yorumla külllkedisi +1 yıl Lahmacun Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla külllkedisi +1 yıl Balık. Yorumla Soran +1 yıl Taşıyan ku özelliklerini Yorumla Soran +1 yıl Tasiyon* Yorumla külllkedisi +1 yıl Sulu gözlük dışında hepsini taşıyorum. Yorumla Soran +1 yıl İyi bari Yorumla
iboo1722 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Bana soru sor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En mantıksız bulduğun düşünce ne Yorumla iboo1722 +1 yıl En mantıksız bulduğum düşünce eski sevgilimin şifremi istemesiydi ve bunu güven meselesine çevirip ayrılmasıydı bence aşırı saçma Yorumla Soran +1 yıl Yorum yok Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Tabii ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölümü okudun veya çalışıyorsun Yorumla LeyaLeya +1 yıl Hukuk avukatım ve voleybolcuyum Yorumla Soran +1 yıl Iyiymis Yorumla LeyaLeya +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sorabilirsin 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle nick Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Bir kitap ismi Yorumla Soran +1 yıl Baya etkilemiş galiba Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Evet neden gizli kullanıcı Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız edilmemek içi milletle uğramamak icin Yorumla Soran +1 yıl İçin * ugrasmamak Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sor bakalım Yorumla Soran +1 yıl Şanslı misjn Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Değilim sen Yorumla Soran +1 yıl Yarı yarıya Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Mutluluk senin için nedir Yorumla Soran +1 yıl İyi hissettiğim anlar Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sıra sende Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin sarkici Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Melek mosso Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla
Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Tabii ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi takımlısın Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Beşiktaş Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi sorsormak için burdasin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sor bakalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Cips mj çekirdek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cips cigdem yemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyesi yok sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorr 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye burdasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asosyallikten sen Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm d mi c mi Yorumla Soran +1 yıl Yoo almiyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne sorcan 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Herhangi bir sey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla Soran +1 yıl Uzun zamandır neyi istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başarı 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ağa be çalış emek verr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uff öyle de işte tembelleştim bi ip kaçtı elimden Yorumla Soran +1 yıl Uni mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet üni kazandım ama kendime yakistiramiyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Ne okuyon neyi yakistiramiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mühendislik ama okudugum uni iyi değil Yorumla Soran +1 yıl Aa nerde okuyon söyle sen ben silerim dhsjdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver ya onemi yok Yorumla Soran +1 yıl Ne mühendisliği peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgisayar Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl De iste bogazici odtu itü degil ya :/ Yorumla Soran +1 yıl Ama burada kendini geliştirmen de onemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle de iste.. eskiden fen lisesi okudum ama sonra uyduruk bi okulda olmam kotu hissettiriyo. Tum arkadaslarim liseden en guzel lsielerde okuyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Bence psikolojik Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. sor gelsin 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Sinema mi tiyatro mu Yorumla uzaylı_tony +1 yıl tiyatro sen neden gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Milletle uğrasmamak için neden olmayım ki Yorumla uzaylı_tony +1 yıl haklısın Yorumla Soran +1 yıl Kendimce evet Yorumla uzaylı_tony +1 yıl bir yandanda olmadı şimdi bak keyfim kaçtı Yorumla Soran +1 yıl Ne icin Yorumla uzaylı_tony +1 yıl nasıl tanışcaz olmadı şimdi bu Yorumla Soran +1 yıl Tanismiycagiz🤷♀️ Yorumla uzaylı_tony +1 yıl aga b Yorumla Soran +1 yıl Yak yak Yorumla uzaylı_tony +1 yıl sigara alkol yok bende gidim süt içeyim Yorumla Soran +1 yıl Ben de de yok lafın gelişi..İç iç süt iç büyü Yorumla uzaylı_tony +1 yıl içine birde nesquik karıştırırım ben süper. Yorumla Soran +1 yıl DHJSJDJSJSK Iiste damak zevkine işte Yorumla uzaylı_tony +1 yıl sende pek yok damak zevki ahahaha Yorumla Soran +1 yıl Yok.🙄 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl belli zaten kesin çorbanın yanında pizza yiyen birisindir sdfgs Yorumla Soran +1 yıl Yok kahve soda yapıyorum 😬 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl ahahahaha oda iyimi ekmek arası lahmacunda yaptıgın olmuştur senin sdfgs Yorumla Soran +1 yıl Tabi açlık sınırında yapiyoruum öyle şeyler ekmek arası ekmek falannn Yorumla uzaylı_tony +1 yıl ahahahahahah süper Yorumla Soran +1 yıl Ben ce de 💃💃 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl ahaha Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyurun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dizi mi film mi Yorumla Serii05 +1 yıl Belgesel Yorumla Soran +1 yıl İki tercih vermiştim aamaa Yorumla Serii05 +1 yıl Dizi Yorumla Soran +1 yıl Hm.. Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki sorr 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne zamandır burdasin Yorumla mceviz +1 yıl 5 yılı geçti galiba. 6-7 yıl olmuştur Yorumla Soran +1 yıl Baya olmus Yorumla mceviz +1 yıl Evet oldu Yorumla Soran +1 yıl Seni burada tutan ne Yorumla mceviz +1 yıl Vakit geçiriyorum. Arkadaş ediniyorum. Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla mceviz +1 yıl Peki seni tutan ne? Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı Yorumla mceviz +1 yıl Sonuçta hep can sıkıntısına bağlanıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Hanibanam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sorabilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En sevmediğim özelliğin ne Yorumla Hanibanam +1 yıl Libidom çok yüksek Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Hanibanam +1 yıl 😅🤦 Yorumla
Meraklı932 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sorabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve mi çay mj Yorumla Meraklı932 +1 yıl Kahve Yorumla
Sheldontbbt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sor bakalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kimi ozledin Yorumla Sheldontbbt +1 yıl Ayşeyi kjgff Yorumla Soran +1 yıl Neden yazmıyorsun ya da neden ozluyorsun Yorumla Sheldontbbt +1 yıl Çok oldu arayı açalı 2-3 yıl Yorumla Soran +1 yıl He unut o zaman Yorumla
eayc1 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin Yorumla eayc1 +1 yıl Kmaraş Yorumla Soran +1 yıl Aa geçmiş olsun nasılsın Yorumla eayc1 +1 yıl Sağ olun iyiyim 🙏 Yorumla
Aliasaf56 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sor kanki 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu musun Yorumla Aliasaf56 +1 yıl maalesef Yorumla Soran +1 yıl maalesef mi djdjdjdn mutsuz mj olmak istiyon Yorumla Aliasaf56 +1 yıl Yani maalesef mutsuzum ya Yorumla Soran +1 yıl Hee neden Yorumla Aliasaf56 +1 yıl hadi ordan et Yorumla Aliasaf56 +1 yıl ya yazımı bile değiştiriyor sistem Yorumla Soran +1 yıl Küfür kullanma zaten Yorumla Aliasaf56 +1 yıl S. iktir et dedim Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
pskogr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sor olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin hareket Yorumla pskogr +1 yıl O ne kız Yorumla Soran +1 yıl Yani davranış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sorabilirsiniz
Hayatta en önemsediğin şey ne?
Kendim
En mantikli olan
Teşekkürler peki siz?
İçeriği konusu hiç önemli değil istediğin soruyu sorabilirsin
Burcun ne
Bilmiyorum desem 🙄
Ne zaman doğdun
06.07 kimlikte ama o zamanın şartlarında kimlik kaydı falan hemen yapılmıyor muş net olarak hangi 🌒 doğduğumu bilmiyorum
O zaman bir şey diyemem kimliğe göre ikizler ama
Sorana ikizler diyorum zaten burçlarada pek inanmıyorum
Yani inanmıyorsan demene bile gerek yok
Ok beybi
sor ama agir olmasin sorun
Niye ki ne sorabilirim sıradan zaten
AGir sorunun cevabi kolay olur ondan
Hee
aynen
Olur sorabilirsiniz?
En son ilişkin ne zaman bitti
Taze bitti bir haftayı biraz geçti
Acina tuz mu bastim🫣
Hayatta en önemsediğin şey ne?
Kendim
Sor bebiş ama güzel yerden sor kxkkx
Guzel yerler neler başta onu sorayimm
Yaa sor iştee
Feminist misin
Evet
Merak ettim sor bakalım
Rastgele ya belli bi soru uok
Peki sor bakalım
En son ne zaman hastalandin
Deprem günü sabah yağmur ve kar yağarken dışarıda hazırlık yapıyorduk
Geçmiş olsun
Teşekkürler peki siz ne zaman hasta olduğunuz
Bu yıl olmadim
Aman maşallah
Evet
Bildiğim bir şeyse cevaplarım
Rastgele öyle bi soru yok yani
Olur sor
En son seni ne heyecanlandirdi
Enkazdan birinin çıkarılmasına sebep olduk o heyecanlandırdı
Aaa çok iyi buna ben de sevindim
Teşekkür ederim
Sor laf lafı açar bende sorarım
Nereye gitmek istersin gelecek mi geçmiş mi
Tabi ki gelecek. zamana uyum sağlamalıyız.
Bence de
Hatalarını mı yoksa yapamadığın pişmanlıkları mı tercih edersin?
Hatalarımi
Güzel hatarımız var o halde :)
Tercih
her tercih iyi değildir.
Diğer seçeneğe göre bana iyi
Ne soracaksın? :)
Rastgele
Bekliyorum sor hadi :)
Emoji mi random mu
Emoji. Çok yaratıcı tasarımlar var :)
Evet öyle bakınca dogru
Sorabilirsin
Neden streslisin
Sınav senem bu sene bir de başka başka sebepler de var
Geçmiş olsunn
Sağoll
Peki senin en sevdiğin renk ne?
Mavii
Sor.
Hayat amacın ne
Bir amacım yok ölene dek düzgün yaşamaya çalışıyorum
Hm o da bi amaç ama
Sorabilirsin
Ne zaman burayı kapatcan
Burayı derken?
KS yi
Yeni bir flört bulursam kaparım, İnsanda olumsuz gördüğün en nefret edilesi özelliği söyler misin?
Flort için burayi kullaniyorsun🫨 anlayissiz
Evet bu siteyi flört sevgili yapmak için kullanıyorum, seni niçin ilgilendiriyor ki bana anlayışsız diyorsun, seni geren nedir.
Sana anlayışsız demedim başarıdır sonra senin soruna cevap verdim djskjd karışıklık oldu galiba
Ah 🤦🏻♂️ canım evet orada bir iletişim sorunu yaşadık üzgünüm, görüşün için teşekkürler😉✌🏻
Sor aşkım
Florttun var mi
Varla yok arası ama daha çok yok aşkım beni seven biri var sakız gibi yapıştı onu sevmedigimi anlatıyorum sürekli anlamıyor 🤷
Öylesi de zor ya en sevmedugi şeyleri yap dhdjd
Yapıyorum düşmüyor yakamdan bana görücü gelicek dedim evi basicakti sjsjsj seni kimseye yar etmem vururum dedi
Tövbe vu manyağı nerden buldun..
Ben bulmadim o beni buldu kız arkadaşim Instagram'da beraber foto paylaştı demiş güzel kız tanistir bizi mesaj attı faln cevap vermedim sonra arkadaşım bu benim arkadaşım tanış dedi çok iyi biri ama aşık değilim alicam seni diyor sjsjsj
Market mi burası dbsjsjsj
Heeee sjsjsj başı ağrıyor şimdi uğraşmıyor benimle görücü geliyor bana şakası yaptım ona tandiyonu da fırlamıştı daha kötü oldu sjsjsj
Uğraşma ugrasma
🤣 tamam aşkım uğraşmam yeterki iste
Ya 😅
Aşkım takip atabilirsin iyi anlaştık seninle
Kimseyi takip
etmiyorum kii
Olurr
En sevdiğin ev isi
Olur
burada hangi fenomeni sevmiyorsun
Yapmacık soru soranları sevmiyorum
Iyi
Sor.
Neye inanmazsin
Dine
Olur
Evli misin
Hayır, değilim
İsmin nee
Burcu. Senin ismin nedir acaba
Melike
Memnun oldum 😊
Bendee
sor bakım
En nefret ettiğin huy
cidden bumu yanı
Ne sorayimm
sorma bişi ya tamam
Sorr
Mühendis misin
Evet
Hm
Noldu
Bir şey olmadi
Peki
Sor kankam
Tuzlu mu tuzsuz mu
Tuzlu
Olur
Gerçek adın ne
Herkese açık bir yerde söylemem
Isimden ne olcak
Internette dolasan en ufak bir bilgiyi bile küçümseme
Degisik peki
Sor.
Kaçıncı hesabin
Saymıyorum
Peki
Tabi efendim
Gece insanimisin
Evet ama mesai nedeniyle gündüz kalkıyorum
Daha iyi
sorr
Ask mi para mi
aşk gerçek aşk değilse parayı seçerim
Para her daim kurtarir
Sor.
Mantı mı lahmacun mu
Lahmacun
Burcun ne
Balık.
Taşıyan ku özelliklerini
Tasiyon*
Sulu gözlük dışında hepsini taşıyorum.
İyi bari
Bana soru sor
En mantıksız bulduğun düşünce ne
En mantıksız bulduğum düşünce eski sevgilimin şifremi istemesiydi ve bunu güven meselesine çevirip ayrılmasıydı bence aşırı saçma
Yorum yok
Tabii ki
Hangi bölümü okudun veya çalışıyorsun
Hukuk avukatım ve voleybolcuyum
Iyiymis
Teşekkür ederim
Sorabilirsin
Niye böyle nick
Bir kitap ismi
Baya etkilemiş galiba
Evet neden gizli kullanıcı
Rahatsız edilmemek içi milletle uğramamak icin
İçin * ugrasmamak
Sor bakalım
Şanslı misjn
Değilim sen
Yarı yarıya
Mutluluk senin için nedir
İyi hissettiğim anlar
Sıra sende
En sevdiğin sarkici
Melek mosso
Hm
Tabii ki
Hangi takımlısın
Beşiktaş
Sen de mi sorsormak için burdasin
Sor bakalım
Cips mj çekirdek mi
Cips cigdem yemiyorum
Niye
Niyesi yok sevmiyorum
Anladim
Sorr
Niye burdasin
Asosyallikten sen
Can sıkıntısı
Himm d mi c mi
Yoo almiyim
Ne sorcan
Herhangi bir sey
Sor
Uzun zamandır neyi istiyorsun
Başarı 🥺
Ağa be çalış emek verr
Uff öyle de işte tembelleştim bi ip kaçtı elimden
Uni mi
Evet üni kazandım ama kendime yakistiramiyorum ya
Ne okuyon neyi yakistiramiyorsun
Mühendislik ama okudugum uni iyi değil
Aa nerde okuyon söyle sen ben silerim dhsjdd
boş ver ya onemi yok
Ne mühendisliği peki
Bilgisayar
Güzel
De iste bogazici odtu itü degil ya :/
Ama burada kendini geliştirmen de onemli
Öyle de iste.. eskiden fen lisesi okudum ama sonra uyduruk bi okulda olmam kotu hissettiriyo. Tum arkadaslarim liseden en guzel lsielerde okuyorlar.
Bence psikolojik
sor gelsin
Sinema mi tiyatro mu
tiyatro sen neden gizlisin
Milletle uğrasmamak için neden olmayım ki
haklısın
Kendimce evet
bir yandanda olmadı şimdi bak keyfim kaçtı
Ne icin
nasıl tanışcaz olmadı şimdi bu
Tanismiycagiz🤷♀️
aga b
Yak yak
sigara alkol yok bende gidim süt içeyim
Ben de de yok lafın gelişi..
İç iç süt iç büyü
içine birde nesquik karıştırırım ben süper.
DHJSJDJSJSK Iiste damak zevkine işte
sende pek yok damak zevki ahahaha
Yok.🙄
belli zaten kesin çorbanın yanında pizza yiyen birisindir sdfgs
Yok kahve soda yapıyorum 😬
ahahahaha oda iyimi ekmek arası lahmacunda yaptıgın olmuştur senin sdfgs
Tabi açlık sınırında yapiyoruum öyle şeyler ekmek arası ekmek falannn
ahahahahahah süper
Ben ce de 💃💃
ahaha
Buyurun
Dizi mi film mi