Sevdadandir dedi annem aldirmaaa. Detay kısa olunca soruyu kaldırıyorlar üzülüyorum😔 dinledigim şarkıdan soz yaziyim dedim. İzin veriyorsaniz oldukca kalitesiz sorularimdan birkac tane sorayim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birkaç tane kalitesiz soru sor bana.
Senden korkmali miyim?
Benden korkmamalısın. Ben aynı evde yaşayabileceğin kadar güvenli biriyim.
Ayni evde napacaz?
Ev arkadaşlığı yapacağız. Kirayı ve diğer masrafları bölüşeceğiz.
Cok mantıklı geldi bana. Hep boyle mantikli misindir?
Bazen duygusalımdır ama çoğu zaman mantıklıyımdır. Ben mantıklı, soğuk bir makine haline gelebilmek için çok uğraştım.
Makine olmak istiyorum 0 duygusuz full makine, nasil olabilirim?
Benimle yaşayarak olabilirsin.
Başka türlü olamaz mıyım? Sen kimle yaşayarak oldun?
Ben kendi kendime oldum. Başkası kendi kendine olamaz. Bana ihtiyacı var.
İste tam olarak senin gibi makine olmak istiyorum. Karsimdaki gram umrumda olmasin ama zormus benim olma ihtimalim
Evet sana öğretmediğim sürece imkansız.
Online ogretsen?
Online öğretmenin imkansız oluşu bu eğitimin 5 duyu organını da kapsıyor oluşundan kaynaklanıyor.
Bitti kalitesiz sorularim teşekkürler kalpsiz
Hoşlandım sorularından. Her zaman senin gibi soru soranlar çıkmıyor bana. Benelde cürret edemiyorlar.
Genelde*
Seni tanımadığım icindir belki. Tanisam ben de cekinebilirdim emin değilim. Gerci burada ne kadar tanıyabilirim o da var🤷🏻♀️ teşekkür ederim
Beni tanımazsan çok şey kaybedersin. Ancak tanıdığın zaman da kaybedeceğin şeyler olacak. Bu yüzden her şekilde kaybediyorsun. Dolayısıyla kendine şunu sormalısın: En az kayıp hangisinde olurdu?
Kendime soru sormaktan nefret ediyorum. Cok ilgi çekicisin keşke egitimin 5 duyu organini da kapsamasaydi
Kapsamıyor zaten. O sadece bir metafor olarak, sembolik bir ifade. 5 duyu organını kapsayan şey benim inancıma göre sadece nadir bir aşk türüdür. Başka şeyler için bu kadar seramoniye gerek kalmaz, benim hayali eğitimim dahil.
Ağlıyorum hocam. Kendimi umutsuz vaka gibi hissediyorum
Hangi konuda umutsuz olmayı seçtin?
Ben mi seçtim? Makine olmak konusunda
Sen seçtin evet. Düşüncelerin seni buna yönlendirdi.
Öyle kötü şeyler seçmem ben bi yanlışlık vardır
Bir yanlışlık yok. Zira bu kötü bir şey mi sence? Benden yana yarar görememek?
Sorularin cok zor 😱 ne yapicam ben. Egitim alabilmek için baska bi eğitim daha almam lazim😩
Kötü bi sey tabii bulmusum senin gibi hocayı gormem lazim ne varsa
Eğitimden önce başka bir eğitime ihtiyacın yok. Sadece tek bir eğitim var. Bunu uygulamak adına yapacağın alışveriş için karar vermen gerekir. Hiçbir şey kazanamadan, sadece kaybetmek mi? Yoksa bir şeyler kaybetmeyi göze alarak kazanmayı seçmek mi?
Ne kaybedeceğim de onemli tabii ama kazanmak diyorum
Öyleyse seni kendime kabul ritüelimi yapıyorum: Bazen zaman kaybedersin, bazen enerji, bazense insanlığından bir parça. Hepsi yaklaştıracaktır seni bana ve bir makine olmaya. Böylece uzaklaşacaksın insanlıktan ve duygularından. Ancak her şeyin bir bedeli olduğu gibi elbet bunun da olacaktır. Bedeli zamanla öğreneceksin, kaybettiklerini gördükçe. Yine de mutlu olacaksın kazandığın şeyleri hissettikçe.
Artık benim gibi olmaya bir adım daha yaklaşmaya hazırsın.
Korktum. İlk sorum manidar olmus sanki.
Korku en başta gerekli. Sonrasında fısıltılarım sayesinde müziği duymaya başlayacaksın. O zaman korkunun neden en başta gerekli olduğunu idrak edeceksin.
Hocam dersin en canlı alıcı yerinde çıkıntılik yapan ogrenci olmak istemem ama simdi de bi gülesim geldi😂 neyse tamam ne yapiyim simdi ben
Ne mi yapıcaksın? Ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Ayni eve cikacaz galiba🙄
Evet doğru. Başka ne yapmalısın?
Mesaj mi atmaliyim? Senin benimle çok isin var hocam🤦🏻♀️
Çabuk öğreniyorsun. Bence çok işim yok. Yani aslında var ama, yine de sandığın kadar kötü olmayabilir. Sonuçta hemen anlıyorsun bak.
😂😂 teşekkür ederim cok kibar bi hocasin ins ilk 10 dakikada engellemezsin
Hocam dalga mi geciyosun 😑
İlk 10 dakikada sen öğrenciliği bırakmazsın. İlk sınavın şu an yapılıyor. Bakalım karşılaştığın sorunu nasıl çözeceksin? Dalga geçmiyorum.
Buyurun efendim.
Kırmızi kaplumbağayi izledin mi?
Yok izlemedim ama canlı canlı yeşil kaplumbağa görmüşlüğum vardır.
😂 iyiymiş.
lutfen sor
Aldatilmak istemediğim icin iliski yapmak istemiyorum. Ben mal miyim?
malsin. ama mal olman senin sucun degil muhtemelen.
Teşekkür ederim 😘
ehehe ne demek 😽💖
Sor bakalım abla
Ablan sana kurban olsun mu?
Ablam sadece beni yaradana kurban olsun <3
haydi sor sor
Nereden geldin?
bilmiyorum
Tabi sorabilirsin 😇
Nasil bir insana selam dahi vermezsin?
Şöyle bi süzerim hafif dalga geçer gibi güler geçerim 😂
Asikmisin
Ben soracaktim da neyse😅 degilim inanmıyorum kendisine
Hoslanti o zmn hoslantidami yok😀
Hoslanti var. Beyaz tenli siyah sacli tum erkeklerden hoşlanıyorum
Vay be ciddimisin knk sasirdim ya tek biri yokmu yani hoslandigin su an aklinda olan
Hayir. Cok kisi var
He tm ya ben seni tanidim bi sorudan tm simdi 😂senin ismin bas harfi o son harfi a ile biten kizsin sen degilmi😅
Yok kanki değilim 🤗
Ciddenmi ya sakami yapiyon
Ciddiyim 😊
Peki tmmdir
Gönder gelsin
Gelin hamami bombos bi olay değil mi?
Saçmalığın saçmalığından saçma neymiş efendim kızın vücuduna bakacayız kusuru var mı ne alakaysa
Hoff ya😭 gitmek istemiyom arkadaşımın var da
Gitme vallah ben istemediğim için teyzemin düğününe gitmedim
Kiz idol müsün nesin😂😂 ne guzel ya. Bi kere geliyoz şu dunyaya onda da ne cok istemediğimiz sey yapmak zorunda bırakılıyoz😪
Artı bir hafta sonu ablamı isteyecekler san ki beni isteyeceklermiş ev işlerini bana yaptırmaya çalışıyorlar bende bana ne sanki benmi evlenmek istiyorum kim evlenmek istiyorsa evi temizlesin diyorum