Güncellemeler
+1 yıl
Allah'ım bu deprem bölgesinde çalışanlara yardım et yarabbim Allah cehennem kokusu duyurmasın hiçbirine gerçekten çok ama çok zor
Düşündükçe tüylerim diken diken oluyor insanlar hala moloz altından ceset çıkarıyorlar onların kokusu geliyor aklıma tüylerin diken diken oluyor Allah bin kat razı olsun bu çalışmayı verenlerden gayret gösterenlerden ceset kokusu nasıl bir şey acaba tarif edebilecek olan var mı Allah kimseye duyurmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nefes alamazsın çok ağır kokuyor doğal Lavanta yağı almıştım burnuma sürdüm gezdim filtreli maskeyle. Allahim çok kötü bir durum.
Allah yardımcın olsun Allah kimseye yaşatmasın
Ben şirketle gittim çadır uyku tulumu vb. götürdük 2,5 gün kaldım.
Korkunç değil mi orası
99 depremini yaşadım onun kaç katı fazla diyebilirim. Nerdeyse hiç sağlam ev yok. Çoğu yerde sokaklar kapalı enkaz yüzünden. her yer iş makinesi çok insan var ama yinede yetmiyor yıkık bina çok
Sana şöyle söyleyeyim sağlıkçı olarak yardıma gittim döndüğümde gün içersinde 3 kere duşa girdim ama gitmiyor bu psikolojik de olabilir ama tik oldu sürekli elimi kokluyorum ve kokuyor gibi hissediyorum.
Çok zor bir durum yaptığımız gerçekten büyük özveri
Teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun ben bile bu haldeyken depremzedeleri düşünemiyorum bile
Evet bende düşünsene eşinle ya da ne bileyim annenle babanla düştün oraya enkaz altına onlar öldü ama sen yaşıyorsun yan yana dip dibe bir cesetle 😱😱😱😭
Gerçekten bunu yaşayanı da gördüm çok büyük bir travma
Gerçekten mi
Allah'ım hangi canlı dayanır buna of Allah büyük derdi veren sabrını da verir mutlaka
cok kotu bir sey burnunda takili kaliyor en havalandirmali yerde bile maruz kalsan… allah yardimcilari olsun
Aynen Allah yardımcın olsun cehennem kokusu duyurmasın hiçbirine
Kötü bir koku maalesef
Sen biliyorsun deprem bölgesinde miydin
Maalesef evet
Çok korkunç değil mi enkaz altında kalmadın inşallah
Ölmedim Elhamdülillah
Gerçekten mi enkaz altında mı kaldın
Kalmadım ama cenaze kokusunu biliyorum
Nasıl bir şey peki biraz tarif eder misin Çok saçma olacak biliyorum da
Ekşimsi
Yyaaa o ekipler nasıl çıkarıyor garibim cesetleri ya insan bayılır
Görev mecburen. Adamların işi bu