Yoksa insanlık hali, tabii ki her insan bunu yaşıyor mu dersiniz? Ya ben galiba hiç olmayacak bir şeyi kafamda kurgulayıp kendimi mutlu ediyorum. Daha sonra ihtimalin zorluğunu görünce her tarafım cayır cayır yanmaya başlıyor. Ateşim cıkıyor, halsizleşiyorum, başım ağrıyor...
Eski kurt halimden eser yok.. şuna bak hayat karşına birisini çıkartıyor. Ve seni darmaduman ediyor, konuştuğun bütün büyük lafları yutturuyor sana. HAYAT ÇOK TUHAF.. NE OLURSA OLSUN SÜRPRİZİYLE , BİZİ AĞLATMASIYLA ÇOK TUHAF...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Durum tam olarak ne açıklarsan ona göre yorum yapabilirim
Arkadaşım yanıta geldiğin için minnettarım sana gerçekten konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var. TEŞEKKÜRLER.
Bir forumda bir kızla tanıştım 2 3 sene geçti tekrar bulduk birbirimizi ama görüşmediğimiz süre beni aramış bir de bir kaç eski konuştuğum kişilere sormuş nerde diye bulursanız bana linkini atın tanıyor musunuz onu diye benim için sorup soruşturmuş.
Şimdi tekrar bulduk birbirimizi ama 1 ay önce mesaj atmış belliki hesabına seneler sonra girmiş yani 2 sene sonra falan ben de 3 4 gün önce gece cevap verdim. Peki arkadaşım o kadar aradın beni ve madem profiline girebiliyodun neden 1,5 sene 2 sene bekledin bir de işin kötü yanı ne bilir misin? ben bu 2 sene içinde sık sık düşündüm onu şarkılarımda gittiğim yerlerde yollar da... o beni düşünmemiş olmalı ki aklına bile gelmemişim profiline girmiş mesaj atmış ve şimdi 4 gecedir cevap yok. belki 1 ay bekledi umudu tekrar mı kesti nedir
Rica ederim ne demek. Peki sen neden aramadın hiç 3 4 sene hiç aklından çıkmadıysa?
Aramaz olur muyum. Lamerim ben. Yarı hacker gibi düşünebilirsin. Fotoğrafları vardı bende her yere tarattım aradım mersıs sorgulaması yaptım vs vs. Ulaşamadım.
Şimdi aklında soru işareti kalmasın, internetten bir kıza böyle bağlanılır mı hiç buluşmadan bile? İnan bilmiyorum, inan bilmiyorumm bir şeyler oldu ondan sonra kaç tane kızla konuştum yok arkadaşım yok ille de onu istiyor gönlüm.
Şimdi benim asıl mevzum ben onu böyle deli gibi düşünüyorken sürekli madem beni sorduğu profiline girme imkanı vardı hiç bir defa bile 2 sene içinde neden girmedi profiline? acaba daha öncesi bulamadığı için ümit mi kesmişti? gerçi oda haklı o iki senede kaç erkekle flört etti belki de. insan yeni birisiyle tanışınca eskiler biraz pasif kalıyor içinde o an için tabii ki bu his ve duygu. Ama böylesine geçmişte birisini çok arıyorsun yani yıllar sonra denk gelmişsin hiç mi bir şey hissetmezsin? 4 gece önce 1 ay önce attığı mesaja cevap yazdım tık yok.
Boşversene o da benim gibi düşünüp, özleseydi içinden hala çıkaramasaydı profiline girerdi, ve 1 ay önceki mesajından sonra sık sık kontrole gelirdi. Belki zayıf ihtimaller var, e postasını unutma, hastalık sağlık gibi ihtimaller de hayatımızın içinde. Ama bunu söylemek yanlış olur bence kendimi kandırmış olurum :)
Sen nasıl 1 ay önceki mesajına 26 gün sonra cevap verdiysen belki onun için de aynı durum geçerlidir. Seni sevmese merak etmese sana değer vermese birilerine sormazdı. Sana sonrasında mesaj atmazdı. Sen cevap verecek misin diye birkaç gün girip umudu kesmiştir belkide. Sana ulaşması için daha net bir yer bırakırsan sen hesaba girip bakmasan bile o gördüğünde sana ulaşacaktır. Böylece aranızdaki iletişim kopukluğu son bulur ve netliğe kavuşur
Sonrasında tekrar konuştuğunuzda duygularınız daha net açığa çıkar ve bu belirsizlikten kurtulursun en azından :)
Her kelimene katılmak ile beraber şu an şöyle bir karar aldım. O Bahsettiğim forumdaki profilime bir fotoğraf koyup, bırakacağım hesabı öyle. Ve kendimi tutup sadece 15 gün de bir gireceğim. Yoksa böyle dakika başı bakıyorum mesaj yazdı mı diye. Okey bir şey yazar direk yazarımki whatsap veya instagrama gel burayı kullanmıyorum diye :) ama geçmişte o kadar arayan insan her gün yani günde 5 dakikalık dahi olsa girip bakmaz mıydı sence yanıt gelmiş mi diye :) başka şeyler hissediyorum. Başkası olabilir hayatında gerçi olsa niye gelip yazsın. Bakalım kokusu çıkar yakında zannedersem. Belli ki burada en çok sevende arayanda taraf ben olmuşum. Sadece ağlamış beni bulamadı diye iki sene önce bir kullanıcı söyledi ss almıştı. Bakalım görelim, ne olur ne biter. Belki de her şey yaptığım kuruntudan çok daha ötesi beni hala özlüyor ama bulamadı diye cevap gelmedi diye yine umudu kesti belki de... Neyse bakalım dediğim gibi yapacağım. Ulaşıldı, ulaşıldı yoksa Allah selamet versin. Tek kıskanacağım konu onun evleneceği erkek çok şanslı olacak. Cayır cayır yanıyor vücudum aklıma geldikçe. neyse.
Sana çok teşekkür ederim işin gücün rast gelsin. Sosyal medya ile ilgili bir sıkıntın oldu mu buraya yaz ben ulaşırım sana. Takipçi, beğeni, video izlenmesi, profil kapattırma her şeyi yaparım.
Ben teşekkür ederim :) Ama senin yerinde olsam bunu uzatmazdım çünkü o sana yazdığında da sen 15 günde bir girersen bu sefer onun da sen girdikten sonra gireceği tutarsa 15 gün daha uzar sürekli 15 gün kontrol edemez ki. Sen mesaj dediğini yap mesaj beklediğini her gün kontrol ettiğini yaz. Ancak o şekilde denk geldiniz
Yok öyle yazıp küçük düşürmek istemiyorum kendimi.. biliyorum diyeceksin bu durum da bile gurur mu? Evet elimde değil inan bana.. Ama merak ettim, öyle bir sistem kuracağım ki girdiğinden haberim olacak. Daha doğrusu bana yanıt yazdıktan kısa süre sonra eski irtibatı başlatacağım planı kurdum.
Küçük düşürmek olmaz bu ama sen bilirsin. Eğer öyle bir şey yapabileceksen senin için daha az sancılı olur bu durum
Evet yapacağım.
Son olarak şunu dinliyorum. Sana da armağan ediyorum eşlik etmek ister misin :))) Tanımadığın bir insana merhem olmaya çalışman çok hoşuma gitti. İyi geceler, kendine dikkat et hayatında bol şans. Sosyal medya ile ilgili bir sıkıntın oldu mu bu sorunun altındayım, bilesin
https://www.youtube.com/watch?v=4Sz9v6080_g
Şarkı için teşekkür ederim dinliyorum 😊 Rica ederim ne demek 🤍 Anında burada biteceğime emin olabilirsin öyle bir durumda
Ben de rica ederim, anlaştık :))