Toplumda aşırı sessiz ve sakin biriyim. Kabuğumu kırmayı o kadar istiyorum ki ama olmuyor işte. İnsanlar, hatta kızlar bile bana hep "efendi, ağır başlı, adam, sessiz sakin, kibar" diyor. Bunlar güzel özellik belki ama etrafımdaki herkes deyince ister istemez tuhaf oluyorum. Ağzım laf yapmıyor toplum içinde, bazen kekeme gibi konuşuyorum, kelime yutuyorum.
Saçma gelebilir belki ama evde ayna karşısında bile konuşma provaları yapıyorum. Ama toplum içine çıkınca mesela sınıftayım konuşamıyorum, utangaç utangaç oturuyorum. Kızları bile kendimden soğutuyorum. Muhabbeti ilerletemiyorum. Kızın biri şakasına tepki falan atsa, kızsa hemen ciddiye alıp iyice utanıyorum, onlar da tebessüm ediyorlar. Sizce kabuğumu nasıl kırarım?
Saçma gelebilir belki ama evde ayna karşısında bile konuşma provaları yapıyorum. Ama toplum içine çıkınca mesela sınıftayım konuşamıyorum, utangaç utangaç oturuyorum. Kızları bile kendimden soğutuyorum. Muhabbeti ilerletemiyorum. Kızın biri şakasına tepki falan atsa, kızsa hemen ciddiye alıp iyice utanıyorum, onlar da tebessüm ediyorlar. Sizce kabuğumu nasıl kırarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senin kız versiyonunum ben 😂 ama kendimde şunu fark ettim tanımadığım insanlar yanında rahatım sonuçta beni tanımıyorlar ve kaybedecek hiçbir şeyim yok istediğim kadar saçmalayabilirim şuanki gibi. Sonradan günlük hayatta çok fazla olmayan arkadaş grupları ile muhabbet etmeye başlamıştım ama hiç kolay olmadı konuşmaya göremiyorum böyle yürürken arkada falan kalıyorum kendimi resmen ezik gibi hissediyordum sonradan bu durumdan yavaş yavaş çıkıyorsun. Sadece insan tanımaktan korkma ve istediğin kadar saçmala tabi yine ahlak kuralları çerçevesinde. Sana tavsiyem bu olabilir dostum. 🎈
Ben kabuğumu nasıl kırarım peki
Dediğim gibi insan tanı yalnız kalırsan daha da kabuğuna çekilirsin ne kadar kötü de olsa insan tanı, anı biriktir. Ben kendime ara ara böyle kendimi aşacak şeyler uyguladım şu an pek yapmıyorum doğrusu. Ne bileyim mesela bugün dışarı çık yarım saat gez vs diye benim için dışarıda boş boş dolanmak işkence gibidir bu arada bunu yenmek için yapabilirsin sende. Sokakta bir kedi görüp yanından geçince niye oksamadin ki diyip geri dönüp okşamak gibi temas kur canlı ne varsa. Yani bunu yapabilirsin sanırım. 😊
Her yere tek başıma gidiyorum, olmuyor
En basitinden sınıfta sessizim, arkadaşlar bile neden hiç konuşmuyor falan diyor arkamdan, bende bir şey diyemiyorum
Bazı insanların enerjisi ya da aurası sana uygun olmayabilir bu da senin adım atmanı engelleyebilir insanları gözlemleyip selam verebilirsin bence, ya da ders ile ilgili film, dizi, takım yani aklına gelebilecek her şeyden konu çıkabilir fikrini sor, inan zor olduğun farkındayım ama kabuğunu çatlatsan bile bu büyük bir gelişme hemen olmayacaktır ama dene zaten en kötüsü şu an değil mi zaten 🎈
Yanlış anlamazsan da seninle arkadaş olmayı isterim, lise mi okuyorsun? Kitap okumayı sever misin, izlediğin sürekli bir dizi ya da çok sevdiğin bir film var mı 😊
Elbette isterim teşekkür ederim.
Lise değil, lise bitti dershaneye gidiyorum
Mezuna mı kaldın yani
Aynen öyle sen?
Evet, sen peki?
Ben üniversiteye gidiyorum diyetisyenlik 2. Sınıfım
4 yıllık mı peki hangi üniversite
4 yıllık Süleyman Demirel
Ne güzel :)
Teşekkür ederim senin hedefin ne bu sene gireceksin yine sınava galiba
Burdanmı devam edelim, yoksa is*tek atıy@*ım mı
Ms@*j atamadım,
Doğru doğru merak etme :)
Adım at inancının peşinden git
Olabildiğimce atıyor ve atmaya çalışıyorum ama olmuyor
Atıyorsn şimdiden oldu bile
Ya bilemedim inan ki. Bak mesela en basitinden sınıfta sessizim, arkadaşlar bile neden hiç konuşmuyor falan diyor arkamdan, bende bir şey diyemiyorum
Sessiz insanları hafife alırlar iblisten farkları yoltur halbu ki insan yaratıkları hep birilerine kudurarak yasayacak ömürleri boyunca sen o pislikten değilsn çok farklısn bırak onları kendin için yaşa melek
Teşekkür ederim ama şöyle durum var. Yanlış anlama lafım sana değil kesinlikle. İnsanlara dışarıdan kolay gibi görülüyor böyle olmak, burada kaç kere sordum bu soruyu bilmiyorum. Ama genellikle kafaya takma, ne güzel işte, senin hayatın, boş ver onları gibi yorum yapıyorlar.
Ama gerçekte hiç o kadar kolay değil cidden. Dershaneye gidiyorum ben, sınıfta sessizim, konuşmayı istiyorum ama çoğunlukla beceremiyorum. Kızlar neden konuşmuyor gibisinden benim hakkımda konuşuyor, onlarla konuşurken çekiniyorum, bazen şakasına kızar gibi olduklarında nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bende utanıp sessizleşiyorum. Hoşlandığın biriyle rahat rahat konuşmadığını düşün, bu kötü bir şey. Çoğu kızı da bu huylarım yüzünden kendimden soğuttum zaten. Okul hayatım çoğunlukla kötü geçti, şimdi dershane de böyle geçiyor. Üniversite kazanırsam orada benim gibi asosyal, çekinik biri nasıl yapar onu da bilmiyorum.
İşte durum bundan ibaret, konuşmayı çok beceremiyorum, konuşsam muhabbeti ilerletemiyorum. Dışarıdan da biraz soğukkanlı görünen yüz ifadem var. Bu yüzden insanlarda benden uzaklaşıyor ister istemez.
O pislkler için çırpınma kanatlarını yorma kırma melek bu ateşte yanıyorsn ama sen cok naifsin farklısn onlar anca insan yaratıkları belasını sever nankördür kekoları severler anca sen cok iyi konuşabilen zeki birisn
Hayır hepsi öyle değil ama içlerinde çok olgun olan da var
O olgnlar kezolar arkadaş hepsi birbirinin menfaati için arkadad okıl bitince yüzlerine bakmıcaklar uzaktan öyle gelir insana hep
Hayır ciddi anlamda yakından tanıdıklarım da var olgun olan. Genelleme yapmam uygunsuz olur onlara çünkü:)
E yalnız değilsn ozaman
Tanıyorum sadece
Ama maskenin arkasına tanımıyorsun melek
Kelimelerim yetersiz kaldı, ifade edemedim yine özür dilerim. Ama sana yazdıkların için çok teşekkür ediyorum 😊😊😊
Hayır sen çok güzel yazdn destanları yazdn senden yazar olur ve ya senarist ve nedemek herşeyn başı kendini sevmek içinde ne yetenek var farkında değilsn kendini sev rica ederım
Evet kendimi seviyorum ama asosyal olmam beni toplumdan dışlıyor