Duygularımı veya kendimi ifade etmekte güçlük çekmem, açık sözlü olmakta cabası 😊

Duygularımı veya kendimi ifade etmekte güçlük çekmem, açık sözlü olmakta cabası 😊
Hmm. Ben sanırım fazla açık sözlüyüm. Bazan da bu yüzden kaybeden ben oluyorum. Ama olsun içim rahat ve huzurluyum. Yalan söyleyerek kazanmak bana göre değil. Bu benim felsefem.
Duygularımı anlatmakta hiç güçlük çekemiyorum. Açık seçik, kıvırmadan, gizlemeden, dobra dobra, olduğu gibi, hani derler ya bodoslama, hatta dümdük söyleyiveriyorum. Varsın yadırgayan yadırgasın. Allah da biliyor ki ben böyleyim. Eğrisiyle doğrusuyla böyleyim.
Yine güzel bir soru ile karşılaştık hassas ruhlu melek kardeşim. İyi ki varsın, varlığınla bizlere güzellikler katıyorsun. 😎🌸🍃
İsterim ki karşımdaki insan, hâlden anlasın.
Herkese içinizi açmayın kapıdan kimin gireceği belli olmaz. Hırsızı var uğursuzu var ne diye boşuna canını sıkılsın ki. Sadece boşa zaman harcamış olursun.
Duygularımı belli etmemeye çalışıyorum. Böylesi daha iyi geliyor bana.
Kendimi tanıtmayı ve bir şeyler anlatmayı sevmiyorum. Bu konuda gayet kapalıyım.
Duygularımı ve düşüncelerimi en yalın haliyle ifade etme taraftarıyım..
Mersi..
Cevap
17Cevap
hayır güçlük çekmiyorum çünkü oldukça açık sözlü bir insanım bu yüzden de genel olarak kendimi iyi ifade edebiliyorum
Açık sözlüyüm ama artık duygularımı anlatmak falan istemiyorum çünkü sonu hep hayal kırıklığı
Cesaret susma derken akıl şimdi vakti değil diyebilir bazen. her şey kapsamlı ve birbirine bağlı.
Duyguları anlatmanın bir sırası var genelde o sıra gelmez
Ne gibi bir sıra acaba
Daha çok karşı taraf anlatıyor sıra bize gelmiyor ki zaten devir öyle oldu herkes kendi duygularını önemsiyor karşı tarafın ne hissettiğini dinlemiyor insanlar birbirlerini dinlemiyor herkesin anlatmaya ihtiyacı var
Empati çok önemli. Umarım empati ve merhametli olanların sayıları çoğalır.
Kesinlikle öyle empati Hayat kurtarır
Kamu spotu gibi :)
Bundan iyi kamu spotu olamaz keşke her aile bu konularda eğitilse
Ya da Ebeveynlerin aile ehliyeti olsa.
Elbette zaten duyguları anlatmakta güçlük çekmek aileden gelen bir şey sorunun cevabıda burada ailen sözünü. keserse söylediklerini terslerse güncel düşüncelere kapalı olursa ot gibi yaşarsa rahat rahat konuşamıyorsan onlarla artık duygularını yansıtamiyorsun kolay kolay veya zaman alıyor iradenede bağlı mutlu bir ailede yaşayan birinin içine kapanık olması nadiren görünen bir şey oluyor fikrimce
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Söyleyeceğimi gerekiyorsa hemen söylerim zamanı değil ise zamanını kollarım. Ben bu eskilerin söylemini çok sevdim.
Güçlük çekmem bir şekilde belli ederim, karşıdaki zeki ise anlar değilse durumu bir daha değerlendiririm. Aramızdaki ilişkiyi yani.
Çekmem bodoslama ne hissediyorsam söylerim çok tokat yedim bu yüzden ama uslanmadım🙈
benim için zor çünkü duygularımı ne hissettiğimi ben de bilmiyorum
Keşke bende senin gibi olsaydım çok zorlanıyorum duygularımı açıklayamıyorum
Birazcık size karşı empati yapsalar
Kendimi ifade etmekte zorluk çekiyorum ve icimdekileri hemen direk söylüyorum buda karşı dakinin hoşuna gitmiyor açık sözlü olmakta insana kaybettiriyor acikcasi
Çekmem. Açık sözlüyümdür. Sustuğum zamanlar çoğunlukla karşımdakini kırmak istemeyişimden ya da karşımdakinin beni anlayabilecek kadar beni tanıyor olması gerektiğini düşünüşümdendir.
Direk şak diye söylerim
Cancazim sen nerelisin gurban
Açık sözlü olmak ne güzel. İzmir'liyim.
İzmir güzel sakin şehir
Denizi izlemekle bile insan huzur dolu oluyor.
Bende severim denizi izlemek balık tutmak güzel yerlerinde sabah kahvaltısı yapmak
yerine gore degisiyor ama bence acik sozlu olmak daha etik ortada belirsizlik birakmiyor en azından
Çekerim. Çünkü herkese hemen güvenmem ⑉
Açık sözlüyüm içimden geçenler dilimdedir..
Duygularımı kimseye anlatmam ki
Çekmiyorum ben de.
Zorluk çekmem.
Kendimi herkese açmak istemiyorum
Cok güzel söz gercekden cok doğru👏🏼👏🏼
Açık sözlüyüm.
Çekmem
Değişiyor
Açıksözlüyüm
Tak tak söylerim. Ama gerçek duygular söylenmiyor.
Çok manidar bir söz
Evet ben kendimi bir kadına atlamadim
Gayet açık sözlü biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?