Her şeye rağmen sizi güldürebilen şeyler var mı?

Her şeye rağmen sizi güldürebilen şeyler var mı?

hayır maalesef beni her şeye rağmen güldürebilen bir şey yok yıllardır. hatta en son ne zaman mutluluktan ya da ne zaman sevinçten güldüm hatırlamıyorum. en çok işte komedi filmleri izlerken gülüyorum bunların dışında hiç bir şey yok beni güldüren
Aslında yaşadığım çok şey var. Şahsi hayatım dışında, aile üyelerimde sağlık problemleri bulunuyor. Ayrıca çok zor bir durum atlattık ülke olarak. Yine şükür ediyorum ve ailemin bana gülümseyip, sarılması birçok şeye bedel oluyor. Onlar benim yüzümü güldürür hep..
Cevap
13Cevap
Mesela geçenlerde şu tweet ve altındaki yorumlar beni kahkahaya boğdu nedense. https://twitter.com/HatemBenArdaa/status/1625248577919283220?t=4ro5G0XZY0DuKhzLKFmbPQ&s=19
Komik kdramalar, müzik dinlemek ve çocuklarla birlikte vakit geçirmek güldürüyor.
Bu ara pek gülemesem de, birazdan yakın arkadaşlarımla buluşup, dertleşeceğimi biliyor olmak bana iyi hissettiriyor.
Evet var, 4 yaşında bi oğlum var en mutsuz üzgün anımda bile güldürür beni🤗🤗 Rabbim çocuklarımı bize bağışlasın..
Bazı internet şakaları aklıma geldikçe gülmekten yarılıyorum... kaza yapmışsındır ama vites topuzu arkadaşının popon girmiştir...
Vardı bir başkentli yüzüm gülüyordu onunla konuşurken mesajlaşırken o da yok artık 😪
happy tree friends animesi
Bakmalıyım
Evet var ailem.
yani güzel bir espriden veya filmden sonra tabiki gülerim ama hayatın gerçekleriyle yüzleşince o gülme yavaş yavaş gider.
Gün toparlanma günüdür
Son zamamlarda maalesef
Kendi kendime gülüyorum. Kendimle dalga geciyorum.
Hangover serisine gülüyorum 😂
Stray kids... ne zaman kendimi boşlukta hissetsem onlsrı izliyorum ve geçiyor...
Kedim😍
Var bir kaç şey
Herşeyi gülüyorum
Kediler var
Hayur yok 😕maalesef
var çok saçma şeyler
Evet var
Ben hep gülerim
Yok.
Yok.
Var.
Benimki.