Kişilik & Karakter Bu hayatta sizi güldüren neler var? Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kim ya da kimler , neler. Program vsSizi ne güldürüyor nelere gülersiniz Bu hayatta sizi güldüren neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. güldüren bir şey yok hiç kalmadı 0 0 Yorumla
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım hoşgeldini çok severim çokta gülerim 😄👌 1 1 Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Bnde severim tolga ceviği komık zekidir Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sevdiğim insanlar yanımda olsun.. Gülmek için sebep aramam.. Bana onların bir gülümsemesi bile yeter.. 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Hayat her zaman güzel Zor yapan insanlardir Ilk önce sabaha saglikli uyanmakSonrada sevdiklerimin yanimda olmasi Beni mutlu ediyor yuzumu gulduruyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
güldüren bir şey yok hiç kalmadı
Arkadaşım hoşgeldini çok severim çokta gülerim 😄👌
Bnde severim tolga ceviği komık zekidir
Sevdiğim insanlar yanımda olsun.. Gülmek için sebep aramam.. Bana onların bir gülümsemesi bile yeter..
Hayat her zaman güzel
Zor yapan insanlardir
Ilk önce sabaha saglikli uyanmak
Sonrada sevdiklerimin yanimda olmasi
Beni mutlu ediyor yuzumu gulduruyor
Ahmet Kural