Ey 20 yaşındaki nice yaşıtların öldü de sen kaldın... Bu videoyu çok sevdim. İnşAllah daha çok insanın bilinçlenmesine vesile olur 🌼
Ne sundun ve arkanda ne bıraktın? Hesap verebilecek miyiz acaba Rabbi'me?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ey 20 yaşındaki nice yaşıtların öldü de sen kaldın... Bu videoyu çok sevdim. İnşAllah daha çok insanın bilinçlenmesine vesile olur 🌼
Ne sundun ve arkanda ne bıraktın? Hesap verebilecek miyiz acaba Rabbi'me?
Ben miras bırakmadım arkamda. zaten miras bırakmak da istemem. çünkü ben öldükten sonra ne olduğu beni ilgilendirmiyor ben yok olup gideceğim. önemli olan dünyadakilerin mutlu olması. ama geri de bırakacak bir şeyim de yok şu an için.
Bedenim en büyük mirasimdir. 🙋
Kadavra olarak mı bağışladın
Bunu neye dayanarak sordun diye soylicem ama kesin bir açıklaması olmayacak
Öldükten sonra @mavituylukelebek'in de dediği gibi sadece bir kadavra olacak ki bu cesetin tıbbi terim versiyonu demek
Peki iyi güzel cevaplarda şunu da sorayım bırakilan miraslar soyut ya da somut sonuç itibari ile tükenen şeyler peki insan vücudun da ki organ tükeniyor mu
Bırakmaktan kastım öldükten sonra ardımızda kalan şeyler. Organlar da tükenmiyor, çürüyor. Ölü bir bedenin sapsağlam kalacağına mı inanıyorsun sahiden?
Hayır öyle bişey demedim inkar da etmiyorum ama şu var hiç bir şey sonsuz değildir ya da kalıcı değildir ama rivayete dayanirsak imanı tam olan insanların bedenleri curumezmis bunu nasıl değerlendireceksin
İlk kez duydum bunu. Kaynağın var mı yoksa sadece kulaktan kulağa dolaşan bir rivayet mi?
Kaynaklar mezarlıklar müdürlüğü 😄
hcgvcv aga be kaçırdık bu kez de yine bir şeyler öğrendik ama bölük pörçük
İnanişa göre duyduğumu soyluyorum ona göre cevaplayın inanışa göre imanı tam olan insanlar öldükleri de bedenleri curumezmis Allah onlara bir ödül olarak verirmiş onlara çünkü hayatında hiç bir yanlış ve hiç bir kötülük yapmazlarmis o yüzden Allah katında en yüce mertebeye sahip oldukları için
Ne güzel Allah o mertebeye erişmeyi nasip eder inşAllah
İnşallah
Peygamberlerin ve Şehitlerin bedeni çürümezmiş. Sen neye dayanarak söyledin bunu anlamadım.
Onlar Allah'ın ilmine sahip çıktıkları için ben böyle duydum
Sen kendi bedeninden nasıl bu kadar eminsin
Ben kendi bedenimden eminim demedim arkadaşım algı yanlış yere götürüyor seni
Bu dünyada kalacak hiç bir şeyim yok. Asıl ahirette ne yapacağım Allah'a ne sunacağım onu merak ediyorum. Ey nefis öl ki dirilsin kalbim.
Yine harika bir görüş
Cevap
3Cevap
ben böyle giderse sadece hayal kırıklıklarımı bırakacağım
Dağıttığım iyi niyetim, pozitif bakış açım herkese miras. Bir bana değil :)
Maalesef arkamda hiçbir miras bırakamıyorum hiç kimsenin sevgisini saygısını da kazanamadım
Henüz ölüm gelmedi hala bir şeyler için çabalayabilirsiniz
Ne güzel işte dininde bir mirastır kişiliğinde
Önemli değil, islamda düşündüğünde bile sevap yazılıyor. Sen yeter ki çabala ve her daim insanlara yararlı olmak için harekete geç. İlla maddi şeyler olması gerekmiyor. Küçük bir çocuğa ya da yaşlı bir insana gülümsemek bile iyiliktir mesela
Kalbimi sevgimi
Başarılar
Diplomalarımı :D
O kadar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?