Belki hayatımızda yüzlerce kez özür diledik. Peki ya kendinimizden?
🌈🦄
🌈🦄
Kendimden hiç özür dilemedim. çünkü kendim ile barışık bir insanım yani hiç bir konuda kendime kızmıyorum. çünkü beni seven kimse olmadığı için ben her zaman kendimi seviyorum. ama tabi ki kendime kızdığım konularda olmuştur öncelerden. ama şu an için özür dilediğim an hatırlamıyorum.
Çünkü insanlar maalesef değer vermiyor bu yüzden de başkaları için kendimden asla özür dilemem. ama başka insanlara karşı özür dilerim tabi ki.
Kendimden her konuda özür diliyorum. Çoğu zaman mantığımla hareket etmek yerine duygularımla hareket ediyorum ve bu kırılmama neden oluyor bu konu üzerinde kendimden çok özür dilemişimdir.
Kendimden çok başka insanlara değer verme konusunda da kendimden çok özür diledim. Her konuda özür diledim.
Cevap
8Cevap
Özür diledim çünkü herkese karşı kendimi hep güçlü göstermek zorundayım bu insanı gerçekten yoruyor
Doğrudur
Hayır, özür dileyecek bir duruma düşmedim kendi nezdimde
Evet bir şrfsz için hayatımı mahvettiğimde ve onda gram etki uyandırmadığında onun karşısında kendimden özür diliyorum dedim
Çook hatta zaman zaman hala daha oluyoru 😂
Artık kendim benim yüzüme tukuruyor aynanın karşısına geçince s*ktir git yeter diyor
Çok fazla dilemedim.
Sık sık
Kendımı bıle ısteye uzecek seyler yaparım genelde
Bir çok kez diledim.
Bu arada koyduğun emojiler dikkatimi çekti :)
😇
Ben de senin gibiyim diicem de senin tam olarak yönelimini bilmiyorum :)
Biseksüelim ama gökkuşağını sevdiğim için koyuyorum.
Ben de öyleyim :)
Hayır dilemedim
Evet hemde defalarca
O nasıl bir şey tatlım
hayir oyle bir hatam olmadi hic
Hayır
diledim
Bu soruyu sorduğuna göre sen söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?