Biz çok etkilendik 3 gündür rengim falanda yok ruh gibiydi bugün bir şeyler yedim içtim bir duş aldım hatta duş alırken duşa kabin gidip geliyordu sanki başım dolanır gibi duş rahatlattı beni sersemliğim biraz olsa da geçti haberi şimdi izliyorum ne kadar izlesem o kadar üzülüyorum kahr oluyorum gerçekten kötü süreçlerden geçiyoruz inşallah düzelir bu afetler kimsenin burnu bile kanamaz.😔
O kadar üzgünüm ki gerçekten evin içinde yalnız kalmaya oturmaya neredeyse uyumaya bile korkuyorum o psikolojinin doğru olduğunu iyi olmadığını tabii ki biliyorum ancak toparlanmak zorundayız
Bence böyle hissedenler imkanı varsa yardıma gitsin, gidemiyorsa para ve kıyafet yiyecek yardımı göndersin. Burada kalıp da degistiremeyecegi durumlar için kendine işkence etmesin.
Ulkede saglam adam kalmadi. Dik durun hayattayiz ve hayatimiza devam etmek zorundayiz tabii hepimiz uzuluyoruz ulkece mahvolduk ama sizin hayatiniza devam etmemeniz olen insanlari geri getirmeyecek, gocuk altindakileri cikarmayacak su an tek yapabilecegimiz sey madden yardimda bulunup dua etmek. İnsallah geriye kalan herkes en kisa zamanda kurtarilacaklar moralinizi yuksek tutun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nasıl yaşıyorsun ya? Bu ne cüret?
Dünyada her dakika 120 insan ölüyor!
Nasıl yemek yiyorsun, nasıl uyuyorsun?
&
Senin dediklerinde böyle saçmalık işte. Ölenle ölünmez, ders alınıp hayata devam edilir.
Sorumu çarpıtma ben normal gündelik aktivitelerimi yaparken hissettiiğim duygu durumumu tarif ettim benimle aynı hisleri yaşayanlarla bulusmak istedm tek amacm bu konuyu farklı yerlere çekmeyi bırak