AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende aynı durumdayım. duygularım yok hiç hayat bitsin diye bekliyorum
Normal bende doğdum andan beri yokum asılnda
Bsey mi oldu istg bakmadn
@_Gizlidegilim_ timam geliyorum
Allah korusun şu an demremde o enkazın altında sen olsaydın, biran önce kurtarılmayı beklerdin. Kurtarıldığı da yeniden doğmuş gibiyim derdin.
mutlaka öyledir de hiç boşa yaşadım son 11 yıldır
Bende çoğu zaman öyle düşünüyorum ama sonra şukretmem gerektiren bir çok durumla karşılaşıyorum. Sonrada utanıyorum bu düşüncemden. belkide benim için hayırlı olan bu diyorum
Bu devirde çok az insan hayatı dolu yaşadığını söyler. Hepimiz aynıyız aslında
benim baya farklı kendimi hayattan soyutlamak konusunda
Zamanında çok ağır şelermi yaşadın. Neden böyle düşünüyorsun.
evet ağır şeyler yaşadım psikoloıjik olarak hiç sevgilim olmayacak evlenmicem çocuğum olmucak araba sürmücem yurt dışı görmücem gezemicem kısacası hiç bir şey yaşamıcam
Anladım. Bir engelim var galiba. üzüldüm gerçekten. Senin içinde bir yol vardır umarım bulursun o yolu yaşama sevincin artar. her şey evlilik ya da çoluk çocuk sahibi olmak demek değil. Elbete önemli bunlar ama, Hayata geliş amacımız bu değil
engelim yok her yerim tutuyor kısaca özetlersem zamanında lise okumadım ve hiç çalışmadım bilgisayar ve mastürbasyon bağımlısıyım hiç arkadaşım yok sosyalliğim yok kendimi sevmiyorum hiç bir amacım hayalim hedefim yok keşke depremde bende olsaydım şart değil biliyorum ama lise 1 de platoniğim hemen buldu kurdu yuvasını çocuğu oldu ağrıma gitti ben daha 11 , 12 yaşında hissediyorum
Ya bunlarmi engel sevgiln olmamasına yurt dışı na cikmamana engel. Elin ayağın tutuyor şükür bir engelin yok. Pskolojik olarak çökmuşsun zamanla toparlanirsin gerekirse bir psikiyatrist lê görüş
11 yıl olmuş ölsem sorumluluk alamam evet engel asgari ücretli işe gir aç karnını doyur bu arkadaş sevgili sosyallik yine yok lise 1 terkim boyum kısa tipimi sesimi sevmem havalı sosyal değilim kuzenim gibi hiç bir amacım yok bomboş yaşa öl işte böyle olacağına depremde ölseymişim keşke , psikolojik olarak çökmüşsün dediğin 11 yıllık bir sorun zamanla toparlanırsın diyorsunda 16 yaşında girdim bu hale yaş 27 oldu psikologlar psikiyatriler bile bir teşhis koyamadı
Sevgilim olamaz çünkü işim yok okulum yok tipim yok sosyalliğim yok en önemlisi sorumluluk alamam 1 bardak süt için 1 inek besleyemem yurt dışı da gidemem pasaport olmaz çıkmaz yabancı dil bilmem gezemem bilmem ben ayrıca araba da süremem araba alamam ehliyet de
Ya arkadaşım senin sorunun öz güven eksikliği sosyaleşmen gerek biraz kendine güvenin olsun kendine değer vermiyorsun sevmiyorsun ne bekliyorsun ne bekliyorsun bu hayattan. bende hiç okula gitmedim asosyal biriyim napim şimdi senin kadar kötü düşünmüyorum sosyaleşmeye çalışıyorum. Çabalıyorum sende çabala biseyker için o yok şu yok bu yok demekle olmaz, biliyorsun. Düşün bu dünya savaş alanı herkes savaşırken sen mızmızlık yaparsan düşersin herkes kendi savaşini veriyor
Birşeyler değişmesi için caba gösterirsen olmaz dediğin her şey olur
Kendime bakıyorum sağ gözüm şaşı sol kulağım işitmiyor 1.70 boy kısa kilo sorunum var çatlaklarım var lise mezunu bile değilim işim yok asgari ücretli işe gir aç karnını doyur arkadaş yok sevgili yok kendi sorumluluğumu bile alamam kimseyi hayatıma alamam hiç bir şey beklemiyorum ne yazık ki okusaydım böyle olmazdı lisede ki platoniğe açılır 4 yıl önce onunla belki de ben evlenir 2 yaşındaki çocuğu belki bugün benimdi akdeniz üniversitesine giden istediği bir meslek dalı olan çok para kazanan araba süren hayata karışan belki de bendim... ben bir yere çıkamıyorum ki istesemde kaldım eve hapsoldum yol bilmem iz bilmem tek değişiklik ölüm olacak.. Ben mızmızlanmıyorum olanları söylüyorum , Kuzenimde maşallah ne savaş veriyor keşke herkes onun gibi olabilse hiç bir şeyi eksik değil...
Hiç sanmıyorum ben mücadele etmicem demiyorum etsemde bazı şeyleri başaramayacağımı zannediyorum
İşte Herkes aynı şartlarda gelmiyor dünyaya bende anlatsam oo aslında ben de gömulmemiş bir ölüyüm. senden çok daha kötü şeyler yaşadiğıma eminim. Mesela uçsus bucaksız biryerde büyüdüm babam şizofreni ve hiç okula gitmedim. Daha birsuru bir sürü anlatarak bitirmemem. ama diyorum ya herşeye rağmen çabalıyorum. Ben kendimi gömülmemiş ölü olarak tanimliyorum ben bile çabaliyorsam biseyler için. Sende vazgeçme. Bugünden sonra değiştirmeye çalış bunca yılın acısını çıkar Hayattan yapmak istediklerini yap.
Herkes senin gibi aynani karşısına geçin eksiklerini ararasa. Herkes Hayatan soğur zatten😄
Aynanın karşısına geçip
Amcamın oğlu 2 metre boy ses kalın trt haber spikeri sevgilisi oldu arabası oldu her yeri gezdi iyi ki geldim dünya diyor babası da zengin sponspor bir de bana bak cahil emekli bekçi ölmüş baba sponspor yok bende akıl yok 1.70 boy ses çocuk gibi iş yok sevgili araba sürmek imkansız İstanbul'a bile istese gidememek bir benle dalga geçmesi eksik , hiç okula gitmediysen nasıl yazıyorsun... benimde düzelmek için plan kurdum yok değil ama uğraşamıyorum işte çok zor 11 senede kendimi bu hale getirdiğim 11 günde 11 ayda geçmeyecek 0 dan başlıyorum korkup cesaret edemiyorum.. hemen hiç bir şey olmayacak 11 yıldır sadece izledim hayatı yaşamak yerine sadece yaşayanları izledim yapmak istediklerim lise üniv bitirmek çok para kazanmak meslek sahibi olmak sevgili evlilik çocuk arkadaş araba sürmek İstanbul Ankara İzmir rahat gezen yurt dışı gören bir adam birey olmak amacımk ama nerde imkansız gibi geliyor söylemesi kolay bazen diyorum depremde bende ölseydim böyle yaşamakdansa
Bilemiyorum artık sen kendini bitmiş olarak ilan etmişsin bile, bişey diyemiyorum artık. Ben okumadım ister inan ister inanma kendi çabamla öğrendim okumayı yazmayı.
Kimsenin eksikleri yok ki özellikle ünlülerin ve hayatını kurmuş gençlerin , müteahhitin aramasını bekliyorum engelli kimliğimi kaldırdı arsa var dededen kalan 100 bine satıcaz dişlerimi yaptırcam adamın bulacağı işe giricem zayıflıcam kazandığım paraylada psikologa gidicem ya da böyle yaşayıp ya da hiç ihtimal vermiyorum ama intihar edeceğim böyle düşündüm ötesi şimdilik beni aşar lise bitirmek arkadaş yapmak sevgili olmak gezmek tozmak gibi
Neyse dünyaya geliş amacinide unutmuşsun yani uzun böyle olsan sevgilin olsa her şey dört dörtlük olsa ne olur sonucta geçici şeyler. Allah yardımcın olsun. Görüşü silebilirmisin.
İntihar en büyük acizliktir.
Ne mutlu sana.. lise bitirmedim diye kendimi ayıplardım bende bütün ilkokul arkadaşlarım üniv mezunu oldu evlendi gitti hayata karıştı.. benim 7 kişilik ailemde anne baba dahil kimse lise görmedi bitirmedi 3 abim çöpçü 2 si evli 2 yiğenim oldu ama görmüyorum kendime hayrım yok ben hayatta yapamam dediğim 3 şeyi evlenmek araba sürmek yurt dışı görmek 3 lise görmemiş abim yaptı ama iş baba gelince herşeyden korkuyorum sonra bu yarattığım dünyaya belki de ben istedim herhalde bir de sıkılmasam 11 sene oldu ama dayanamıyorum artık depresyon hastasıyım bağımlıklarım alışkanlıklarım var depresyon hayatımın içine etti dişim döküldü bakmadım spor yapmadım boyum kısa kaldı çok kilo aldım herşeyi yedim yine de akıllanmadım müteahittiden haber bekliyorum arsaları satacak 100 bine dişlerimi yaptırcam adam işte bulacak ama çalışmak isteyen kim psikologa da gidicem sonuna kadar düzelmek için ama işte ölsem sorumluluk alamıyorum birey hissedemiyorum yaşım 27 oldu hiç büyümedim anlatabiliyor muyum
intihar etmem galiba maçam yemez hayatım ne kadar kötü de olsa ama ecel de istiyorum bir yandan böyle yaşamak ağrıma gidiyor düzelecek elbet 11 yıl olmuş hiç çabaladın mı dersen hiç çabalamadım hep yan gelip yattım ama bundan sonrasını düzeltmeye uğraşıyorum diş yaptırcam işe gircem pskologa gitcem ama ben nasıl sorumluluk alırım arkadaşım sevdiğim olur nasıl baskı olmadan gezerim her istediğimi gerçekleştiririm bilmiyorum hayat ünlülere sporculara güzel..
bir de hayatını yaşayan insanlara ünlülere sporculara kadın voleybolculara sorsana hayat onlar içinde sevgili araba ünlülük para gezinti kariyer değil midir hayatta ne var geçici şeyler olsada onlarda bu dünyadanın amacı.. dünyaya geliş amacını unutmadım merak etme ama bırakta 11 sene hapis yaşamışım evden odadan hiç dışarı çıkmayarak 2012 yılından beri bırakta biraz haset dolu olayım
Bu kararı almana sevindim. Böyle bir karar aldıysan sonuna kadar götür. Umarım her şey gönlünce olur. inan çabayla olur her şey
geçen sene havaalanında çalıştım 3,5 ay ilk defa işe girdim çalıştım 5.500 asgari ücrete ama işte kendimi işi kazandığımı küçümsemesem taktığım ünlü kızı saplantı haline getirip sahip olduğu şeyleri aklıma getirip de kendimi üzmesem küçümsemesem moralimi bozmasam olmuyor çok zor sürekli kendimi üzüyorum
istersen arkadaş olabiliriz
Hayır. Ben evliyim Hiç yakışık olmaz. Herkesin eksikleri var. öyle düşünme ünlülerin de öyle. Hakinda hayırlısı
ben kendim gibi genç biri sanmıştım pardon dertleşmek için şey yapmıştım , sen okuma ama evlen işte hayata karış herkes ben değil herkes benim gibi yerinde saymıyor işte
Ben senden küçüğüm. Evli olanlar genç olmuyormu😄 birde sen oturduğun yerden iş istiyorsun kız arkadaş evilik istiyorsun böyle olmaz işte
İşte ben yıllardır hayata uzak yaşadığım için bana garip geliyor şaşırıyorum herkes ben gibi değil 18 sinde 19 unda evleniyor herkes gelişiyor kendine yeni şeyler katıyor ben hala olduğum yerdeyim bir bana görünüyor böyle zaten.. basit bir asgari ücretli işe girsemde olmaz
Ben istemiyorum kız arkadaş evlilik felan araba sürmek yurt dışına gitmek sosyal olmak sadece ömür boyu yapamayacak olduklarından bahsediyorum
Oda imkansız değil olur senin kendine güvenin yok hepsi bu. Görüşü silebilirmisin🙏
Hep olumsuz tarafından bakıyorsun biraz olumlu bakmaya çalış
Bu kafayla bu görünüm bu fakirlikle 2099 yılında olur
İşte olumlu tarafı müahittin aramasına bağlı 100 bin lira arsa satıp dişlerimi yaptırcam kilo vercem adamın bulacağı işe gircem ama işte işi kendimi herşeyi küçümsüyorum sorumluluk almakdansa öleceğim galiba
Olur olur ne kardeşim güven kendine bi
Beni tanımıyorsun Türkiyede ki en güvensiz kişiyim hiç bir şeyimi sevmem sesimi şarkı söylenmez kalın değil boyum kısa 27 yaşında lise mezunu bile değilim mesleğim arkadaşım yok öyle bir dünya yarattım ki kendime ye iç yat uyu bilgisayar oyna mastürbasyon yap herşeyi izle bilgisayardan hiç bir şey bilmiyorum hayatta 11 yıl oldu ya depresyon 11 yıldır hayattan hiç bir beklenti olmadan yaşıyorum özür dilerim ama benim lise mezunu olmam araba almam sürmem ehliyet almam sevgilimin olması nişanlanmam evlenmem çocuğumun olması arkadaşımın olması yurt dışı görmem bildiğin Atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir ihtimal off çok kötüyüm biliyorum ama napim hissettiklerim bunlar öyle bir hayat düşün kü ye iç yat uyu bilgisayar oyna kilo al dişine başına sağlığına dikkat etme ot gibi yaşa ve sosyalliği hayatın hiç bir şeyini yaşama işte senin gibi bir örnek herşeyi benden küçükler yaşasın millet çağ atladı ben daha ip atlayamadım flüt bile çalamam
Sen ne takıntılı birisin ya ulan bu devirde o çok taktığın boy bile üzüyor. niye neden böylesin bir silkelen kendine gel tokat at kendine hiçbir şey için geç değil yapmak istesen yaparsin ama alışkanlık yapmişsin kendine.
Ye iç otur bunlar senin elinde birkere birileri sana zorla yaptırmadı. Birsuru takintin var önce bir kendini olduğun gibi kabulen ve sev.
benden uzunları görünce sinirim bozuluyor kendimi eve hapis etmesem yemeğe vermesem spor yapsam bende onlar gibiydim , sen beni tanımıyorsun ya da düştüğüm hayatı hiç bilmiyorsun hayatım sadece yemek içmek kilo almak diş dökmek milleti izlemek hiç bir yere gitmemek üzere kurulu bende biliyorum yaş 27 geç değil zamanla işte bende sabırsızım... napabilirim diyorum herşeyin başı çalışmakdan geçiyor asgari ücret iş abilerim çöpçü onlar ne ki ben ne olacağım ben zorla yaptırdılar demiyorum hapis oldum , evet bir ünlü kız instagrama bakma havasız pencere kapalı hiç duramamak kapılar mutlaka kapalı olmalı hep sağ tarafıma yatarım bir sürü takıntım var.. kendime bakıyorum dışarı çıktığım zaman kimse yargılamıyor ama benim modum hep düşük kendime acımıyorum
Çok üzgünüm. gercekten baya takintinlarin varmiş belli, hastalık derecesinde. sen kendin biseyleri değiştirmezsen kimse sana yardım edemez. En yakınların dahil hickimseden fayda gelmez. Düştükçe düşersin bununda olmasını istemiyotsan ne yapacağını biliyorsun. çok zorlanicaksin ama yaman gerekiyor
Senin kadar hayata küsmüş birini görmedim
Bilgisayarım bozuldu 1 hafta kendime gelemedim taktığım ünlü kız sevgili yaptı haberleri çıktı intihar teşebbüsü ediyordum hap içerek yalan olduğu ortaya çıkmasaydı düşün yani konforsuz da yapamıyorum evet takıntılarm çok hadi bir şey değiştireyim diyorum olmuyor hayatı o kadar kendim için kötü hale getirmişim ki hiç bir şey istesemde olmuyor.. mesela hiç hayatım boyunca çalışmıyorum
Şükür beni anladın ben 2012 de kendimi soyutladım yani aslında 2012 yılında öldüm millet gelişti herşeyi yaşadı yaşıtlarım ben daha 14 , 15 hissediyorum
Allah yardımcın olsun
seninde
Bende yaşamıyorum yaşadığımı unuttum hayatım evde geçti gitti
Hiçkimse yaşamadı herkes hapis
Yaw He Hee
Evet bu senin agrına gidiyor evet demek gerçekler lanet olası bir acı
ben aslına yoğum
Helvanı kavurmuşlar
onu yapanda olmadı çevrem yok
Şu gizli üyenin yorumunu kaldırsana
Rica etsem
Ne oldu anlat istersen iyi gelir üzülme be değmez
Ne boş insanlar var yav
Kaldırdım ne dese haklı ama bende kendimce haklıyım işte kendimi hayattan soyutlamak dışında başka seçeneğim yoktu gibime geliyor
Hayır ölmene gerek yok. Haklı değil iğrenç bir insan
Haklı falan değil. Neler oldu?
böyle yaşacağına öl demek iyi gibi sanki bomboş yaşıyorum
Sana demedim soran. Senisevem diye bir yobaz geldi lafım ona
Benimde görüşü kaldırır mısın ya çekemem soran
nasıl