Ne ara bu duruma düştüm diyormusunuz kendinize?

Umut edip 365 gün boyunca hata yapmamaya çalışarak geçinmek ve 365 günün 4 gün hata yap 361 günlerini kaybet sanırım faydası yok sözlerin ne zamana kadar hep sorunlarla uğraşmak şükür ediyorum asla isyan etmiyorum hersey bizleri yaradan allahdandır. Kendime çok kızıyorum hersey güzel ümit ederken ne yazık 😔 hayat bu işte her yanımda ihanet bana kaybetmek yeter bende doldum nihayetinde kalmadı bir dermanım hiç birşeyim kendimi toplarım sandım iyicene dibine battık 2 yıll önce başlarda çok gezeldi her şey şimdi bmbook

Sanırım Kendimden vaz geçmek gerek bomboş hayallerden olmayacak düşüncelerden, iyi olan herseyden vaz geçmeliyim. İnsan umudunu yetirince kendine ne ara bu duruma düşürdüm safmış bu gönlüm deyip deyip duruyorum 😕😐

Güncellemeler
+1 yıl
Ben hayat yumağını, sustum sabırla ördüm. Oysa kısa ömrümde ben ne insanlar gördüm gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bukeni bir yerdende her yeri cennet sananlar gördüm şerefini şerefsiz ben me satanlar gördüm gördüm sevgiye muhtaç gördüm şefkate muhtaç gözü doymaz gönlü aç ben ne yamyamlar gördüm,,,
Ne ara bu duruma düştüm diyormusunuz kendinize?