BEN NE YAPİCAM bunun bir çözümü bir yolu var mı?

Arkadaşlar gittiğim her yerde olay çıkarıyorum. İnanın hiç elimde olan bir şey değil. Okula gittim benim için kavga ettiler dershaneye gittim yine içinde olduğum büyük bir olay oldu işte çalıştım yine herkesin ibretlik olduğu büyük bir olay yaşadım. Başka bir işe girdim yine olay çıkardım hem ben hem de onlar haksızdı kaçtım geldim. Başka bir işe girdim orada da olay çıkardım çıktım. Yurtta kaldım olay çıkardım. Arkadaşlar lütfen ama lütfen yardım edin. Ben çıkarmasam başkaları benim merkez olduğum olaylar çıkarıyor. Aşk yalan sevgi düşmanlık ikiyüzlülükleri arkadaşlar lütfen yardım edin. En son bu sefer olay çıkmamalı diye gittiğim yerde 2 ayda ortalık darmadumandı başrol ben ve 3 kişi dahaydı ama yemin ederim benim hiçbir suçum yok yine ibretlik olduk herkes beni konuştu. sonra geldim bir daha ne gidicek yüzüm kaldı ne cesaretim. Beni gören herkesi illa bir olayla mı hatırlayacak utanıyorum kendimden. Arkadaşlar lütfen lütfen yardım edin. Benim için çok ciddi bir durum. Psikolojim altüst oldu Bu uğursuzluk nedir? Kendimden nefret mi ediyim seviyim mi lanetliyim mi bilemedim. Bunun bir çözümü bir şeyi yok muu ya?
BEN NE YAPİCAM bunun bir çözümü bir yolu var mı?