3 sebepten dolayı iyi değilim. Birincisi 10 ili vuran deprem, depremde enkaz altında kalanlar, ölenler, yaralananlar, olumsuz hava şartları... İkincisi annemin cuma günü pazarda alışveriş yaparken düşüp kolunu ve bacağını kırması... Kalkamıyor, yürüyemiyor, babamla sabahtan beri annemle uğraşıyoruz. Annem iyi olana kadar işe gidesim yok; ama çalışmak zorundayım. Üçüncüsü aşksızlık krizi. Eskiden aşksızlık krizim tavan iken, bu sefer darbeyi ilk annemin kaza geçirmesi, sonra da deprem vurdu. Aşksızlık krizine rağmen, deprem 100, annemin durumu 50 kat daha fazla üzüyor.
Uzaydaki kara deliğe girmek üzereymisim gibi.. ıssız zifiri karanlık bir ormanda yolumu kaybetmişim gibi.. Allah yardımcımız olsun tez zamanda ülkece bu felaketten kurtarsın rabbim cümlemizi...
Mental sağlığım her zaman olduğu gibi kötü durumda, değişen bir şey yok, sadece bu yaşanan olaylar biraz daha kötü etkiliyor tabi ki, umarım bugünleri de geride bırakabiliriz. gerçek zor ve üzücü bir durum yaşadığımız durumlar.
Kişilik & Karakter konusunda 17,8b cevap paylaştı.
Sadece üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor maalesef akrabalarım orada tam depremin olduğu merkez yerinde elbistanda mahsur kaldılar onları düşünüyorum ne olacak vs kötü oldu yani
Hiç iyi değil, üzgünüz 😞 enkaz altında insanlar var. Bir taraftan dondurucu soğukla mücadele eden depremzedeler, çocuklar var. İnsan ne düşüneceğini, nasıl hissedeceğini bilemiyor bu durumda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
İnsanlara üzülmekten pek sağlam bir durumda değil maalesef
Bugünler de geçecek inşallah :) 🧡
İnşallah geçer zor dönemler
daha da zoru Marmara’yı da bekliyor olabilir 🥀❤️🩹🌝
Neye kime üzüleceğimi şaşırmış durumdayım
Depremden dolayı ben de elbet üzgünüm haberlere bakamıyorum bile. Onun dışında bugün bir tık daha üzgünüm ama geçer
Değil biri olay çıkarsa da bütün hıncımı ondan çıkarsam diye bekliyorum
Son olaylardan sonra pek iyi değil
3 sebepten dolayı iyi değilim. Birincisi 10 ili vuran deprem, depremde enkaz altında kalanlar, ölenler, yaralananlar, olumsuz hava şartları... İkincisi annemin cuma günü pazarda alışveriş yaparken düşüp kolunu ve bacağını kırması... Kalkamıyor, yürüyemiyor, babamla sabahtan beri annemle uğraşıyoruz. Annem iyi olana kadar işe gidesim yok; ama çalışmak zorundayım. Üçüncüsü aşksızlık krizi. Eskiden aşksızlık krizim tavan iken, bu sefer darbeyi ilk annemin kaza geçirmesi, sonra da deprem vurdu. Aşksızlık krizine rağmen, deprem 100, annemin durumu 50 kat daha fazla üzüyor.
Bizim mental sağlığımız gitmişken oradakilerin durumuna dicek hiç söz bulunmuyor maalesef 🥺 bir mucize olsun o bölgede hepimiz iyi olalım 🙏
İnşallah bekleyiş sürüyor Dua edip bekliyoruz. Allahtan ümit kesilmez. 🙏
Allah yardımcıları olsun 🙏
Aminn 🙏
Uzaydaki kara deliğe girmek üzereymisim gibi.. ıssız zifiri karanlık bir ormanda yolumu kaybetmişim gibi.. Allah yardımcımız olsun tez zamanda ülkece bu felaketten kurtarsın rabbim cümlemizi...
Mental sağlığım her zaman olduğu gibi kötü durumda, değişen bir şey yok, sadece bu yaşanan olaylar biraz daha kötü etkiliyor tabi ki, umarım bugünleri de geride bırakabiliriz. gerçek zor ve üzücü bir durum yaşadığımız durumlar.
Fenayım, bomba gibiyim, c4 gibi'yim. Dokunanı patlatırım. Ama ne kadar'da iyi olsamda içimde bazı şahıslara öfkem var ve bu beni kötü hissettiriyo.
Sadece üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor maalesef akrabalarım orada tam depremin olduğu merkez yerinde elbistanda mahsur kaldılar onları düşünüyorum ne olacak vs kötü oldu yani
Hiç iyi değil, üzgünüz 😞 enkaz altında insanlar var. Bir taraftan dondurucu soğukla mücadele eden depremzedeler, çocuklar var. İnsan ne düşüneceğini, nasıl hissedeceğini bilemiyor bu durumda.
Göçük altında ezilerek , soğuktan donarak ölen insanları düşününce deprem anında ki paniği de yaşayınca sağlık mağlık kalmadı
Görülmemiş bir afet, 11 bin bina yıkılmış her birinde 30 kişi çalışsa 330 bin eleman lazım. Allah'ım Yardım et Yarabbi
kötüyüm herzamanki gibi ne düşünecegimi ne yapacağımı şaşmış bir haldeyim Allah yardım etsin diyorum susuyorum artık
Ülke olarak travmaları sevdiklerimizi kaybettik hala cesetler çıkıyor Allah herkese yardım etsin
Öfkeme yenik düşüyorum anlamsız bir öfke var üstümde
Bu görseli hatırlıyorum güzel bulmuşsun 😂
Tam da oradaki gibi hissediyorum.
İnsanlara üzülmekten pek sağlam bir durumda değil
Kalmadı be. TV ye telefona uzak kalmaya çalışıyorum
İğrenç. Tek kelimeyle iğrenç. Deprem olmasa da iğrenç.