Hayatınızda sürekli farklı bir bilinmezlik mi seviyorsunuz yoksa hergün aynı şeyi yapmayı mı seviyorsunuz?
Kaos
Düzen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatınızda sürekli farklı bir bilinmezlik mi seviyorsunuz yoksa hergün aynı şeyi yapmayı mı seviyorsunuz?
Kaos bazen renk katabiliyor fakat renk kattığı kadar da hayatını karartabiliyor. Bence düzen daha huzur verici geliyor bana. Beklenmedik kötü sürpriz ile karşılaşmaktansa hiç bir sürpriz ile karşılaşmamayı tercih ederim.
Komple rengi kaybetme riskini göze alabilirsen tabi ki.
Bütün renkler birleşip beyaz bir hal alma riskini şu an göze alamam.
Mevcut olanda kaos varsa ki mutlaka gerçekçi baktığımızda olan bir şey. Kaosların dışında yer almak için çabalarım. Eğer kaos illa ki etkileyecekse beni de en azından kontrolü sağlamaya çalışırım.
Valla elimden geldiğince mücadele etmeye çalışıyorum. Yalan söylemeye gerek yok bazen çok yorucu olduğu zaman kendimi kaybetmemek için kaosa kapılıyorum. Kendimi kaybetmenin kaostan daha çok zarar verebileceğini düşündüğüm zamanlar böyle yapıyorum.
Aşırı planlı değilim. Hani illa bu olacak bu şu saatte tarzında değil. Planlarımı biraz daha geniş ve kontrollü yapmaya çalışıyorum. Bütünsel bir şekilde bazen çok yorucu ve zor oluyor. Daha çok parça halinde ve çok sınırları olmayan biçimde mücadele etmeye çalışıyorum. Her zaman başarılı oluyor muyum tabi ki de hayır. Fakat bunun için çabalıyorum. Mükemmel olma niyetinde olan biri değilim fakat kendimi iyi hissettiğim noktada zaten başardım diyorum.
Evet dostum. Borsa gibi düşünüyorum. Giriş çıkış noktanı belirlemezsen kaybedersin.
Cevap
2Cevap
Kaosu seviyorum ben çünkü kaosda bile bir düzen var
Kaosun içinde de bir düzen vardır
Neyin kaos neyin düzen olduğunu nereden bileceğiz, belki de düzen dediğimiz şey kaostur
Dediğim gibi bilemeyiz belki de kaos denilen şey normaldir
Şöyle bir örnek vereyim, bir yaşındaki bir çocuğa şeker yedirip bu tuz dersen çocuk büyüdüğü zaman şekere tuz der, yani ona ne öğretirsen onu kabul eder. Düzen ne kaos ne bikemeyiz değil mi?
Doğru olanı hangisi bilemezsen nasıl mücadele edeceks, bize düzen diye dayatılan şey belki de kaostur
Rica ederim.
Kaos heryerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?