Hayatınızda sürekli farklı bir bilinmezlik mi seviyorsunuz yoksa hergün aynı şeyi yapmayı mı seviyorsunuz?
Kaos
Düzen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatınızda sürekli farklı bir bilinmezlik mi seviyorsunuz yoksa hergün aynı şeyi yapmayı mı seviyorsunuz?
Kaos bazen renk katabiliyor fakat renk kattığı kadar da hayatını karartabiliyor. Bence düzen daha huzur verici geliyor bana. Beklenmedik kötü sürpriz ile karşılaşmaktansa hiç bir sürpriz ile karşılaşmamayı tercih ederim.
Komple rengi kaybetme riskini göze alabilirsen tabi ki.
Bütün renkler birleşip beyaz bir hal alma riskini şu an göze alamam.
Mevcut olanda kaos varsa ki mutlaka gerçekçi baktığımızda olan bir şey. Kaosların dışında yer almak için çabalarım. Eğer kaos illa ki etkileyecekse beni de en azından kontrolü sağlamaya çalışırım.
Valla elimden geldiğince mücadele etmeye çalışıyorum. Yalan söylemeye gerek yok bazen çok yorucu olduğu zaman kendimi kaybetmemek için kaosa kapılıyorum. Kendimi kaybetmenin kaostan daha çok zarar verebileceğini düşündüğüm zamanlar böyle yapıyorum.
Aşırı planlı değilim. Hani illa bu olacak bu şu saatte tarzında değil. Planlarımı biraz daha geniş ve kontrollü yapmaya çalışıyorum. Bütünsel bir şekilde bazen çok yorucu ve zor oluyor. Daha çok parça halinde ve çok sınırları olmayan biçimde mücadele etmeye çalışıyorum. Her zaman başarılı oluyor muyum tabi ki de hayır. Fakat bunun için çabalıyorum. Mükemmel olma niyetinde olan biri değilim fakat kendimi iyi hissettiğim noktada zaten başardım diyorum.
Evet dostum. Borsa gibi düşünüyorum. Giriş çıkış noktanı belirlemezsen kaybedersin.
Cevap
2Cevap
Kaosu seviyorum ben çünkü kaosda bile bir düzen var
Kaosun içinde de bir düzen vardır
Neyin kaos neyin düzen olduğunu nereden bileceğiz, belki de düzen dediğimiz şey kaostur
Dediğim gibi bilemeyiz belki de kaos denilen şey normaldir
Şöyle bir örnek vereyim, bir yaşındaki bir çocuğa şeker yedirip bu tuz dersen çocuk büyüdüğü zaman şekere tuz der, yani ona ne öğretirsen onu kabul eder. Düzen ne kaos ne bikemeyiz değil mi?
Doğru olanı hangisi bilemezsen nasıl mücadele edeceks, bize düzen diye dayatılan şey belki de kaostur
Rica ederim.
Kaos heryerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?