Bir takma isim kullanarak
1 ay
Kitap yazmak istiyorum ama eleştirilmekten korkuyorum, mahlasla mı yayınlasam?

Bir takma isim kullanarak
Korkacak bir şey yok ama eğer korkuyorsanız dediğiniz gibi takma ad kullanabilirsiniz. Hatta çoğu ünlü yazarda takma ad kullanmıştır. Yazı hayatınızda başarılar diliyorum.
Korkunun üzerine git ilerde keşke yapsaydım dememek için şimdi yap başarırsan hedefine ulaşırsın başaramazsan tecrüben olur en azından denedim dersin naçizane fikrim ☺️
Cevap
8Cevap
Nasıl yayinlayacaksın çok zor. Bence hiç girişme. Iyi eserler bil eleştiriliyor. Seni eleştirmezler bile direkt yok sayarlar. En sevmediğim şeyde ted x tarzı motivasyon konuşmaları. Ama yinede sen bilirsin. Basarirsan beni mahçup edersin
Olabilir. George Orwell bile kitaplarini yakinlari okuyup tanimasin diye takma isimle yayinlamis. Normalde adı bambaska. Ama mahlasiyla taniyoruz
Cogu yazar mahlas kullanmış bence deneyebilirsin
Mahlasla olabilir. Mahlasın ne olacak, nasıl bir mahlas düşünüyorsunuz? Yani sakıncası yoksa...
korkmanız gerek yok isteyen eleştirsin umursamayın kimseyi
Bugün ki deprem üzerine yaz knk deprem var diyoruz kimisi alaya alıyor kimisi baska seyelere takılmış vaziyette yazacağın kitabın acelesi yoksa biraz bekle sonrasında fikir veririz sana
Türkiye ne halde sen kitap derdindesin bugün birsey sormayin biraz saygili olun
Mahlasla yayınla derim
herkes herkezi kurdurucak çok istiyorsan yap
Korkacak ne var ya her konuya herkes açık olmalı
Gerçek yazarlar eleştiriden korkmaz
Özgüvenin mi eksik
mahlas mechul yazar
Sende whatpad e yaz
Ne için korkuyorsun
Ne hakkında yazicaksin kitabı?
Olur bence :)
En İyi Cevap