Güncellemeler
1 ay
Daha doğrusu istediğimiz yaşta değil ama erkekler 33 kızlar 18 diye duymuştum ay cennette moruk istemem 19-20 yaşında adam isterim Allahım
Güncellemeler
1 ay
Kiz biraz da hayali olanlar yazsın buraya dünya iyi ve kötü dolu bir yer bari cenneti hayal edelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle devam etmek isterdim
Böyle bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum.
Cennette istediğimiz yaşta değil ama erkekler 33 kadınlar 18 diye duymuştum ve pek fazla dini bilgin olduğunu da sanmıyorum.
Sizde kulaktan duyma bilgilerle kendinizi çok bilgili sanıyorsunuz. Oraya giden, döndüğünde bu gibi şeylere inanırım anca.
Oraya giden niye dünyaya dönsün? Kıyamet kopmadan cennet başlamayacak
Tamam
Cennete girmek için ne yaptın
Kapalı ve namazlıyım 12 yaşından beri ondan sonra her gün dua ederim inşallah hem dualarım kabul olur hem de sevap yazar Rabbim hepsinden dolayı
Allah kabul etsin inşallah. Ama Allah rızası için yapmalısın cennet için değil
Oğlum saf mısın Allah emrettiği için yaptık
Oğlunum öyle mi. Sen. Müslüman mısın beee
Ankaralı bir müslümanım
Ne alaka🤣🤣🤣
Yani oğlum da derim lan da samimiyim sanane
Oğlun olmak için senden küçük olmalıyım anne
Evet abi o yüzden sana oğlum demiyorum cümle öğesi bi kelime o sen nerelisin İzmirli mi bir şey bilmiyorsun
Ben urfalıyım ön yargılısın izmirliler de müslüman ve çok şey biliyorum kardeşim
Aynen belli kapalılığa Allah’ın emri değil sünnetmiş gibi yaklaşıyorsun
Allah rızası için yapılır cennet için değil neyse sana bişey anlatılmaz mavi gözlü
Allah emrettiği için yapılır yapmak zorundayız
Nihayet anladın
En başından öyle cevap vermiştim zaten😀
Cennete girmek için yapıyormuşsun gibi cevap verdin. Allahın emri oldugu için değilmiş gibi
Lan ilk yorumda yazıyor ya Allahın emri diye
Lanlı konuşma yavrum kız gibi konuş
Kiz gibi konuşuyorum ama has Ankara kızı anladın mı abi?😉
Kafayı bozmuşsun çocuk
Ne alaka
Ankaralı olunca ne oluyor
Angara?
Zihinsel engelli
Ay neyse çok kudurdun
Kim diyor bunu
Küçüklüğüm yatılı kuran kurslarında geçti😊Hem cennettesin zaten istediğin kadar güzel ya da yakışıklı olman çok normal değil mi
Yalan, hiç bilmedikleri bir yeri nasıl tarif ediyorlar.
Offf hadislere göre o da sağlam rivayetlerden alınan hadis burada abazalık yapıp da insnaların dini bilgilerini ölçmeye kalkma
Hepsi uydurma.
İşinize gelmeyince hakaret ediyorsunuz, çünkü konuşacak kadar bilgili değilsiniz.
Sen müslüman değilsin demi? burada boş bol abazalık yapmaya devam et dayı
Verecek cevabın yok yine hakaret...
Senin seviyene inecek değilim.
Dindar mısın