Kişilik & Karakter Neler dolandırıcılığa girer? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Hayatınızda uyguladığınız dolandırıcılıklar var mı 😬Bu tarz 😆ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 Güncellemeler+1 yıl #süpersoru mersii @elifycdg 🌺 Neler dolandırıcılığa girer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İlişkilerde elde edinceye kadar söylenip sonra gerçeğini yaşattığınız yalanlar. 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yaşattığınız derken Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Sana değil, kişilerin Yorumla Edameda06 +1 yıl Hı tamam Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Alemsin, şu depremden sonra aşırı etkilendim Yorumla Edameda06 +1 yıl Herkes gibi Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Birde çoğu çaresiz ve üşüyorlar😢 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😰😰 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl O konu karışık 🥴 ya ben hep hak gözetmeye çalışıyorum para beni buluyor sonra adım çıkıyor enteresan işler rızık diyelim herkes sakin olsun derim ben 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 158b cevap paylaştı. Genel olarak bir insan saf ise herkes tarafından her konunda dolandırılır. bunun için dikkatli olmak gerekiyor. ama makyaj diyebilirim. 1 0 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hahahah bu çok mantıklı imiş ama skjdks düşüneyim bunu benben de bir örnek verirsem bir ürün için bedelinden çok kargo ücreti ödemek meselaa 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,8b cevap paylaştı. Makyaj 🤣 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman ben de bir dolandırıcıyım 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Hayır seni tenzil tutuyorum Edameda06 1 yıl Piki 😂❤️
Ranasancaktepe Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl İnsanların kandırıldığı her şey bu sadece maddi değil 0 0 Yorumla
Acayipim Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 yıl Birine dolandırıcı dersin ama seni dolandırdığı zaman ;-) 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 65% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende biraz sahtekar tipi var 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Pardon 😠? Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Makyajla başka birine donusenler kesinlikle.😅 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapmak lazım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlişkilerde elde edinceye kadar söylenip sonra gerçeğini yaşattığınız yalanlar.
Yaşattığınız derken
Sana değil, kişilerin
Hı tamam
Alemsin, şu depremden sonra aşırı etkilendim
Herkes gibi
Birde çoğu çaresiz ve üşüyorlar😢
😰😰
O konu karışık 🥴 ya ben hep hak gözetmeye çalışıyorum para beni buluyor sonra adım çıkıyor enteresan işler rızık diyelim herkes sakin olsun derim ben
Genel olarak bir insan saf ise herkes tarafından her konunda dolandırılır. bunun için dikkatli olmak gerekiyor. ama makyaj diyebilirim.
hahahah bu çok mantıklı imiş ama skjdks düşüneyim bunu ben
ben de bir örnek verirsem bir ürün için bedelinden çok kargo ücreti ödemek meselaa
Makyaj 🤣
O zaman ben de bir dolandırıcıyım 🤣
Hayır seni tenzil tutuyorum
Piki 😂❤️
İnsanların kandırıldığı her şey bu sadece maddi değil
Birine dolandırıcı dersin ama seni dolandırdığı zaman ;-)
Başkalarından yalanlarla para istemek
Sende biraz sahtekar tipi var
Pardon 😠?
Makyajla başka birine donusenler kesinlikle.😅
estetik
Yapmak lazım