Kendini mutlu et. Kendini seversen her şeyi başarabilirsin.

Kendini mutlu et. Kendini seversen her şeyi başarabilirsin.
mutlu olamıyorum maalesef hiç bir şekilde. daha çok sevdiğim aktiviteleri yapmak beni mutlu ediyor ama onlarda bir yere kadar ediyor. yani oyun oynamayı seviyorum çünkü stres atıyorum oyun oynadıkça. bunların dışında film izlemeyi seviyorum aynı şekilde dizi izlemek de beni oldukça mutlu ediyor. birde spor yapında kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum. Yeni şeyler öğrenmeye açık olmak. Alçakgönüllü ve sabırlı olmak. Kolayca gülümseyebilmek. Genellikle minnettar olmak. Öz bakım egzersizleri uygulamak. Sağlıklı ilişkilerden hoşlanmak. Diğer insanlar için mutlu olmak. Anlam ve amaç ile yaşamak. bunlarında mutlu olmam faydası olduğunu düşünüyorum daha çok
'' Sonrası sonra '' ...
Düşündüm derince. Sevdiğim şeyleri ekliyorum. Bugün şu an tiyatro bileti bakıyorum mesela. Evi topluyorum, düzenli bir yerde yaşamak iyi geliyor. Elbise ve gömleklerimi ütüleyeceğim. Temiz ve şık olmak, iyi geliyor. Mutfak ta doğal gıdalar ile yemek hazırlıyorum, az ve öz. Yalnız zaman geçiriyor, biraz nefes almaya dışarı çıkıyor , çokca okuyorum son zamanlar da.
Elimden gelen bu şu an.
'' İyi , doğru ve güzel olan '' yolda yürümeye devam ediyorum, ve bu da çok iyi geliyor.
kendimle barışığım birisine ihtiyacım yok
elbet birisi olsa güzel.. ama olmuyorsa da olmuyordur hani çok zorlamamak gerek..
akar gider hayat sen kendinle barışmadığın sürece kendini sevmediğin sürece de hep bir şeylere ah vah edersin..
Kendim için giyinirim, kendim için okurum, birnyere kendim için giderim. Bir başkası için yasamadikca mutlu olursun. Hayatta hayallerin hedeflerin varsa, bir amacın varsa, mutlu olursun.
Cevap
6Cevap
Sürekli son günümmüş gibi yaşıyorum, mutsuz olmak için bir sebep bulamıyorum bu durumda
Sevdiğim ya da keyif aldığım şeyler bellidir. O an mutlu olmaya ihtiyacım varsa mutlaka bulurum bir şeyler.
Sevdiğim ve bana iyi gelen şeylerle zamanımı gecirerek..
Mesela Kitap okumak..
Kahve içmek.. hedeflerimi gözden geçirmek.. Zamanımi Planlamak..
Yirüyüş yapmak.. Doğada zaman geçirmek..
Kitap okurum, hobilerimle uğraşırım bunlar da sıktı mı çıkar dışarda bir kahve içerim hem hava alır hem farklı yüzler görmüş olurum. Boş durmakla mutlu olunmuyor.
Soru başlığı tuhaf mi oldu ne ☺️
Bir şey yapmam
Farklı bir şey yazacaktım tam silememişim 😂
Keyfim ne isterse ve imkanlar varsa tabi
Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk...
En kötüsü uyurum..
Mutluluğu başkasında aramayarak..
Mutsuzsam direkt uyurum ve mutlu uyanırım
Yemek yerim
Herseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?