- Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yıl
Mutlu olmak için birçok faktör etkili olabilir. İşte bazı öneriler:Sağlığınıza Özen Gösterin: Mutlu insanların bağışıklık sistemleri daha güçlüdür ve daha az hastalanırlar. Sağlığınızı korumak için düzenli egzersiz yapın, sağlıklı beslenin ve yeterince uyuyun 1. Kişilerarası İlişkileri Geliştirin: Mutlu insanlar diğer insanlar tarafından daha çok sevilir ve daha kolay arkadaş edinirler. Aynı zamanda evlilik yaşamları da daha iyidir 1. Kendinize Güvenin: Kendine güvenen insanlar daha az riskli davranışlarda bulunurlar ve daha yüksek gelire sahiptirler. Öz-saygınızı yükseltmek için kendinizi takdir edin ve suçluluk duymayın 1. Anlamlı İşler Yaratın: Üretken olmak ve anlamlı bir iş ortaya koymak mutluluğu artırır. Aynı zamanda zamanı iyi yönetmek ve planlı olmak da önemlidir 2. Paranın Sınırlı Etkisi: Piyangodan para kazananların mutluluğu uzun süre sürmez. Yüksek miktarda parayı idare etmek stres yaratır ve sosyal ilişkileri bozabilir. Mutluluk, yaşadıklarımızın sonucu olarak belirli bir seviyede değişir 1. Unutmayın ki mutluluk kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Kendinizi tanıyın, ihtiyaçlarınızı belirleyin ve kendi mutluluk yolunuzu bulun.01 Yorumla- +1 yıl
Kaynak, Copilot
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İlk önce kendini ve yaşadığın hayatı kabûllen.
Kendinden başka üstün kişilerle kendini kıyaslayıp özgüveninin düşürme. Unutma ki Hayatta senden daha kötü durumda olan insanlar var. Mesela Deprem bölgesini düşün, Hatayı, Kahramanmaraş' ta ki insanların ne halde olduklarını ve yaşadıklarını düşün.
Mutlu olmak için sebepler bulabilirsin. Eğer kalbine birini almak istiyorsan da kendine kırmızı çizgiler çizip insanlara öyle yaklaş ve yaklaşmalarına izin ver. Mesafeni koru ki üzülen taraf sen olma.
00 Yorumla
+1 yılGülümseyerek Başlayalım. Güne gülümseyerek başlamak beynin sizi mutlu edecek hormonları serbest bırakmasını sağlar. ...
Egzersiz Yapın. ...
Yeterince Uyuyun. ...
Sağlıklı Beslenin. ...
Gün İçinde Nefes Molaları Verin. ...
Stresle Başa Çıkmayı Öğrenin. ...
Günlük Tutun. ...
Minnet Duyun.00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Spor yapıyorum sağlığımı düşünüyorum namaz kılıyorum dua ediyorum hava iyi oldu mu hava alıyorum ama şu an da ders çalıştığım için nisana kadar dışarı çıkmak yok müzik dinlerim oyun oynarım kitap okurum (ders çalıştığım için kitap okuma, oyun oynama ve dışarı çıkma hobilerimi yapamıyorum 😂)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılAristo der ki;
Mutluluk anlıktır. Bu yönüyle negatif bir duygudur. Mutsuzluk, uzun süren bir duygudur. Bı yönüyle pozitif bir duygudur. Pozitif bir durum, negatif bir durumla yok edilemez.
Eve, arabaya ya da telefona ilk sahip olduğun zaman mutlu olursun. Sonra alışırsın kısa sürede. Ama ayrılık ya da ölüm acısı uzun sürede atlatılır.
Mutlu olmak için yaşanmaz. Mutlu olunur sadece anlık olarak. İnsan vücudu 7/24 mutluluk yaşayacak şekilde evrimleşmemiştir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sana klişe gibi gelebilir ama inan ki her şey senin elinde, kendini iyi hissedene kadar ben iyiyim de. İmkanın varsa bambaşka yerlere git, için açılsın. Biraz çalış ve uykun geldiği zaman uykunu al kı, uyku düzenin devreye girsin. Sonra gör bak nasıl keyif alıyorsun hayattan.
10 Yorumla
+1 yılYiyerek,
2. İçerek,
3. Sıçarak,
4. Si*kerek,
5. Uyuyarak,
6. Giyinerek,
7. Gezerek,
8. Severek,
9. Zevk alarak kendimi Mutlu ederim.
00 Yorumla
+1 yılVallahi ekstra bir şey yapmıyorum. Yaptığım şeyler rutin aynı
Ev-Cami
Cami-Ev
Telefon
Kitap
Bilgisayar
Çay
Yemek
gerektiği durumda akraba ziyareti
İşim olduğunda çarşıya gitmek00 Yorumla
+1 yılZaten mutlu olduğum için ekstra bir şey yapmıyorum. Yaşadığım hayattan keyif alıyorum, sıkıntı stres yapmıyorum pek. Bir yakınım ölür, kötü bir bela gelir o ayrı ama onun dışında pozitifim diyebilirim kendi iç dünyamda
00 YorumlaÖncelikle bana huzursuzluk veren şeyleri ortadan kaldırırım, beni mutlu eden yapmaktan keyif aldığım eylemleri gerçekleştiririm. Tabii ki bunun için insanın bulunduğu ortam da çok önemli
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genellikle sevdiğim hayal ettiğim kafamdan geçenleri yaparım dışarıya kulağımı tıkar o ne dedi bu ne dedi diye aldırış etmem
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaslarimla sohbet ederim sahile iner yururum belki yeni yuzler tanirim yeni yuzler taniyinca mutlu olurum
00 Yorumla Maytap yakarim kendime hediye alirim kutuları hediye paketleriyle paketlerim kurabiye boyarim geziye giderim daha bir sürü küçük sey
060 Yorumla- +1 yıl
Yaşamayı seviyorsun
- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Kendimi mi
- +1 yıl
Tamam ektejfejd
- +1 yıl
Onu da yapmam ya
- +1 yıl
Üşenirim 2 dkda biter bir de
- +1 yıl
Çılgınsın masa değil ev yanar yakında
- +1 yıl
Neler yapıyorsun anlat bana
- +1 yıl
Mesela yüzmede çok iyi degilken 15 mt derinlige atladım, sirf korkumu yeneyim diye yüksekten çokta derin olmayan bi akintiya atladim ordan herkes atliyordu ama ben hiç yüksekten atlamamistim korkum gitsin diye 2. Kez atlayayim dedim 2. De daha cok korktum ama atladim sjsnns. Sonra bilirsin göl içine çeker 15 mt den sonra gittim bide göle atladim. Rafting yaptim. Şimdi teknenin üst kısmından baliklama atlamayi denemek istiyorum ama korkuyorum biraz yamaç paraşütü hayalimde var bakalım yapabilecek miyim... Diğer çılgınlıklarımı anlatmayayim cok uzar gider
- +1 yıl
Oha benden daha cesursun bu çılgınlık değil adrenalin tutkusu baya iyisin
- +1 yıl
Yok yapmadım ama ben de yüzmede iyi değilim 15 mt derinliğe hayatta atlamazdım
- +1 yıl
Yamaç paraşütü zevkli olabilir ama
- +1 yıl
Onu ben de denemek isterim
- +1 yıl
Yüzmede hep ayagimin degdigi yerde yuzerdim. Sonra bi gün teknedeyken Rus çocuklar vardi sürekli suya atlayip yüzüyor egleniyorlardi o zaman karar verdim bunlar yapiyorsa bende yaparim diye sonra atladjm herkes bana bakti bisey olcak dhyd korktular ben yüzünce tebrik ettiler o günden beri derinde yuzerim. Ama sen yapma ben çünkü kiyidada olsa yüzmeyi biliyordum biraz nolur nolmaz birdr yanimda yüzme bilenler vardı öyle yaptim
- +1 yıl
Gözün karaymış
- +1 yıl
Fiyatına değebilir ne kadar ki
- +1 yıl
Bir de kesin 15 dk falandır yurtdışında daha ucuza da vardır türkiyede yapmaya değmiyor böyle şeyleri
- +1 yıl
Vialand gibi şeyler de zevkli gelebilir ama seni keser mi bilmiyorum ektejrksfje
- +1 yıl
Ayy sen kesin etrafa gülücük saçarak dolaşan neşeli birisin müthişsin
- +1 yıl
Hız treni yeterince adrenalin denemelisin bence anneni bir ikna et derim
- +1 yıl
Sen güvensizine de binip hatta daha çok zevk alırsın çılgınsın çünkü 😂😂
- +1 yıl
Denize atladığın günler mi ben endişelendim senin adına dur yapma ekrejtjrt
- +1 yıl
Artık kaybedecek bir şeylerin var sanırım. Temkinli olmak güzeldir. Sorumlusu ben olmayım şimdi sana gaz verip ekrjeekgje
- +1 yıl
Yamaç paraşütü fırsatını bulursam denerim senden bağımsız ama suya atlamam ondan korkarım
- +1 yıl
Böyle diyince bir ufak yapasım geliyor ama ekgketke
- +1 yıl
Aslında öğrenmenin yolu da bu sanki rusyada bebekleri suya attıkları gibi ekgejtejg
- +1 yıl
Ahahaha ben teşekkür ederim neşeli kız hayır en güzel günler senin olsun Allah a emanetsin aman sen de temkinli ol ekgejgkeg
- +1 yıl
Canlı canlı okudum hepsini 🧐🥺
- +1 yıl
Kulak misafiri oldum diyelim 😐
- +1 yıl
Hemde 25 dk boyunca 🤐
- +1 yıl
Yani etkilenmediğim söylenemez
Arkadaşlarımla görüntülü konuşurken cilt bakımı yaparım.
00 Yorumla
+1 yılKedi ve köpekler arkadaşların olursa hep mutluluğu yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBunu en iyi den bilirisin. Bu soruyu sorduğuna göre ne sevgilin yok.
00 YorumlaGecmiş ya da gelecek düşuncesi insanda mutsuzluk yaratır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılo an ne yapmak istiyorsam onu yaparım. Değişken bir durum yani, hergün aynı şeylerden mutlu olmam
00 Yorumla Kitap okuyorum, müzik dinliyorum ve sahilde yürüyüş yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖz güven Öz bakım Öz saygı
Bunları yaparsan mutlu olursun.00 Yorumla
+1 yılBol bol tatli seyler yerim. Abur cubur falan sonra pisman olup üzülürüm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Buyur kahveye beklerim beni en çok sabah bu mutlu ediyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. yazarın durumu bu 😂😂
https://www.youtube.com/embed/13fMQzaGfBU00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışveriş yaparım günümü verimli geçirince mutlu oluyorum spor vs yapınca temiz havada yürümek falan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHobilerim ile ilgilenirim. ~☆
01 Yorumla Ne seni mutlu ediyor ona karar ver ve kendini geliştirecek şeylerle ilgilen, zaman ayır.
00 Yorumla
+1 yılBir süre kulagimi yıkar sadece odaklanirim belirli bir yere. Kimseyi duymam görmem. Kendime zaman ayirmak denir buna
00 Yorumla
+1 yılMutluluk için bir sebep arıyorsan işin zor
10 Yorumla
+1 yılkendimle bol bol ilgilenirim, sevdigim aeyleri yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana en iyi gelen sey boyle gunlerde
Evimi temizleyip nevresimlerimi degistiririm sonra bi guzel dus bakim ve yataga girip dizi film tarzi seyler izlemek02 Yorumla- +1 yıl
Basakmisin
Cevap sahibi+1 yılHayir boga
+1 yılBen teyip açıp oynuyorum böylece mutlu oluyorum ve unutuyorum herşeyi
00 Yorumla
+1 yılYürüyüş açık hava ve sevdiklerinle takıl iyi geliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. Spor ve yürüyüş.. Kitap okuma.. El işi yapmak
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Beni mutlu eden şeyi yapardım ben 😊😊
00 Yorumla
+1 yılKafamı dagitcak şeyler yapardım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çizim yapıyorum
00 YorumlaMutlu olmak için insanlardan uzak duruyorum
00 Yorumla
+1 yılSehri terk edesim. gelio
00 YorumlaFenerbahçe mutlu eder beni
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnce kendine inan
00 Yorumla
+1 yılBol bol Alkol tavsiye ederim
00 YorumlaSevdiğin şeylerle ilgilen
00 YorumlaHiçbişe hep depresyondayım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gezmeye giderim, müzik dinlerim.
00 YorumlaBen genelde sevdiğim insanlarla buluşurum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGezerim yeni yerler keşfederim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Nasıl bir destek istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılArkadaş mutluluğu bekleyerek yaşayamazsın ki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisini çok sevip güvenirim, aldatılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım ne şsterse onu yaparım af etmem.
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapmıyorum 😕 bir ara mutlu olurum heralde
00 Yorumla
+1 yılBilmem o ana göre degisir
00 YorumlaAntidepresan ic prozac baya seratonin yukseltiyor
00 Yorumla
+1 yılViski yudumlaaa
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Çikolata
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yerim 😄
00 Yorumla
+1 yılDaha bulamadım
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey
00 Yorumla
+1 yıltakmıyorum hiçbir şeyi
00 YorumlaPara harcarım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSigara yürüyüş
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. uyurum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılsürat yaparım mesela
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler