Kişilik & Karakter Erkekler gerçekten kısa boylu mu sever yoksa öylesine mi diyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her erkek cüce severim diyor sizce bu doğru mu Güncellemeler+1 yıl Yani erkekler anlamsız bi seçim çünkü yaşlandıkça boy kısalıyor zaten cücelerde iyice cücelcekler Erkekler gerçekten kısa boylu mu sever yoksa öylesine mi diyorlar? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Cüce değil minyon biz uzun boylular için deve diyormuyuz 2 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Çok doğru diyorsun Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sen cücesin galiba seni avutmak için söylüyorlardır bence 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1.97 cm boyum bar niye cuce seveyim 1.65 ustu idealken 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cüce değil 150 169 arası severim. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 50 nin cuceden ne farkı var 🤣🤣🤣 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl 150 gayet iyi kadın için Yorumla Soran +1 yıl Abi dalga mı geçiyorsun 1 49 cüce sayılıyor zaten 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl 149 değil ama 150 ve Ayrıca 140 altı cucedir. Yorumla Soran +1 yıl Garipp Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cüce ne ya minyon o minyon cüce farklı bişi 1 0 Yorumla
sensizdeolurnesandin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Senin boyun kaç uzun Musun 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. cüce ne bea :) 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yalan inanma 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Doğru değil 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Doğru doğru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kiskanma zilli 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Neyini kıskancam ve sisko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyon gizli kasar Yorumla Soran +1 yıl Sisko diyorumm ayrıca kaşar da anandirr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sisko degilim ve beni degil citir kizlari kiskanma kart karı 😀 Yorumla Soran +1 yıl 21 yaşındayım ne kartı mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırık gibi boyun vardir tahta kurusu Yorumla Soran +1 yıl Kiskanma şişko sizin gibi cüce mi olmaliydim ahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben zaten uzunum ama kizlarda kotu oluyo kudur Yorumla Soran +1 yıl Bunu senin gibi bi tip söylediğinden umrumda olmaz hem Türkiye kısa boy dolu bizim gibiler nadir bulunuyor asıl sen kudur şişko patataes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanimda olsan yalamaya baslarsin burdan salliyon 😀 Yorumla Soran +1 yıl Iyy neyi yalicam sivilcen var yuzunde bakimsizsin ayrica şişman sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀 cok mu detayli inceledin ve zayifim kamerada oyle cikmis Yorumla Soran +1 yıl Hiçte zayıf değilsin kendini kandır anca şişko teyze Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sg Yorumla Soran +1 yıl Sen sg burası benim sorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya rami ye Yorumla Soran +1 yıl Ufaciktir Allah bilir koca göbeğinden görünmüyordur bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok mu merak ettin sen onu da incelersin Yorumla Soran +1 yıl Yok merak değil tahmin ettim dombili Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim s ikimle bu kadar ilgilenme aklini kurcalamasin Yorumla Soran +1 yıl Ufak şeyler ilgimi çekmez boşa dırdır yapma ikile hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo buyuk 😀 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bu yüzden cüce sevmiyor musunuz zaten onların elinde gözünüze büyük görünsün diye 🤣🤣🤣 ama ufacık hadi kes sesini flortumle konuşuyorum araya girme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Flortun varken milletin cukuyla ilgili konusma zilli Yorumla Soran +1 yıl Sana mı sorucam şişko güzel kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Sisko peze*venk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana sorma flortune sor bakalim urspu Yorumla Soran +1 yıl Annen orspuluk yaparken nerdeydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada milletin s iki hakkinda konusan sensin 😀 kendinle karistirma Yorumla Soran +1 yıl Yarami ye dersen cevabını popona sokarım böyle boşa ağlayıp zirlama hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen agla kart tahta kurusu konusmayi burada bitiriyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi hadi sg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cüce değil minyon biz uzun boylular için deve diyormuyuz
Çok doğru diyorsun
Sen cücesin galiba seni avutmak için söylüyorlardır bence
1.97 cm boyum bar niye cuce seveyim 1.65 ustu idealken
Cüce değil 150 169 arası severim.
1 50 nin cuceden ne farkı var 🤣🤣🤣
150 gayet iyi kadın için
Abi dalga mı geçiyorsun 1 49 cüce sayılıyor zaten 🤣🤣🤣🤣🤣
149 değil ama 150 ve Ayrıca 140 altı cucedir.
Garipp
Cüce ne ya minyon o minyon cüce farklı bişi
Senin boy kaccc
Tüm erkekleri genellemek zor
Senin boyun kaç uzun Musun
cüce ne bea :)
Sana öyle diyorlar, gerçek değil
Yalan inanma
Doğru değil
Doğru doğru
Ben uzun boylu seviyorum
Hayır tabikide siz kısa boylusunuz galiba
Yani minyonlar daha hoş geliyor bana
Var öyle fantezim
Hee cüce severiz
160 165. İdeal
Herkesin kendi zevki
Ne manada
Sen cüce misin
Kiskanma zilli
Neyini kıskancam ve sisko
Ne diyon gizli kasar
Sisko diyorumm ayrıca kaşar da anandirr
Sisko degilim ve beni degil citir kizlari kiskanma kart karı 😀
21 yaşındayım ne kartı mal
Sırık gibi boyun vardir tahta kurusu
Kiskanma şişko sizin gibi cüce mi olmaliydim ahahahaha
Ben zaten uzunum ama kizlarda kotu oluyo kudur
Bunu senin gibi bi tip söylediğinden umrumda olmaz hem Türkiye kısa boy dolu bizim gibiler nadir bulunuyor asıl sen kudur şişko patataes
Yanimda olsan yalamaya baslarsin burdan salliyon 😀
Iyy neyi yalicam sivilcen var yuzunde bakimsizsin ayrica şişman sevmiyorum
😀 cok mu detayli inceledin ve zayifim kamerada oyle cikmis
Hiçte zayıf değilsin kendini kandır anca şişko teyze
Neyse sg
Sen sg burası benim sorum.
Ya rami ye
Ufaciktir Allah bilir koca göbeğinden görünmüyordur bile
Cok mu merak ettin sen onu da incelersin
Yok merak değil tahmin ettim dombili
Benim s ikimle bu kadar ilgilenme aklini kurcalamasin
Ufak şeyler ilgimi çekmez boşa dırdır yapma ikile hadi
Yo buyuk 😀
Aynen bu yüzden cüce sevmiyor musunuz zaten onların elinde gözünüze büyük görünsün diye 🤣🤣🤣 ama ufacık hadi kes sesini flortumle konuşuyorum araya girme
Flortun varken milletin cukuyla ilgili konusma zilli
Sana mı sorucam şişko güzel kardeşim
Sisko peze*venk
Bana sorma flortune sor bakalim urspu
Annen orspuluk yaparken nerdeydin
burada milletin s iki hakkinda konusan sensin 😀 kendinle karistirma
Yarami ye dersen cevabını popona sokarım böyle boşa ağlayıp zirlama hadi
Sen agla kart tahta kurusu konusmayi burada bitiriyorum
İyi hadi sg