"Şimdiki gençlik" ile başlayan her halt. "Boş yapma" bu nasıl kral bir söz yaaa 😂 O kadar konuşuyor konuşuyor sen kalkıp iki kelimeyle altüst ediyorsun feci güzel 🤣
Kendini öve öve bitiremeyenler :D bir de hep kendileri konuşup karşıya konuşma fırsatı vermeyenler bu ikisi :D fırsat vermemek için nefes almadan konuşuyorlar :D
Özel günler muhabbetleri. Birazdan sitede boş boş sevgililer günü soruları sorulmaya başlanır 😪
Yolu sevgililer günü, yok tanışma yıl dönümü, yok evlilik yıl dönümü.
Yanında ilk osurma yıl dönümü de kutlayalım 😐 Veya kadınlar ay dönümlerini pasta keserek kutlasın 🤔 O da özel gün sonuçta 🤔 her gün birinin ay dönümü kutlamasına katılır pastasız kalmam 😂😂
Şu günü bu günü olayları banada saçma geliyor ama şu sözleri de duyarsın kutlamaya karşı olanlardan "bize her gün özel" bla bla bla... avuntudan başka bir şey değil. Özel günler olmasa kimse kimseye hediye alıp özel bir paylaşımda bulunmayacak bunuda kabul edelim. O yüzden saçma bulsamda aslında gerekli
Biz nasıl bu hallere düştük torti. Eskiden böyle miydi diye başlayıp bir muhabbet de mı başlatsam 😂 Hediyeleşmek için özel günü beklemek özel gün sayısının çokluğundan 😂 Bir şey görüp beğeniyor adam diyelim. Bu ona çok yakışır veya bu tam onun ihtiyacı olan şey diye geçiriyor içinden. Ama almıyor. Çünkü muhtemelen birkaç gün sonra bir özel gün vardır. Şimdi bunu alırsa o zaman nr alacak 😂
Ya hu geçiniz bunları efendim. Seven sevdiğini mutlu etmek ister. İlla pahalı bir şey alacak değil seni düşünerek aldiği bir tatlı ile gönlünü fetheder. Gerisi hikaye ben böyle bilirim. Ufak jestletden kaçınan da seviyorum demesin çünkü sevgi gösterilir, gösterilmeyen sevginin zerre hükmü yok. Ona başka bişi diyoruz biz neysee😂
Evet abartmayalım lütfen. O fiyatlar ne öyle. En son dışarıda kahve içtiğimde 5 lira vermiştim. Ne olmuş böyle 😂😂 Muhalefet yaptığıma bakma. Boş yapmayı sevdiğimi bilirsin 😂 yoksa hediyeleşmek güzel şey. İnsan mutlu oluyor. Ama bunun şu ÖZEL GÜNLER adı altında yapılmasını hiç sevmem. Dediğim gibi. Bir yerde bir şey görürsün ve "bu onun ihtiyacı olan bir şey" veya "bu onu mutlu edebilir" der ve alırsın. Falan filan. Çok uzatmayacağım. Yorumun başına sana ulaşamadan bir şey gelirse diye hemen göndermek istiyorum 😳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendini öve öve bitiremeyenler :D bir de hep kendileri konuşup karşıya konuşma fırsatı vermeyenler bu ikisi :D fırsat vermemek için nefes almadan konuşuyorlar :D
Bunların muhabbeti değil direkt kendileri boş🤣
boş insan boş muhabbet yapar :D
bence de boş yapmasın insanlar
her şey boşuna oluyor
şu siyaset konuşanlar hele boş yapmanın kralı :D
konuşşşş yaaa 😂😂
Sürekli güce tapıp onu övmeye çalışanlar gerçekten de fazlasıyla boş yapan insanlar
Özel günler muhabbetleri. Birazdan sitede boş boş sevgililer günü soruları sorulmaya başlanır 😪
Yolu sevgililer günü, yok tanışma yıl dönümü, yok evlilik yıl dönümü.
Yanında ilk osurma yıl dönümü de kutlayalım 😐 Veya kadınlar ay dönümlerini pasta keserek kutlasın 🤔 O da özel gün sonuçta 🤔 her gün birinin ay dönümü kutlamasına katılır pastasız kalmam 😂😂
Şu günü bu günü olayları banada saçma geliyor ama şu sözleri de duyarsın kutlamaya karşı olanlardan "bize her gün özel" bla bla bla... avuntudan başka bir şey değil. Özel günler olmasa kimse kimseye hediye alıp özel bir paylaşımda bulunmayacak bunuda kabul edelim. O yüzden saçma bulsamda aslında gerekli
Biz nasıl bu hallere düştük torti. Eskiden böyle miydi diye başlayıp bir muhabbet de mı başlatsam 😂
Hediyeleşmek için özel günü beklemek özel gün sayısının çokluğundan 😂 Bir şey görüp beğeniyor adam diyelim. Bu ona çok yakışır veya bu tam onun ihtiyacı olan şey diye geçiriyor içinden. Ama almıyor. Çünkü muhtemelen birkaç gün sonra bir özel gün vardır. Şimdi bunu alırsa o zaman nr alacak 😂
Ya hu geçiniz bunları efendim. Seven sevdiğini mutlu etmek ister. İlla pahalı bir şey alacak değil seni düşünerek aldiği bir tatlı ile gönlünü fetheder. Gerisi hikaye ben böyle bilirim. Ufak jestletden kaçınan da seviyorum demesin çünkü sevgi gösterilir, gösterilmeyen sevginin zerre hükmü yok. Ona başka bişi diyoruz biz neysee😂
Yazdım yazdım sekme kapandı gönderemeden yaa 😭😭
Kısaca "bir kilo tatlı, pasta kaç para biliyorsun mu" diyeyim bari 🥺
Gitti onca kelime BOŞa 🥺
ahahahha 😂 destan yazarsan öyle olur 😂🤔
150-200tl nolmuş? 🤔 bi kahve içsen 60-70 tl abartmasak mı😏
Evet abartmayalım lütfen. O fiyatlar ne öyle. En son dışarıda kahve içtiğimde 5 lira vermiştim. Ne olmuş böyle 😂😂
Muhalefet yaptığıma bakma. Boş yapmayı sevdiğimi bilirsin 😂 yoksa hediyeleşmek güzel şey. İnsan mutlu oluyor. Ama bunun şu ÖZEL GÜNLER adı altında yapılmasını hiç sevmem.
Dediğim gibi. Bir yerde bir şey görürsün ve "bu onun ihtiyacı olan bir şey" veya "bu onu mutlu edebilir" der ve alırsın.
Falan filan. Çok uzatmayacağım. Yorumun başına sana ulaşamadan bir şey gelirse diye hemen göndermek istiyorum 😳
Ahahahaha kazasız belasız geldi çok şükür 😂
Aklıma gelenler:
Karşı cinsle kesinlikle saç muhabbeti yapmamak gerekiyor. Kafa açıyorlar boşun da boşunu yapıyorlar
karşı cinsle saç muhabbeti mi? 🤔 bunu ilk kez duymam şoku 😂
Önceden bayan kuaförüydüm o yüzden hala gelip konusunu açıyorlar bayıyorlar 😂😂
ahahahaha bak bunu demeyeydin iyiydi açasım geldi 🤣🤣
Ben suri suri yok bende Türkçe😂😂
ahahsjsdjasjdsj her türlü anlaşırız biz sen kaçç 🤣🤣
Hahahaha cıks uzak durmak lazım bu konulardan
diyosun da kuaförsün 🤣🤣 çok pişman oldun dimi doğru söyle 😂
Değilim artık bıraktım bıraktırdınız ahahah😂😂
😂😂 kadının gücü😎
Yok tüm Kadınlar şöyle yok erkekler böyle diyen bir grup var çok boşlar 😄
Ama tüm erkekler öyle🤪😅
Sen yapma bari 🙄😄
℅95 öyle 😅
O kadar övdük bari biraz sen de övseydin 😒😂
℅5 lik grubun içinde olmak nasıl bir duygu? 🤔😅 daha nasıl öveyim yahu😅
İşte duymak istediğim sözler bunlar 🥳🤣
😎🤜🤛
Bence de çok güzel 😂 siyaset ve futbol çok sıkıcı ve gereksiz geliyor bana
kesinliklee ıyyykk
nerde o eski bilmemneciler :))
ahahahhaha işte bu evet 🤣🤣
ben bunu çok yaparım ve çok severim 😂😂
nerde o eski kızlarsoruyor şimdi öyle mi asla eskisi gibi değil😂😂😂
eskisini bilmiyorum ama yenisi pek iç açıcı değil 😂
eskiside öyleydi😂😂
iyi ki yokmuşum ozaman 😂
ya olur mu hiç çok güzel çok güzel😂😂😂
ahahahaha hiç ikna olmadım nedense 🤣🤣
ahahahahahahaha bak şimdi yaklaşık bi 200 sene bekle tamam mı atcam söz 🤣🤣
geleceğini bilsem beklerdim ama sen benimlen eyleniyisin:)))
çok zekisin ama yaaaa 🤣
zekiyim elbette ama bu biraz da tecrübeyle alakalı bir durum
zehir gibisin zehir 🤣
Deli konuşuyor konuş delii 🤩
ahahahahah 🤣🤣🤣 bu iyi 😂
Ehehe😂
Futbol ve siyaset içerikli tüm sohbetler
🤧 sıfatı eşgal
🤦🏽🤮 kesinlikle
Dolu yapılan muhabbetler çok az
çok haklısın
Her zaman haklıyım
yapma beee bi kerede bize bırak 🤣
Hiç bırakır miyim
affetmezsin 😎
Tanımadan tanımaya başlamışsın beni bravo sana
iyi sallarım 🤣🤣
Bana bir kola ısmarla canım çekti gece
ısmarlamak mı? o ne ki? 🤔
Kendi için yapılması gereken bir şeyi başkasına yaptirtmak diye geçiyormus sözlükte
işime gelmedi anlamadı ben 🤣🤣
Kola ısmarla işte da canım çekti evde bitmiş
niye iyi bir insana mı benziyorum? bana ne🤔
Sadece iyi insanlar mi ismarlar. d
Boş yapma kanka
tamam kanka
Kızarım bak kanka
naparsan yap boş yapma 🤣
Hayatımız boş yapma ile geçiyor kanka
çünkü hayat boş 😂
Boş hayata da en çok boş yapmak yakışıyor
Asker sohbetleri