Güncellemeler
+1 yıl
Çekip atım ama çok kısa şekilde çektim 30 saniye falan diş etimde apse olduğu için çok zorlandım olumlu düşünmüyorum geri dönüş yapmazlar. Yinede merak tan soruyorum kaç gün içinde geri dönüş olur olumsuz bile olsa geri dönüş yapılır mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşin içeriğinü ve soruları bana yaz. Sana ysrdımcı olurum
Değerli Adayımız 🌸
İşe alım sürecimizin ilk aşaması olarak, aşağıdaki başlıkları içeren *maksimum 3 dakikalık* videonuzu (görüntülü), göndermenizi rica ederiz.
*1* . Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?
*2* . İş tecrübelerinizden bahseder misiniz?
*3* . Madame Coco markası sizin için ne ifade ediyor? Bizimle çalışmayı neden tercih edersiniz?
*4* . Satış yapmayı seviyor musunuz? Bu konudaki motivasyonunuz nedir?
*5* . Sizce bir çalışanı şirketine bağlı kılan ilk 3 unsur nedir? Sizi neler motive eder?
*6* . Sizi tercih etmemizi sağlayacak özellikleriniz nelerdir?
*7* . Takım çalışması sizin için ne ifade ediyor?
Vaktin var öı cunku kahvaltı yapıyorum. Ama en dogru nasıl cevap verirsin yazabıilirim bi yarım saat surer
Evet var bu gün için demistim ceket atarım diye ama dişlerim şiş yarına bıraksam almaktan vazgeçerler mı bilmiyorum. Neyse sen kahvaltını yap ondan sonra yazarsın bende hazırlanırım o sırada
Tamam
5 dakakila sonra atıcam
Çabuk ama bekliyorum😂
2:bu benim ilk iş deneyümim olacak.
3: magazanın ismi, dükkanın tasarımo ve satılan ürünlerin estetiği bana çekici geldi bir kalite uyandırdı. O yüzden burada çalışmak istiyorum.
4: insanlarla iletişim kurmayı ve onları ikna etmeyi seviyorum. kendimi sevdirebileceğimi ve onlara bir değer sunabileceğimi düsünüyorum. Fiyatı değil, satın aldıklarında sahip olacakları değeri düşünmelerini sağlayabilirim.
5: şirketin ürün ve hizmetlerini geliştirmesi ve estetiğe önem vermesini önemli görüyorum. Müsteri bir ürünü eline aldıgında ya da baktıgında onun kalitesini hissetmeli. Malın kalitesine olan güvenim, ve iş arkadaslarıma güvenebililiyor olmam da beni daha verimli kılacaktır.
6: satış yapabileceğime güveniyorum. Bu işi yapmak için arzuluyum. Çalıştığım yeri kendi şirketim gibi benimserim. Ve hep daha iyisini nasıl yaparım diyen biriyim kendimi geliştirmeye açığım.
7: birlikte çalışmak karşılıklı güven yaratır bu da moral motivasyonumuzu artırır, insan ilişkilerimiz artar ve bu pozitif ortamda daha verimli çalışabiliriz.
Ben kabaca ne soyşeyeceğini yazdım. Sen aynı şeyşeri kendi tarzınca farklı cümleler kurarak ifade edebilirsin. Yazarken ben ona dikkat etmedim. Valla işim çıktı ama sırf sana yazcam dedim hakkına girmim diye yazdım. İşine yarar umarım. Sen bunları söyşr zatem işin garanti onu da soylim :D
Benim şimdi bunları ezberlemem mı gerek😅
Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bilmiuorum nasıl yaparsım biraz çalışsan kabaca ne diyeceğini kavrasan hani yaparsın heralde. Bilemedim. Oarası sana kalmış. Ayrıca işe alınırsam pazarlama teknikleri ve algı yönetimi üzerine bir kaç kitsp okumanı tavsiye ederim
Çekip video yu gönderdim ama diş etimde apse oluştuğu için pek konuşmadım kısa bi video çekebildim 30 saniye falan. Geri dönüş yapılmadı kaç gün içinde yapılır peki ya da işe alınmasam bile haber verirler mi
Acele etmene gerek yoktu. En azından verilen sureyi doldurmam ise olan ciddiyetini gosterirdi artı olarak yazılırdı.
Fiyatı değil, satın aldıklarında sahip olacakları değeri düşünmelerini sağlayabilirim. Su cumleyi kurduysan bir şeyler bildiğini düşünüp işe kesin alırlar. Bi kaç kilit kelime daha vardı ama 30 saniye çektim diyorsun ne dedin bilmiyorum. İşe alıö sürecini ne zaman geri dönüş sağlarlar bilmiyorum
Dönüş sağladılar:) maalesef ise alınmadım 30 saniyelik konuşmada böyle olur tabi
Neyse sağlık olsun
Üzüldüm saglık olsun
Tekrar teşekkürler
Rica ederim
Havadan havadan at işte be ya
Xper kazanmak için boş yere yorum atma bari
Lan ne alaka ben öyle yaptım da yazıyorum. Doğru olanı söyle direkt, yapabileceğini de abart