Selammm

#sosyetic
ne varsa kalbinde yak gitsin anıları
bir değil bin kere geçtin o yolları 🎶
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammm

#sosyetic
ne varsa kalbinde yak gitsin anıları
bir değil bin kere geçtin o yolları 🎶
Bir şey yapacağımı zannetmiyorum ben genelde böyle durumlarda insanları kaderi havale ediyorum. Çünkü çoğu insan intikamı ya da kin güdülmeyi hak etmiyor. Ki zaten bu bahsettiğim kavramlar bana göre zaman kaybından başka bir şey değil. Hayat birilerini kafaya takarak yaşamak için oldukça kısa zaten. Ergence davranmanın hiçbir mantığı yok.
Adalet aşığı biriyim. Söz konusu adaletse kendimi olayın haricinde tutmam. Ben kimseye haksızlık yapmayayım da, bana ne yaparlarsa yapsınlar demem. Bana biri haksızlık yaparsa terazi burcu analitiği ve objektifliği ile maddi ve manevi gereğini yaparım. Adalet, hak bu konular kırmızı çizgim. Bana bulaşmaya kalkışanlara iadeibulaşma yapmak benim olayım. Kendimin ve sevdiklerimin hakları başımın tacıdır. Sineye çekmeyiz evelAllah!
Cevap
47Cevap
Hiçbir şey hayatimdan çıkartırım, yoluma bakarım. Allah'a havale ederim bana yaşattıklarını iyi veya kötü ona yaşatsın.
Aynen 🙏
Yaşattığını yaşatırım en sevdiğim şey zorunlu empati jsjdjkz
Bazıları bana mısın demiyor yalnız 🤦♀️😅
Allah'a havale ediyorum.
Hiç bir şey yapmıyorum. sadece hayatımdan çıkartıyorum. çünkü o kişinin seviyesine düşmem. zaten ben inandıysam hata benimdir o yüzden hayatımdan silerim sadece. ama yeri geldiğinde hak ettiği gibi de davranırım mutlaka. o kişiye karşı kin beslerim. ve bana yaptıklarını unutmam hiç bir şekilde.
Ama intikam almaya da çalışmam bunun yerine umursamam. bir gün benden yardım isterse kabul etmem o kadar.
Ne yapabilirim ki, en fazla yok sayarım.
Ben üzüldükten sonra yapacağım hiçbir şey içimi rahatlatmaz. En fazla ben de canını yakarım o kadar.
İntikam diyorsun 😅
Wuhuuu :D bana da öğret ben de bileyim
Onu birlikte dışarı çıkaralım :D
Anlaştık myserim gülüm 😂
Hiç bir şey yapmıyorum. Çünkü öyle karaktersizlere, değerli vaktimden veremem. Kim ne yaparsa, hakkımda ne düşünürse artık umursamıyorum. Hem de zaten olgunlaşan bir insan gidip onunla bununlar saçma sapan uğraşmaz. Çocukluklarına veririm
Katıldım
💅💃🏻❤
İntikam almadım ama bir cendereden geçtim ki bir Allah bilir bir de ben. Sadece evliliğimi bitirdim yani boşadım. Şimdi erkeğiz diye güçlüyüz diye karşındaki insana güç uygulamak yakışır mı? Bu adamlık olur mu? Olmaz elbet. Ona da Ailesine de hakkımı helâl etmedim. Bu dünyadan Toprak olup gidemeyecekler.
Hiç..
ona ben izin vermişim ki bunu yapmış onu hayatımdan çıkarırım kendim de akıllanırım herhalde..
Konudan konuya değişiyor
Ama her şey yeterince yorucu
Genelde sessiz kalıp
umursamamayı tercih ediyorum
ya bulaşırım ya uzaklaşırım
bir şey diyim mi sosisim hiç bir şey yapmam çünkü İlahi adalet benim yerime misliyle burnundan getirecektir zamanla zaten
En güzeli Yaradana havale etmek 😌
kesinlikle ❤️😌
Öylesini Allah'a havale ederim üstüne de kendinden çıkmazsa en yakınından çıkması için dua ederim. Beddua değil haa dua.
Hahaha ne duası
Hiçbir şey 😔 yapamam yaparsam eğer dostları bana şiddet uygular bu kadar basit
Okulda sevdiğim kıza doğru aşkı öğretiyordum ama kendisinin korumaları var ya ama bende onlara karşı boş durmadım ezdim ayaklarını acıttım 😎♿
Hayatımdan tamamen çıkartırım ben çıktıktan sonra fark eder ne kadar büyük bir şey kaybettiğini öyle intikam almak kötü bir şey yapmak filan uğraşmam boş bir şey çünkü hayatından çıkarım ne yapıyorsa yapsın
Uzun uzun yazmaya gerek yok. Döverim
Şiddete karşı elele
Çıkmazda yakalar benzin döker yakarım ya da kiralık katil tutar işi kökten hallettiririm ne yapacam zamanımı boşa harcicak halim yok yukarda ALLAH var ona havale ederim
Daha önce de dediğim gibi eden bulur bir şey yapmam ilahi adalete teslim ederim yoluma bakarım. böylelikle rabbim ikimizede hakettiğimizi verir iyi ya da kötü er ya da geç.
Aleyküm selam. Susup sabrederim sadece. Allah'a bırakırım ve hiçbir şey yapmam. Çünkü "hak etmediğin bir muamele gördüğünde Allah'a havale et ve sabret" ayeti var ¿
O an hiçbir şey yapmam, umrumda da olmaz ama amel defterine yazarım. Elbet bir gün karşıma çıkar , işte o zaman bitti 😂
Ama cikmazsa da umrumda olmaz. Amel defteri hep açıktır.
valla @seymabasu1 katılıyorum konudan konuya ve kişiden kişye değişiyor mesela hatrı olan birisiyse insan tölere edebiliyor veya önemsenmeyecek birisiyse sallamıyoruz zaten ama bizden güçlü ve ses çıkaramayacağımız birisiyse o zaman sıkıntı başlıyor insan içine atıp kanser olmaya doğru gidiyor
Şimdi ben buraya ne yazsam boş olur ya. Ya hiçbir şey yapamam kakalak nuriye gibi kalırım ya da öyle bir intikam alırım ki Gülseren Budayıcıoğlu romanlarına taş çıkarır diziler yaparlar
Hiç...
Hiçbir şey yapmam sadece çıkarım hayatindan. bı sure baya üzülürüm zaman benim toparlamami sağlar sonra yoluma devam ederim
Hic birsey yapmam onu hayatımdan çıkartırım... ve deseler ki vereceğin bir damla su onu kurtaracak yaşatacak o bir damla suyu vermem
Önce acımı çeker sonra o kişiyle arayı düzeltir onun yaptığının aynısını ona yapardm adaletten yanaym
Haksızlık varsa ilgi adalete bırakırım. Gönlümün kırıldığı bir şey ise sessizliğine çekilir yine de affeder ve mutlu olmasını isterim.
İlahi adalet karma bunlara inanan biriyim. Zamanla belalarini buluyorlar. Hukuki durumda strike atarim tabii
Kalbim çok kırılır, çok üzülürüm. En fazla yapacağım şey Allah'a sığınmak olur, onun adaleti daha büyük. Bundan başka bir şey yapamam.
Hayatımda çıkarır en ücra köşesine bırakır uzaklaşirim sanırım hiç dayanamadığım bir konu bu.. sevgimde Bir yerde beni durduramaz artık
İntikamımı bir şekilde alırım. Bazen ilk başlarda bile o kişiden kötü bir enerji alır, hiç samimiyet kurmam ve aynı ortamda asla bulunmam.
Yakın bir zamanda yaşadım bir şey yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ama elime düşerse fena olur :)
Ne yaşadığıma bağlı, çok büyütmem olayları, hele sözel bir şeyse hiiiççç… kişisel algılamam, deli mi ne der geçerim.
Yapılabilecek ne varsa zamanını kollar yaparım. İntikam soğuk ❄ yenen bir yemektir. .
Hiç bişey yapmam susarım susmam ona en büyük derstir zaten
Hiçbir şey. Kılımı oynatmam direkt çöp muamelesi
Onları Rabbim'e şikayet ederimm. Kurban olduğuma havale ederim ve zinhar görüşmem
Elimden gelen en iyi şekilde gelişmeye bakarım ona en büyük acı o olur
Normal sivil hayatımda bir olaysa kesinlikle bir hamle yaparım. Ama özel hayatımla alakalıysa bişey yapmam
bisi yapmam intikam almak benlik degil o kisiyi silerim kindarim
Hiç bir şey yapmam Allah'a havale ederim ve zor olsada hayatımdan çıkarırım..
Zaman her şeyin ilacıdır, unutmam ve uygun zamanda gereken neyse yaparım
çok kötü şeyler yaparım kazığa oturturum en basitinden :D
Hiç bir şey yapmam ya, ne de olsa yanına yaptığı kâr kalıyor.
Yapı olarak kindar biri değilim bana yapılanı genelde kolay unuturum ne yazık ki böyleyim... onunla bir iletişimim varsa keserim bir daha muhatap olmam bu kadar
Şu an bana haketmediğim şeyi yapan biri yazıyor
Ve onu süründürmek istiyorum
Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan. Bununla birlikte en güzel cevap; yok saymaktır, görmemezlikten gelmektir.
Ben artık insanların yaptığı hiçbir şey çin şaşırmıyorum akışına bıraktım bana iyi gelen insanlar hayatında iyi gelmeyen insanlar kendi yolunda
Serdar yeter videosu çekerim
O ne
Hak ettiğini yaşatırım, şiddet ve başka bir şey değil.
Hayat bu elbet düşer önüme işte o zaman korksun benden 😘
Olabildiğince geriye çekilir, sessizleşirim. herkes kendine yakışanı yapar. Vardir bunda da bir hayır derim.
Bişey yapmam kinci değilim
İntikamcı da değilim
Helal olsundu
☺️☺️🙏🏻
Aynı şeyi ona yaşatırım hem de kat ve kat fazlasıyla
Kulaklarından tavana asarım
hsjs zor değil mi
Üstünü çizerim sadece eskisi gibi olmam.
Yoluma devam ederim.
Genelde beddua ederim. Ve tutar. Kesinlikle hakkımı da helal etmem
Hiç bir şey yapmam muhtemelen
Bir şey yapmam. Karma zaten yapacağını yapar.
Yapacak bir şey yok hak edene hakkını vereceksin
Allaha havale ederim hayatımdan çıkartırım
Hicbir sey yapmam
Allaha hevale ederim ne yapicam😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?