Kolay alışırım
Kolay alışamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açık fikirli ve yeni durum ve olaylara kolayca uyum sağlayan bir yapıda olduğumu düşünüyorum. bir yanım bazen kapalı kalıyor olsa da çoğu zaman uyumluyum. Bu sebeple yurt dışına yerleşme hedefimde de kısa sürede uyum sağlayacağımı ve düzenimin oturacağını düşünmüştüm. ama hiç kolay olmadı. yine de 1 yıl sonunda türkiyeye gidip döndüğümde artık yaşadığım ülkenin bana memleketim gibi hissettirdiğini görmek bana mutluluk verdi. sanırım zamanla insan her durum ve olaya alışıyor ve uyum sağlıyor.
Ben öyle her şeye kolay alışan biri değilim. Ne bir insana kolay alışıp hayatıma hemen alabilirim ne de bir ortama. Bir süre boyunca girdiğim yeni yerlerde kendimi çaresiz hissediyorum. Alışmak zaman alıyor.
Bilmem galiba çabuk alışamıyorum
Yerine, kişiye göre değişir
Rica ederim kanka :)
Cevap
5Cevap
Uyumsuz biriyim, pek kolay alışmam uyumda sağlamam
Kolay alışırım ama herseye değil ama uyum konusunda her seye uyum sağlarım ben 😂😂😂🦋
Mesajlarıma görüldü atma 😂😂
KS ye görüldü özelliği mi gelmiş 😂😂😂
Bilmiyorum kesin görüp yazmamışsındır, bu bana geç yazdı bende onu bekletiyim diye 😂😂
Vallahi kuru iftira ya 😂😂😂😂😂🦋
Meraklı 😂😂😂😂🤓
Bukalemun gibiyim galiba her ortama çok kolay uyum sağlarım 😊 Gittiğim her ülkede max 2-3 gün sonra 40 yıldır orada yaşıyormuş gibi alışmış olurum
Uyum saglarim ama bunu çabucak alışma olarak görmüyorum. Uyum olmazsa alisilma zorlasabileceginden ayak uydurmaya çalışıyorum diyeyim. 🙂
Uyum sağlama da zorlanmasam da kolay alışamam yeni durumlara genelde..
Çok zor bir durum benim için alışma sürecim gereğinden fazla uzuyor
Kolay uyum sağlayan bir insanım. Kolay da alışabilirim, değişiyor alışmak konusu aslında.
Evet , kolaylıkla adapte olabilirim herşeye:)
Hemen değil ama kısa sürede alışabilirim. Ama bazen kanım ısınmaya da bilir
Çok uyumlu biriyim herkese heryere uyum sağlarım ve bu huyumdan memnunum
Çok kolay alışıyorum ve uyum sağlıyorum.
Her şeye hiç kimse alışamaz.
Sağlarım
Bukalemun gibiyim bu konuda
Kişiye göre değişiyor alışmam
Neye bağlı olduğuna göre degisir
kolay alışırım
Bukalemun değilim ki
Bilmem değisir o
Kolay alışamam
Evet
Kolay alışamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?