Kişilik & Karakter Vizyonsuz huylarınız var mı? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Keko şarkılar dinlerim jsjxjz Güncellemeler+1 yıl Süper soru 💜 Vizyonsuz huylarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Vizyonsuz huylarım oluyor :D 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. 3 çeyrek kokoreç yemem olabilir mi? 🤔Müslüm dinlemekBence ikiside çok vizyonlu aktiviteler 😂 2 6 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Kesinlikleeee müslüm çok severimm😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl işte bu 😂 sevmeyen vizyonsuzdur diyorum çok net bu 😂 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Kesinlikleeee 😂 Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl Kokoreç acılı ama dimi😃 Yorumla tortitotilla +1 yıl Benimki az acılı olsun 😋 Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl Süper , benimki bol acılı😋Müslüm Babadan Bulunur Elbet şarkısı eşliğinde😄 Yorumla
dorage Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müzik açıp araba storysi atmaya bayılırım ya da arabada konusmaya snap çekmeye vs 0 0 Yorumla
beceriksiz94 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Arada tir suruyom pcde ya jdhdhdh ama arada yani cok degil yilda 1 2 steamde duruyor ets 0 0 Yorumla
Cbcvlh Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Uzi dinlerken bunu görmem 0 3 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Sesli güldüm jsjxjs Yorumla Cbcvlh +1 yıl Şarkılar sokaklara ait dinliyorum Yorumla aloneenolaa +1 yıl Tabi ki eleştirmiyorum kesinlikle Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Arsız bela dinleyip kendimi jiletlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vizyonsuz huylarım oluyor :D
3 çeyrek kokoreç yemem olabilir mi? 🤔
Müslüm dinlemek
Bence ikiside çok vizyonlu aktiviteler 😂
Kesinlikleeee müslüm çok severimm😂
işte bu 😂 sevmeyen vizyonsuzdur diyorum çok net bu 😂
Kesinlikleeee 😂
Kokoreç acılı ama dimi😃
Benimki az acılı olsun 😋
Süper , benimki bol acılı😋Müslüm Babadan Bulunur Elbet şarkısı eşliğinde😄
Müzik açıp araba storysi atmaya bayılırım ya da arabada konusmaya snap çekmeye vs
Arada tir suruyom pcde ya jdhdhdh ama arada yani cok degil yilda 1 2 steamde duruyor ets
Uzi dinlerken bunu görmem
Sesli güldüm jsjxjs
Şarkılar sokaklara ait dinliyorum
Tabi ki eleştirmiyorum kesinlikle
Araba kullanırken yemek yerim 😬
Arsız bela dinleyip kendimi jiletlerim
yok kalmadı ya
Hayit
Bendr
Oyun oynuyorum