Mücadele gücü herkesde olan bir şey değil. Bazıları yıkılmayı kolay bulup tercih ediyor. Acı çekip yeniden doğabilmek güneş gibi olanların harcı ancak.
Bu hayatta var olmanın bir mucize olduğunu düşünüyorum Kimsenin hayatı dört dörtlük olmadığı gibi benim de küçükken yaşadığım bir sağlık sorunu oldu Eğer ben o süreçte o acıları çekmeseydim sabır edip mücadele etmeseydim şimdi ayaklarımın üzerinde dimdik bir şekilde durup hayatımı yaşayamazdım o yüzden yıkılmak bana göre değil Tabii ki bu gücü bana annem ve babam aşıladı onlar pes etmediği için ben de pes etmemeyi öğrendim Çok şükür o zaman o sorun yaşandı ve bitti bana çok şey kattı
Elbette doğru olan şey acı çekip sonra yeniden başlamak. Bazı kişiler ki buna ben de dahilim acı çekme kısmını atlamak istiyoruz. Öyle olunca da ileriye dönük daha sıkıntılı bir psikolojik çıkıyor ortaya. Açıkçası ben de güneş gibi tekrar doğacak kadar irade sahibi miyim bilmiyorum
Zorluklar hayatın bir gerçeği. Gerekirse kırılıp dökülecek sonra yeniden toparlanacağız. Acı çekmek de cilası olacak. Korkup geri çekilmenin anlamı yok yaşanması gereken yaşanır.