“Eyvallah hacıt” diyen kızlar “bebeğim, minnoşum” diyenlerden daha samimi değil mi?

Selammmss
.. eyvallah hacıt diyen kızlar itici mi? onların sevmeye hakkı yok mu ha yok mu¿ dhdj
Eyvallah yakışmıyormus bana:) ama ben biraz hacı biraz de ciciyim ☺️
Aman kim dedi bunu
He o zaman sustum ben iyisi :D
Rica ederim ☺️
eyvallah bizden hacıt deriz bizde ne olacak
samimiyet sözcüklerden aranmaz bence :) o kız bunlara takılmasın.. eyvallahlar bizden :D
👏👏
Cevap
48Cevap
Eyvallah dedim bir kere sana yakışmıyor dedi...
Ama ben minnoş filan degilim yapacak bir şey yok ikisinin arsiyim.🤣🤣
Hahaha :D ben de minnoş kelimesine ayar oluyorum
Samimiyeti ben bir kelimeye bağlamam bana göre samimiyet bir davranışlar bütünüdür.
Tamam hacıt dhdj
Herkese diyorsa itici. Eyvallah hacı zaten itici
Tamam eyvallah hacıt djdk :D bence böyle laf arasında güzel oluyor
Tamam huysuz aksi
Ben ikisini de itici buluyorum ya. Şunun daha makul olanını tercih etmek zor olmasa gerek. Ne vıcık vıcık laflara, ne de fazla erkeksi sözlere gerek yok bence.
İki tarz da tarzım değil. Herkese karşı saygılı, ciddi ve mesafeli olmaktan daha iyisi yok, kendi adıma benim için makbul olan bu.
Samimi değil fazlasıyla itici bence.
Hiç birimizin kraliyet soyundan gelmiyoruz ama biraz seviyeli ve saygılı konuşmak lazım.
Hayır değil
Hayır bana çok itici geliyor yani erkek gibi konuşuyorlar. kız da erkek de bence teşekkür ederim ya da rica ederim gibi klasik nazik cümleler söylese daha iyi olur benim için.
tabi ki herkesin kendi kararı ama yine de eyv diyen kız yani olmaz bence :D linç. yerim şimdi bazı kesimler tarafından.
Ben diyorum kardo eyvallah shsj
Rica ederim sjsdj
Hacıt? İlk kez duydum ama genelde eyw bro, aga, abi vs diyen biriyim. O yüzden ben çok yorum yapmayayım. Ama samimi gelip gelmemesi umrumda değil açıkçası. Kafama göre konuşuyorum ve kime itici ya da çekici geldiği de umrumda değil. Herkese itici gelirse extra sevinirim o ayrı ¿
Bebeğim deyince birisi ben bebek miyim diye düşünüyorum. Evlensem bebeğim olacak yaştayım.
Aklıma iki de bir İbrahim Tatlıses'in Bebeğim şarkısı geliyor. Bebeğem, sana gönlümü verdim, Bebeğem. 😂😂Ay! Çok kıro. 😂😂
Eyvallah hacı olabilir de hacıtı ilk kez işitiyorum.
İki tane arkadaşım var şirketten. Birisi Adanalı, iş için İstanbul'a taşındı, orada doğup büyümüş. Diğeri orijinal İstanbullu Cihangir tarafından. Birisi dünyaya daha gerçekçi bakarken diğeri ise daha toz pembe bakıyor. Birisinde vicdan varken diğeri kötü durumdaki ile alay ediyor falan. O yüzden biraz da yetişme koşulları önemli.
Soruna gelecek olursam Eyvallah Hacı diyen kızla evlenilir.
Teşekkürler :)
Yav hee bir se tespih eline ve Bağcılar stayl oturuş 😂😂 çok itici. Kız kıza kendi aranızda yapın ama bi erkek olarak bana öyle itici geliyor. Kadın dediğin biraz çıtı pıtı olur
Herkese karşı olmaz :D
Kız kıza kendi aranızda yapın işte lafım yok ona. Veya tiyatro skeç vb işi gereği rol olarak olur. Ben kadın kılığına girmiştim rol için 😂😂😄
Hahah :D valla isterse dünyanın en itici insanı ben olayım, bana aşırı samimi geliyor dhjd bunu gidip sevdiğim adama demem ama arkadaşlarıma derim eyvallah hacı/t
Kız kıza olur işte diyorum
Hıı yoo erkek arkadaşlarıma da kullanıyorum 😃
Hah yok ben almayayım öyle bi ilişkim vardı belki de ondan böyle hoşuma gitmiyor
İlişkide kullanılmaz. Neyse :D nasıl anladıysan öyle kalsın
Ya romantizm olsun diye rakı sofrası kuruyodum, rakısı bitince doldruyodum eyvallah diyordu. O ne yaa meyhanedeyiz sanki erkek erkeğe
Ayh yok ya :D
"Eyvallah hacıı" diyen kızlar da bebeğim minnoşum diyor yalnız 😄 hepsi demiyor tabi ama bazıları diyor öyle bir arkadaşım vardı ama sevgilisinden ayrıldı 🤷♂️
Evet diyor kardo mesela sevdiğim adama bebeğim derim ama arkadaşlarıma hacıt mucit derim djdjd
kocaammmm, aygırım, erkeğim, aslanım, kaplanımmm seslenişlerinden iyidir.
Bence de shjs
Aygırımm
Az önce eyvallah gözüm diyen bir mesaj aldım.
Ya eyvallah kulağım deseydi 🤦♀️😬
:) Yine de hoşuna gidiyor insanın bitirim haller.
Bitirim haller mi diyorsun buna :D güzelmiş
Sürekli öyle konuşan kadın belki itici olur ama, arada raconla miks atması sempatik yapabiliyor kadını
Doğru dedin işte arada o miksten atıyoruz 😅
Yakışıyor :)
Evet aşkı kuşko kızlardan fazlasıyla daha iyiyim "imkansız" olduğum için çekemeyen erkeksi diyor 😅
Yürü be 😃
İkisi de aşırı itici. Bir kadının bana eyvallah demesi erkeksi bir hava katıyor. Buda soğumam için yeterli.
Aynı şekilde aşko, bebeğim gibi absürt kelimeleri kullanan kadın da iticidir. Adabını bile kadınlar baş gacıdırö
*tacıdır..
Eyvallah
Eyvallah kelimesi bana küfür gibi geliyor o yüzden demeyin öyle kelimeler.
O zaman eyvallah :D
Kesinlikle. Mesela tişikkir idirim yerine eyvallah diyen kadın. Oyyyşşşş 🫠
Haha hayret :D
Neden ki 🤔
Bilmem 🤷♀️ ıyy o ne öyle falan dersin sandım
Demem aksine sevdiğim hateket. Tamam kadın zariftir falan ama doğallık , samimiyet cok daha önemli.
Müq 😌
Fazla erkeksi, "hacı" diye hitap eden kadınlar da, erkekler de itici. Bro, kanka diyenler de itici. "Hacıt" diyen kadın kahveye gitsin okey oynasın. Iyyyy
En İyi Cevap