Bu hayatta sık sık yolunuzu kaybederiz.. Kendimizi aramakla geçer bir ömür.. Bulmaya yaklaşınca "iyi ki kaybetmişim" denir..

Bu hayatta sık sık yolunuzu kaybederiz.. Kendimizi aramakla geçer bir ömür.. Bulmaya yaklaşınca "iyi ki kaybetmişim" denir..
Kendimi kaybettiğim olur...
Ama kaybettiğimi geç anlarım...
Sonra bir şekilde bulurum...
Veya bulduğumu sanırım...
EİG için teşekkürler...
meditasyon yaparım kendimi dinlerim kendimle dertleşir bu hayattan gerçekten ne istiyorum kendime isyan ederim hatalarımı gorurum, cıkarım kendimle flort ederim
Cevap
19Cevap
Yolumu kaybetmemek için bildiğim yoldan ilerlerim her zaman. Çok nadiren yolumdan sapsam da er ya da geç yine yolumu bulurum. Benim doğrularım vardır ve genelde de tahminlerimde yanılmam. Kendimi rehber alırsam, yolumu da kaybetmemiş olurum.
Sınırlarımı geçmemeye çalışırım. Bazen başarılı çoğu zaman başarısız oluyorum 😂
Eveets
bence insan bazen yolunu kaybetmeli bu kendini bulmakla sonuçlanıyor zira gözlemlediğim kadarıyla öyle kendi hayatım için konuşuyorum..
Her zaman önüme bakarım ara sokaklardan çıkanlara aldırış etmem..
Navigasyona bakarım 🤣🤣🤣
Genel olarak her zaman için ne istediğini bilmek önemli oluyor, eğer insan ne istediğini ya da nelerin kendisine iyi geleceğini bilirse daha kolay amaç ve hedef belirleyebilir. bu yüzden de bir kez bir yola başladığımız zaman vaz geçmemek her zaman için motivasyonu yüksek tutmak ve başarısızlık ya da olumsuzluk gibi duygularla karşılaşsak bile yola devam etmemiz gerekiyor.
Başka yollar bulmaya çalışırım.
Mesela başka hobiiler edinmeye bakarım. :) Bir de gerçekci hedefler !
gittiğim yollarda kendimce işaretler koyarım, hayat yoluda ise kaybolacağım ki tekrar doğruyu bulayım bir tür tecrübe
Sık sık hedefimiz ne olduğunu, kimin için olduğunu hatırlatırım kendime. Hedefime ulaştığım da olacakları hayal ederim.
Bunun için doğru bir amaçla ve sevgiyle ilerlemek gerekir 🙂
bulmaya yakın nasıl yolumuzu iyi ki kaybetmişiz deriz orayı anlayamadım saçma geldi biraz
Belli noktaları röportaj alır yolu kaybetmem
Yürüdüğüm yollara ekmek kırıntısı atıyorum.
Masalda fare mi kuş mu yiyordu 🤔 bende fareleri yerim 😂
Sek protein işte miss gibi 😂
Sek protein diyo yaa 🤦♀️bir kere giriş katta otururken arka balkon demirinden tırmanarak kedi büyüklüğünde fare girmil eve ama yengemle biz fareyi görünce nasıl bağırıyoruz😬😬dışardan duyanlar bir şey oldu sanmış. Evde huzurum bozuldu. Çıktı geri ama rahat edemedim 1 ay içinde evi taşıdım🤦♀️😬o yüzden nefret ediyorum.
Evi fareye bırakıp gitmişsin sen 😂 ben besledim bile kız hamster beyaz bir şey 😂
Yılan severim bak. Soguk asil hayvan harbiden severim.
Aslan mı ormanın gercek kralı bal porsugu ve kaplan. Aslan dediğin hayvan dişinin avını yiyen manda gibi yatan hayvan
Öyle ama fosil. Aç YouTube abide izle bak 😂
Doğru olanı yaptığında kaybedeceğin hiçbir şey yoktur
Ekmek kırıntısı döke döke giderim
Kendini bilen biri kaybetmez zaten
Bilmediğim yollara girmem :D
Bilmediğim toprağa ayak basmam.
Rabbim in ipine sarılırım
navigasyonu acarim o yoksa gokyuzune bakarim
En İyi Cevap