Evet olurdum
Hayır olmazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zor günümde yanımda olmayan birinin yanında olurum. Arkadaş veya bir yabancı benim için fark etmez. Bu benim karakterimi yansıtır, onun yanımda olmaması da onun karakterini.
maalesef olmazdım , tabi çok yakın arkadaşımsa herşeyimi biliyorsa bu geçerli. Zor günümde hep kendim hallettim kimse yanımda olmadı hani derler ya kimse düşeni görmez o misal. Ama yardım etmeyi severim biri zora sıkıştığında yardım ederim ama karşılık beklemem.
Zor günümde yanımda olmayan biri arkadaşım değildir. Haliyle bende onun yanında olmam
Kimse kusura bakmasın melek değilim. Ve birileri beni sevsin diyeilmadigim biri gibi olmam.
Neden yanımda olmadığına bağlı ve iletşmimim devam edib etmemesine net bir şey diyemem
Cevap
7Cevap
Zor zamanda yanımda olmayan arkadaşım olarak kalamaz
Kesinlikle olmam yüzüne bile bakmam, vicdanen yanında olmaya çalışınca enayi yerine konuluyoruz yoksa bende çok isterim zorda olan birisine yardım etmek ama kesinlikle yapmam.
Yani bilemiyorum ben çok kırılganım bana yapılanı unutmuyorum yanında olmazdım ama üzülürdüm onun için
Bundan 4 yıl önce hayatımın çok zor bir döneminden geçtim ve dostum olanı olmayanı çok iyi ayırt ettim. Simdi hiçbirine selam dahi vermiyorum
Ben yakın arkadaşlarıma haddinden fazla değer veriyorum onlar yanımda olmasalar bile ben olurdum :)
Konuya bağlı biraz. Çok ciddi bir durumsa yanında olurdum. O insanı da arkadaş sınıfına koymazdım ama yine de olurdum.
Bilmiyorum ancak bunlar insanları tanımak için iyi zamanlardır.
Yine olurum ben fazla merhametliyim dayanamiyorum
Olurum.
Davranışları kişiyi bağlar, kısas yapmam.
Bir yere kadar olurum sonra hayatımdan silerim gerekirse.
Kinciyim olmazdım ama çok kötü durumdaysa vicdan yapabilirim.
Kinci değilim, ben olurdum ama yine bi mesafe olurdu tabi.
Değer verdiğim bir arkadaşımsa olurum.
Yani eğer çok kritik bir şeyse olabilirim.
Olurum dayanamam ki ben.
Evt yanında olurdum ve ona insanlık dersi verirdim
Olurdum, ama iletişimi mi keserdim.
Kesinlikle olmam. Enayi değilim
Onun gibi olmam hem ona bı ders olur
Oladabilirim olmayadabilirim 😄
Olurdum insanlık öğrensin
Olmam hadi ordan len derim
Evet olurdum onu utandırmak için
çünkü o benim zor günümde yanımda olmadı
Evet olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?