Çok ihtiyaç duyuyorum beğenilmeye bu yüzden yanlış şeyler bile yaptım bunu nasıl önlerim nasıl tedavi olurum zaten psikoloğa gidicem
1 ay
Beğenilme duygusu çok fazla olan biri ne yapmalı?

Çok ihtiyaç duyuyorum beğenilmeye bu yüzden yanlış şeyler bile yaptım bunu nasıl önlerim nasıl tedavi olurum zaten psikoloğa gidicem
Sorumu cevapla hemen analiz edelim.
Hangi cümle daha hoşuna gitti ve ego yaptırdı?
Resimdeki sen misin? Hiç beğenmedim tipsizin tekisin hele o pantolon ne köpek parçalamış gibi...
Bunu söyleyince mi iyi hissettin yoksa
Resimdeki sen misin? Vay bee aşık oldum sana!!
(Test cümlesi öyle bisey yok)
Hic beğenmedim senden tiksindim midemi bulandirdin pis iğrenç sümük b. k ne varsa hepsi senden iğrenç
Beğenenlerin de beğenmeyenlerin de insanların Sen hakkındaki düşüncelerinin hiç hükmünde olduğunu anlamakta yarar var. Allah beğensin, Sen kendine odaklan başkalarının görüşlerine değil
Kızın birisi vardı etrafı süzüyordu acaba birileri ona bakıp beğeniyor mu diye eğer bir erkek bakıyorsa ona bakmadan süzülmeye başlıyordu. Birde yüzünde acayip makyaj stili vardı, tek amacı dikkat çekip erkeklerin onu beğenmesi.
Cevap
39Cevap
Beğenilmeyi hakettikten sonra, beğenilmenin bi sakıncası yok.
Aşın bunları
Kadınlarda bu var. sürekli bana baksınlar, bütün gözler benim üstümde olsun felan. Sokakta yürürken asla bir kıza bakmam. baksam bile of ne güzelmiş felan demem. İyi ve Kötü erkeklerde şöyle bi ayrım var.
İyi erkek: Sana bakar ve umursamaz. karşımdaki kişiyi rahatsız etmemeliyim onun da bi mahremi var.
Kötü erkek: of şuna bak ne güzelmiş maşallah. bi yatağa atsam ne güzel olur. hemen iltifat ediyim de ayara gelsin. falan falan farkları bu gelecek olursak ne yapman gerektiğine. öncelikle görüşünü kesinlikle değiştir. alımlı olmak seni - Erkeklere itecektir bu da sana zarar. Sende diğer insanları iyice incele bu sayede bundan kurtulursun. kendi üstüne çok düşme.
Erkekler "bana bir kadının verebileceği en iyi şey onun güzelliği ve bedenidir" gözüyle baktığı için kadınlara biz de böyle yollara giriyoruz. Haliyle kadınlar içindeki rekabet alanı da bu mevzu üzerinde şekilleniyor. Ben de istemem ancak böyle düşünmeyen erkek varsa bile gelip beni nereden nasıl bulsun öyle değil mi? Öncelikle sizin değer yargılarınızı değiştirmeniz gerekiyor ki biz de daha farklı alanlarda rekabete açılabilelim.
@boyga_ayana Anlıyorum şimdi senin bu düşünce ve fikrin kızların genel bakış açısı sanırsam.. Erkekler arasında bir ayrım var. bunu pek anlamıyor olabilirsiniz bu normal şimdi " Teşko, Keko, Sapık vb " Kalıbına giren Erkeklere Kötü Erkekler diyelim. Bu Erkekler kadını cinsel obje olarak görür ve onları kullanmak ister bunun için her şeyi yapar ve aklına gelen her hainliği yapar. birde bunların aksine olan Kızlara saygısı olan Erkeklere de iyi Erkek diyelim. bu arkadaşlar da Yolda yürürken kızlara bakmazlar, Kızların arkasından yürümek istemezler rahatsız olurlar diye, Kibar olup öncelik tanırlar vs vs gibi işleyişleri olur sakin ve kendi hallerinde olurlar ama piyasada %80 gördüğünüz ve sizlere mesaj atan işte bu denli " Kötü Erkek" kısmı diyelim sorun bundan kaynaklı. Evinde oturan ve hiç çıkamayan Erkeklerle diğer Erkekleri aynı kefeye koymak ve siz böylesiniz diyip çoğul konuşmak yanlış olacaktır. Sizler obje değilsiniz. Bizler için değerlisiniz. Sokakta gördüğüm her kızı koruyup kolladım bundan dolayı saldırıya da uğradım Teşekkür felan da beklemedim. Bizler için obje değilsiniz gördüğümüz anda Namussuzlara karşı korumamız gereken kardeş olarak gözde yer edinirsiniz. bundan kaynaklı olarak da sosyal medya da görürsün. " Polisin bulamadı çocukla, Buluşmaya gidiyorum " gibi MEME'lere rast gelirsin bunun sebebi açıkladığımdan ötürü. Dediğim gibi bizler için narin çiçekten farksızsınız ama kimileri için sadece Yatağa atacağı ne ayıp...
@boyga_ayana seninle dertleşebilir miyim çok kötü durumdayım
Bana luften yardım eder misin @boyga_ayana🙏🙏
@rossea ya da sen bana yardim eder mısın çok kötü durumdayım
Tkp attım yazar mısın
@Rossea öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Mesela iyi erkek olan sen üzerinden konuşalım, kendin için görece daha güzel bir kadını seçmek istemez misin? Her ne kadar öncelik verdiğim konular cinsellik üzerine kurulu değil desen de tercih ettiğin kadın görece daha güzel olandan yana olacaktır. Haksız mıyım? Bu senin keko veya sapık olduğun anlamına gelmez, yanlış anlama. Belki ana akım medyanın etkisiyle belki de toplumun değer yargılarının değişmesiyle oldu bilmiyorum ancak en nihayetinde biz bu noktaya kadar sürüklendik. Kendi üzerimden konuşayım genel kültür seviyem diğer kadınlara nazaran açık ara tepedeyken tip olarak ortalamanın bir tık üstü olmama rağmen bir erkek benim yerime tek misyonu güzellik üzerine kurulu bir kadını tercih edecektir.
@boyga_ayana Şimdi Kişilere güzel geleni seçmek ile Cinsel odaklı düşünmek arasında fark var. Bunu kesinlikle kararlaştıralım. Ben modelleri ya da sürekli açık giyinen ya da kapalı olan kızları beğenirim demem. Güzellik geçidir, yaşlanacağız ve yüzümüz kırışacak. Nicelik kalıcıdır ve bakidir. Fikizi olarak benden alt birisini de sevebilirim bu benim tercihimdir. benim tercihim Göğüsü ya da kalçası büyük olsun felan değil. tercihlerim farklı şahsen açık konuşmam gerekirse. her yeri açık ya da belirgin birisi görünce benim aklıma ya bu kızdan olmaz diye geçiyor. açıkçası bu böyle. herkesin baktığına herkesin hayaller kurduğu kişi bunu zaten bile bile yapıyor bu kız benim için ters diyebiliyorum.
Güzelliğin ya da yakışıklılığın alt metni cinsellik üzerine kurulu aslında. İkisi birbirini tetikler. Sen o güzelliği sınırlama biçimi kısmını ele alıyorsun. Belki bunu dine veya değer yargılarına bağlıyorsun ama mevzu bu değil. Güzellik erkekler için kadınlara oranla daha önde olan bir etken bana göre.
@boyga_ayana Elbette benim için güzellik zekası, bakışı, cevaplarıdır. tabi ki sevginin temeli cinselliktir. bunu inkar edemeyiz ama seçim kısmında yav bu gün şunu da halletsem ne güzel olur he" diye bi mantık yok bende ki bahsettiğim ayrımda burada başlıyor.
Off seni anlıyorum beğenilmek için kendine çok fazla bakmaya başlarsın derslerindeki başarın düşer herşeyde önceliğin görünüşün ve kombinlerin olur, bakımlı olmak bir noktaya kadar iyidir ama aşırısı çok kötü biliyorum anliyorum, umarım çok pişman olacağın şeyler yapmamissindir en iyisi psikolojik destek almak bebeğim
Duygusal yönden geçmişte ilgi ve sevgi anlaminda bir eksiklik yaşamış olabilirsin insanların seni beğenmesi ya da övmesi seni o anlamda mutlu ediyordur.. kendinle barışık olman gerek ve olduğun her halinden mutlu olmalisin çevrenin toplumun seni övmesine gerçekten ihtiyacın var mi yoksa zaten her insanın ayrı bir güzelliği olduğunun farkında varmanın gerektiği gibi mi.. bence ikincisi biraz daha bu konuda özgüvenli olman gerek başkalarına ihtiyacım yok ki
Bunun en büyük nedeni her ne kadar özgüvenli görünsen bile içten içe çok büyük bir özgüvensizlik yaşıyor olman. İçinde doyurulmayan bir ilgi açlığı olması da cabası. Bunları farkedip, altında yatan nedenleri düşünmelisin. Özgüvenini, özsaygını ve özsevgini tamamlamalısın. O zaman kimsenin seni beğenmesine ihtiyacın olmadığını anlayabilirsin.
Beğenilme duygusu genelde herkeste vardir ama kisinin öz güven derecesiyle bunun ayari degisir. Öz güvenini yükseltmeye çalismalisin. Psikologa gitme kararin da iyi olmus bence bir seyleri aşmak icin caba sarf ediyor olman güzel
senin acil bi faik'e ihtiyacın var 😂😂
https://www.youtube.com/embed/_oAeSZoSwIc😂😂😂😂😂
kendine guvenin olsun her zaman guzel oldugunu hisset
Bu vidyo izle
https://m.youtube.com/watch?v=4W3Hakp7I5EAilenden kaynaklı bu durumun sebebi. Sana olan davranışları sen de bu düşünceleri oluşturmuştur bunun derini öğrenmen sana bağlı destek al
Zaten psikologa gideceğin için buradaki şeylerle kafanı bulandirma bence
Psikoloğa gideceksen o gerekeni yapar zaten yardımcı olur
Kendi haline bırakılmamalı asla istediğini vermemek lazım aklı başına gelsin diye
Anne veya babandan yeteri kadar sevgi ve ilgi görmedin mi
Kendini ne üstün ne aşağı gör herkesle eşitmiş gibi davran
Benim bir fikrim yok, tek diyeceğim buradan akıl danışma uzmandan yardım al
Gülüm neden öyle düşünüyorsun bedeni değil kalbini ver bana. Esim isim ol
Ozman kalite ortaya koyup iltifatları almalı, iltifat almak için saçmalık yapmamalı
Güzel bir kızssan beğenilirsin ki zaten görüntü fizik olarak nasılsın nasıl görünüyorsun
En İyi Cevap