Kendinizi sandığınız kadar iyi tanıyor musunuz?

Selamlar,
Evet, tanıyorum. Hatta çok küçük yaşlardan beri kendimin farkındayım diyebilirim. Düşüncelerim, hayallerim ve karakterimin farkındayım. Neler beni kızdırır? Neler daha çok hoşuma gider farkındayım. Kendimi seviyorum. Bana göre her insan ilk önce kendini tanımalı. Çünkü sorunların temeli insanın kendinden geçiyor.
Çok iyi tanıyorum baya saf temiz kalpli güzel yürekli dürüst kendini bilen bunu yeni anladım düğünde o tavrım çocuk bana yakın durunca geri çekilmem ilginç olan burada mucize yok ilk de kendimi rezil etmedim orada mucize oldu mecbur geri gittim ileri itti geri gittim ileri itti sonra geri geri gidince bir kaç adım bitti yani kendini bilmek bu yüzden kendime saygım var bana sahip olmak isteyen tanıdığa karşı koydum oda zor oldu Allah'tan kardeşi geldi kollarımı bıraktı tokat attım namuslu iffetli empati kurabilen saygılı sabırlı merhametli vicdanlı onu nerden biliyorum kızın sınavını verince vicdanım sorgulandı öyle böyle birini bıraktı birini terketti dedim anlayışlı saygılı
Cevap
4Cevap
Yok valla bir yanda efendi çocugum eyw bir yanda bastırılmış cinsel duygular bir yanda ağar abi bir yanda espiritüel biri karma karışık bir şey
Evet kendimi çok iyi tanıyorum.
Mükemmel derecede.
hayır tabiki
Cani yönlerim var
evet çok hemde
En İyi Cevap