Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Ben normalde insan ilişkilerinden pek anlayan birisi değilimdir. Fazla da sosyal olduğum söylenemez zaten neden bilmiyorum ama karşı taraf sohbet başlatmadıkça sohbet başlatma gereği de duymuyorum. Bu nedenden ötürü benimle konuşmaya çalışan insanlara istemsizce soğuk yapıyorum. Böyle yaparak kimseyi kıracağımı düşünmüyordum ki sınıf arkadaşlarımdan biri benimle bu konu hakkında konuşana kadar. Kendisi benimle ilgileniyor gibiydi her sabah okulun kapısında karşılaşıyorduk samimi olmamıza sürekli selam veriyordu bende kafamı sallıyor gibi yapıyordum :D Çocuğun alınacağı aklımın ucundan geçmezdi ki ufak bir dokundurma vasıtasıyla anladım ki somurtkan ve umursamaz hallerimi ciddiye alan insanlar varmış. Sizce benim yaptığım da bir kabalık var mıdır?
Vicdan azabı çekmeye başladım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence samimi yaklaşımına karşılık vermişsin. Selamı havada kalmamış başını sallayıp geçmişsin. Ben de yapım gereği sohbet başlatmaya çok çekinirim bunlar doğal şeyler. Dış dünyaya sunduğumuz kişi içimizde yaşadıklarımızın ne kadarı hakkında fikir verebilir ki! Umursamaz olduğunu düşünmüyorum gerçekten öyle olsaydın vicdan azabı çekmeye başlamazdın. Sana alınmadan önce seni daha çok tanımaya çalışmalıydı. O yüzden takma kafana.
Kesinlikle çok haklısın. Dış dünyaya zaten çok şey sunan aktif birisi olmadıkça gerçekten birisi olmadıkça hakkımızda türetilen eleştiriler yersiz olur senin de söylediğin üzere. Yani gerçekten haklısın ne diyebilirim ki bir insanı tanımadan huyunu bilmeden alınmakta mantıklı bir hareket değil gerçekten. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
Hareketlerinde kabalık falan yok, senin kişiliğin bu yani insanlar bu duruma alınacakları yerde gelip sözlü olarak sana bu konuda danışabilirler ben böyle hissettim hakkında böyle düşündüm diye. Vicdan yapma sıkma canını bugün o çocuk alınır yarın bir başkası, böyle her bakan alınacaksa ohooo...
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ben seni umursuyorum ama sen benim farkımda değilsin göndermelerine girmektense yüz yüze bir iletişim her iki taraf için de daha sağlıklı olabilirdi. Herkese üzülmem zaten üzüldüğüm şey naif bir insana kabalık yapmış olmak.
Hayır değildir.
Konsomatris miyim ben her ilgiye karşılık verecekmişim. Amacım ne bir kere. Defolsun gitsin bozulan köpekler de ayağımın altında havlamasın.
Mantıken her ilgiye karşılık verirsem öyle olurum 😂 Çok haklısın bu arada yorumun için teşekkür ederim
Koptum gece bu yorumu nasıl bir kafayla yapmışım sabah güldüm😂😂 ama doğru
Türkiye de yaşıyoruz olsun , o kadar ani ruh değişimi normaldir :D Ama dediğin gibi haklılık payı da var şimdi güldürürken düşündüren bir yorum aynı zamanda.
Çok haklısın:)
Çok teşekkür ederim sende söylediklerinin tamamında çok haklısın 😊
İnsanlara kabalık etmene gerek yokta ilgiye de cevap vermek zorunda da degilsin guzelce soyleyebilirsin
Aslında kabalık ettiğim pek söylenemez de ilgisiz davranışlarım illaki kalbini kırmıştır. Yani şimdi herkese de ilgi gösteremem ki ben.
Haklısın göstermede tabiki
Kişiliğinizle alakalı çok da kabalık etmiş sayılmazsınız ama çevrenizden biri bunu söylüyorsa belki biraz daha özen gösterirseniz iyi olur aslında bir bakımdan iyide yapıyorsunuz siz yüz vermedikçe kıymetli olmuş olursunuz
Çevrem geniş değil ama genel olarak bana selam verene bende veririm. Herkesle konuşurum ama kolay kolay herkese yakınlık gösteremem. Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin iletişim kurmaya çalışan herkese olabildiğince iyi davranmaya çalışırım ancak bir insanın konuşmaya cesareti yoksa da konuşmayı başlatacak halimde yok.
Seni sevenin ilgisine, sevdiğin halde ilgi vermezsen ayıp etmiş olursun. Çünkü o hayatından büyük bir kısmı sana ayırırken, sen ondan başka şeylerle ilgilenirsen üzersin. Bir söyler iki söyler üç söyler. En son bir bakmışsın senden kopmuş gitmiş.
Bu senin hayatın sen karar verirsin kiminle olacağını sonuçta
Kesinlikle çok haklısın zaten de bu bahsettiğim konu aşk ilişkisi bakımından yaklaşan birisi değildi. Yani niyeti arkadaş olmak olabilirdi çünkü kendisi gerçekten entelektüel bir insan. Ucuz numarlar peşinde koşan bir insana kabalık yapsamda kafaya takmam ama bu bahsettiğim öyle biri değil.
Değer veriyorsun demek ki cinsiyet ayrımını kaldırsak aslında güzel arkadaşlıklar oluyor ama maalesef eş olunca sevgili olunca işin suyu kaçıyor
Sana katılıyorum kesinlikle kadın ve erkek gayet güzel arkadaşlık ilişkisi kurabilir tabii bunu dozunda tutarak. Hayatta herkesin bir rolü var. Arkadaşlıkta hayatın bir parçası olduğu için doğal olarak onunda insana yüklediği bazı roller daha doğrusu sınırlar var. Herkes haddini bildikten sonra cinsiyet ayrımı olmadan güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Ve tabiki bu arkadaşlığın kurulması için iki inssanında birbirini tanıması gerek. Ben bu diyalogda ne iletişimi başlatan taraf olmak istedim nede iletişime karşılık veren taraf. Ancak kendisi iyi bir insandı umarım hayatta iyiliklerde hep onu bulur.
Benim böyle bir arkadaşım var kız kendisi aramızda duygusal bir ilişki falan yok çok iyi arkadaşız ama arada sırada konuşuyoruz falan cidden iyi oluyor yani böyle bir şey
Ne güzel , bağnaz düşünmeden iyi dostluğunuzu koruyabiliyorsunuz. Ülkemizde ya insanlar arkadaş ayağına affedersiniz de her haltı yiyorlar ya da kadınla erkek arkadaş mı olur kafasında yaşıyorlar. Siz tüm bu yanlışların arasında doğru kalabilmişsiniz dostluğunuz daim olur umarım.
Sağol teşekkür ederim
Medeni bir şekilde yapılan karşılıklı iletişim her problemi çözer üretilen her bahane problemin daha büyümesine yol açar iletişim her şeyin çözümüdür
Dünya iletişim çağında ancak bizler birbirimizle iletişim kuramıyoruz
Kesinlikle çok haklısın. Sağlıklı bir iletişimin çözemeyeceği sorun yokta işte insanlar bir garip hep bir gizem bırakmak istiyorlar peşlerinden. Net çözümler istemiyor milletimiz.
Utangaç lik yaparsin ama terslemek biraz kabalık olabilir
Yok ya terslemek yapımda yok zaten sadece özgüvensizlik ve biraz da asosyallik var.
Biraz tadında yani en azından muhattap al
Konuşkan değilim :D
Azıcık konuş şekerim 🥰
Kibarca reddedersen gayet makuldur
nezakettir
Evet
Çok açıklayıcı bir cevap olduya sağol 😂
Eyvallah
Bari nedenini de belirtseydin ya kıymetli görüşlerini bi dinleseydik :D
Yani karşılık vermen lazım ayıp olmasın
Amaca göre değişir
Benim amacıma göre mi karşı tarafınkine göre mi değişkenlik gösterir?
Karşıdakinin
Çok haklısın aslında ama benim bahsettiğim kişinin arkadaşlık manasında yakınlaştığına yorumluyorum ben. Fikirlerimi benimsediği için ya da kendisine yakın gördüğü için muhabbet etmekistiyordu belki de. Başka amaçla yaklaşacak bir insan değil zaten o yüzden kabalık yaptığım için üzülüyorum. Başka türlü olsa niye üzüleyim ki :D
O zaman hata sende
Haklısın cidden yüzde bir milyon hata bende zaten de.
Yarın sen git konuş
Niye bilmiyorum ama sanki ilgisine karşılık versem de yılışık olacakmışım dürtüsü var bende. Ulaşılmazı oynamıyorum karakterim böyle galiba ciddiyeti seviyorum.
Sadece gülümse yeter
Yok ya bu sefer daha tuhaf olur en iyisi çaktırmadan onun bana dokundurma yaptığı gibi inceden özür dilemek.
Başka türlü olmaz zaten özgüvensizim.
Ulaşılmaz ama özgüvensiz nasıl oluyor
Deli sanmasın 😂
Sen nasıl bir şeysin
Yok be ulaşılmaz değilim çok halktan bir insanım aslında 😅 ama aşırı özgüvensizim ezik görmesinler diye özgüvenli davranmaya çalışıyorum o da olmuyor ztnjfjfjf
Sana soruyorum bende atış serbest 😂
Rol yapabiliyorsan sıkıntı yok. Adamı hamur edebilirsin
Yok valla yok kasiyerle konuşurken bile özgüvensizim :D
Tesettürlü müsün sen
yok değilim de ne alaka ki
Alaka yok. Merak ettim
Tesettürle özgüveni bağdaştıracaksın zannettim😅 Tesettürlü değilim ama ortalıkta cıbıldak da dolanmıyorum yani.
Tesettürle özgüven nasıl bağdaşacaktı ki
Ne bileyim ya ülkede yobaz çok bağdaştıran vardır illaki.
Yobaz değilim çok şükür. Tesettür seviyorum ama
Tesettür güzeldir ama her kadın taşıyamaz o yükü. Manevi yükten bahsediyorum tabiki
Yük değil ki. Güzellik
Ya hayır o manada yük değil. Tesettürün hakkını vermeli bir insan ondan bahsediyorum. Tesettürlü kadınların yüzde 70 i falan genç kızların daha doğrusu kuvvetli bir iradeleri var. Benim arkadaşlarımın yarısından fazlası tesettürlüydü mesela ve hepsi hanım hanımcık insanlardı. Tesettür güzel bir ağır başlılık katıyor demek istetiğim.
Sen de öyle ol işte. Güzel değil mi
Düşünmüyor değilim de ülkemizde bu kadar ideoloji ile bağdaştırılmasın yüzünden çekimser kalıyorum.
O insanları soğutmak için bilinçli yapılıyor
Orası kesin ztn.
Aklını bulandırma. Belli ki tertemiz bir kızsın
Evet biraz oyle
Biraz değildir o öküzlük etmişim sanki :D
Yani ama yapcak bişey yok
Huyumda var ya sırf bu öküzlüğüm yüzünden çok naif insanları incittim o zaman ben. Neyse ya olanla ölenede çare yok D
Okuzluktur
Sensin öküz 😀
Baban baban