Kişilik & Karakter 1 ay Acı eşiğiniz yüksek mii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne kadar dayanıklısınız. Acı eşiğiniz yüksek mii? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99Fenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence yüksek. Tabi kime göre neye göre ama yani en azından kendi çevreme göre yüksek. 1 0 Yorumla
YunininTutisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Ay yok hemen başım dönmeye midem bulanmaya başlar canım acıyınca. 1 3 Yorumla Soran 1 ay O nasıl bişeymiş öyle jsjs Yorumla YunininTutisi 1 ay Tansiyonum düşüyor, dayanamıyorum valla ne yapayım. Bir de hemşireyim yani düşün artık.. 😂 Yorumla Soran Yeni 1 ay Hemsire de bunu yaparsa artik sjsj Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Tam tersine çok düşük 2 11 Yorumla Soran 1 ay Değildir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Parmağıma iğne batsa yeri göğü inletiyorum 🤷🏻♀️😂 Yorumla Soran 1 ay Hahahaa ama kadınların aci eşiği erkeklere göre daha yüksekmiş Yorumla Cevap sahibi 1 ay Adet sancısı doğum sancısı falan tabi olabilir ama bunun içine ben dahil değilim sanırım annem hep şey der küçücük bir yaraya dayanamıyorsun nasıl doğum yapacaksın😆 Yorumla Soran 1 ay Aboo annende neyle korkutuyomus bak jsjs Yorumla Cevap sahibi 1 ay 😂😂 Yorumla Soran 1 ay Sonra kızım niye evlenmiyorsun olacak jssj Yorumla Cevap sahibi 1 ay Çocuğa kadar ohoo bazı evli arkadaşlarımda var onlarda korkutuyor o ilk gece korkusu bende büyük bir olay😅 Yorumla Soran 1 ay Ayy kiyamam 🤣🤣 korkma her genc kızin basina gelirmis hahahhh Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ahahha çok sağol çok ikna oldum😂 Yorumla Soran 1 ay Ne demek 🤭 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 46,5b cevap paylaştı. Zihinsel olarak çok yüksek 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. değilhiç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence yüksek. Tabi kime göre neye göre ama yani en azından kendi çevreme göre yüksek.
Ay yok hemen başım dönmeye midem bulanmaya başlar canım acıyınca.
O nasıl bişeymiş öyle jsjs
Tansiyonum düşüyor, dayanamıyorum valla ne yapayım. Bir de hemşireyim yani düşün artık.. 😂
Hemsire de bunu yaparsa artik sjsj
Tam tersine çok düşük
Değildir
Parmağıma iğne batsa yeri göğü inletiyorum 🤷🏻♀️😂
Hahahaa ama kadınların aci eşiği erkeklere göre daha yüksekmiş
Adet sancısı doğum sancısı falan tabi olabilir ama bunun içine ben dahil değilim sanırım annem hep şey der küçücük bir yaraya dayanamıyorsun nasıl doğum yapacaksın😆
Aboo annende neyle korkutuyomus bak jsjs
😂😂
Sonra kızım niye evlenmiyorsun olacak jssj
Çocuğa kadar ohoo bazı evli arkadaşlarımda var onlarda korkutuyor o ilk gece korkusu bende büyük bir olay😅
Ayy kiyamam 🤣🤣 korkma her genc kızin basina gelirmis hahahhh
Ahahha çok sağol çok ikna oldum😂
Ne demek 🤭
Zihinsel olarak çok yüksek
Bence yüksek
değilhiç
Hiç degilim