+1 yılYüksek sanırım. Sıcağa karşı özellikle diğerlerinden daha duyarsızım. Bir saat kadar sıcak bir kaloriferde tutabilirim elimi. Ya da ateşe karşı. Haliyle de yaşadığım herhangi acıya karşı da daha çok direnç gösteriyorum ¢
15 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar normalde daha dayanıklı ama citkirildim olmayi seviyolar sanki
- +1 yıl
Çoğu çıtkırıldım davranıyor ilgi istediği için
Soran+1 yılİlgi manyaklarına gıcık oluyorum
- +1 yıl
+1
Soran+1 yılJsjs 🤣
En İyi Cevaplar
Şimdi şöyle, canım istiyosa evet yüksek ama benim isteğim dışı bişi oluyor ise yaygara koparırım ilgi beklerim :d hım normal bir insana göre yüksek diyebilirim gene de :) etimi makasla filan kesiyodum sonra o etleri yiyodum ABARTI YOK ama bıraktım artık
17 Yorumla
Soran+1 yılYine sen ve yine farklı zirvalamalar
Soran+1 yıl@aybüketfg o kız trolün teki
Soran+1 yılMal maldır işte iyisi kötüsü sonuç mala yani
- +1 yıl
@aybüketfg hım hatırlamadım ama doğrudur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıya dayanakliyim riskli gebelik normal doğum gebe iken covid oldum burnundan kan geliyodu kendiliğinden
124 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkeklere göre daha dayaniklisiniz
Cevap sahibi+1 yılDüşük riskim vardı ama işte yine el bebek olmadım
Soran+1 yılAddamsin 🤭
Cevap sahibi+1 yılSorma anlatsam şoke olursun anlatmıyorum
Soran+1 yılÖyle dersen merak ederim ama
Cevap sahibi+1 yılBide evet acıya dayanakliyiz ama güçsüzüz öyle erkek de de güç var
Soran+1 yılGüç var dayanıklılık zayıf bizde de aynen jsjs
Cevap sahibi+1 yılEvet kadın da güç yok dayanıklılık var pes etmemek gibi
Soran+1 yılEn basiti agdaya dayanabilmeniz ☺️
Cevap sahibi+1 yılAynen bu basit bence erkekler güç olsada mesela ben gücüne teslim olmam hırpalanırım ama yinee de dayanırım
Soran+1 yılBir farkta hassas bölgeye alınan darbelere karşı tepkilerde var 🤭
Soran+1 yılNereye
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılŞöyle anladım yani kadin özel bölgesi ile birleşme kadın erkek ilişki anı
Soran+1 yılHayır yaa asıl sizin Kafa gitmiş ☺️
Cevap sahibi+1 yılEvet o yuzden anlayamıyorum
Soran+1 yılorada demek istediğim darbe alınca erkekler kıvranıyor , kadınlar ayakta kalabiliyor yani daha dayanıklıdır anlamindaydi
Cevap sahibi+1 yılMantıksız geldi o darbede acımı hissediyosun
Soran+1 yılFilmlerde falan her sahnede var nerdeyse evet baya bir hemde
Cevap sahibi+1 yılİlginç o zman kimse ile yapma pipini koru
Soran+1 yılKafanı o işten bir ayır yaa 🤣 ondan bahsetmiyorum... illa açık açık söyleteceksin yani bacakarasına tekme yiyince erkekler yerlerde kıvraniyo kadınlara bişey olmuyo şimdi anladın mi
Cevap sahibi+1 yılHa anladım pardon
Cevap sahibi+1 yılBende kıvranırım hassas bölge kimse dayanamaz o acıya anladım neyse
Soran+1 yılSonunda anladın 🤭 yok yok kadınlar iyi yani dayanıklı
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer ay tüm vücûd ağdamı yaparım baya yüksek sayılır gerçi çok aşırı ve kalın kıl tüy yok ama yine de biraz acı oluyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı erkek jzzk
Cevap sahibi+1 yılBakımlı olmak önemli tabi 😊
+1 yılYüksektir. İki üç kisi vurunca acımadı ki derim ama üç dörtten sonra acıyor ebesini gondiklediklerim derim 😂
10 Yorumla
+1 yılfiziksel acıya dayanıklıyımda, görsel acıya hayır bakamıyorum
10 Yorumla
+1 yılbenim aşırı düşük :D canım yansın anında hissettiririm yani :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes abarttiğimı düşünüyor ama cidden çok düşük.
01 Yorumla
Soran+1 yılCitkirildim misin
Sıfırım bn canım tatlıdır benim
27 Yorumla
Soran+1 yılKadınların daha dayanıklı olduğu söyleniyor ama 🙄
Soran+1 yılYani sadece ağda olayı bile bir fikir veriyo aslında ☺️
Soran+1 yılZenginin hali başka tabi jssj
Soran+1 yılBakimliyiz diyelim o zaman
Umurmda değil sürekli intihar düşünüyorum
186 Yorumla
Soran+1 yılBüyük düşün
Soran+1 yılHepsi geçer
Soran+1 yılHimm
Soran+1 yılGeçti mi
Soran+1 yılGüne nasıl uyandık acaba 🤔
Soran+1 yılBişey yoksa o zaman bişeye gerek yok
Soran+1 yılTak kemerine Aybüke
Soran+1 yılUçuşa hazirlaniyoruz
Soran+1 yılAcı çekmek güzeldir.. Öldürmeyen her acı güçlendirir ksjs
Soran+1 yılHerkes yerinde duruyo 🤣
Soran+1 yılDurduğun yer hareketli çünkü dönek dünya işte
Soran+1 yılRumuz.. Gizli üye
Soran+1 yılVermiyorum hadi al da görelim
- +1 yıl
Şuanda senin kim olduğunu merak ettim ama alamadım. Acaba neden? Çünkü kimse karşılıksız iş yapmaz. senden istedim vermedin. Gayet doğal burada bedelini vermeden bir şey isteyerek ben boş yapmış oluyorum. Ama tahmin ederek belki bir menfaateen ötürü söyler diye düşündüm. Boş bir çabaydı. Yolun sonunu bilmeyen yola girmeyecek. Ama evet yola girmeyen yolun ne yolu olduğunu bilemez. Tecrübenin önemini kavramak gibi konularda cahil olduğum anlamına geliyor. Demekki bu kavramları daha iyi emek vererek öğrenmem lazım. Bir dahakine daha dikkatli olacağım. Birisiyle bir muhabbete gireceksem eğer önce bu yolun sonunu önceki tecrübelerle bakmak gerekir. Ders alırsın ama uygulamazsan o ders ölür. Insana ancak çalıştığı vardır. Adalet heryerde.
Soran+1 yılHatalarından ders alıp daha kaliteli hatalar yapma bakalim
Soran+1 yılAynen piseyim derken yanmamaya da dikkat et
- +1 yıl
Evet insan düştüğü çukurdan çıkamıyor olabilir önemli olan düştüğü çukurdan ısrarla çıkmaya çalışıp durmak yerine Bir durulmak. Çukurdan çıkmaya çalışıyorum ben ama çukuru öğrenmeden çıkamam. Denge budur. Dur bir bak bakalım kaçmaya çalıştığın çukur ne? Öğren de öyle çık çıkacaksan.
Soran+1 yılTm da yere düşünce kaybetmiyorsun ki yerden kalkamazsan maç bitiyo knock out
Soran+1 yılO kavramlar çok derin hamdim, piştim, yandım... Biraz araştır ufkun genişlesin
Soran+1 yılİş güç yapta zart zurt ortalik yerde olmaz etik değil 🤣
Soran+1 yılBildiklerinin çapı genişledikce bilmediklerinin yarıçapı aynı sekilde genişler
Soran+1 yılYanlış anlayan ben değilim yavaş düşünen sensin
Soran+1 yılGazoz olma efsane ol
Soran+1 yılBiliyorum lan latife de mi yapmayalim
Soran+1 yılHer şeyin merkezinde kendini görme bir damla su dan ibaretsin.. denizde bir damlayim diye üzülme bir damlada deniz olabilirsin
- +1 yıl
Yolun sonunu bilmeden yola girmek aptallık dersini almıştık. Zamanın kıymeti dersini daha güzel almaya açım şu an. Latife bana göre ihtiyaç dairesinde değil. Doğru değil. Yanlış anlamayın böyle dediğim zaman insanlar kendilerine saldırdığımı zannediyor niye anlayamadım bir dk. Cunku onlara arkaplanda ne yapmaları gerektiği emretmiş gibi oluyorum aslında. Ama olay bu deel. Sana her zaman oklar gelecek sen oku savurmayı öğren.
Soran+1 yılOku tutup dizinde kırmak güzel.. sen yinede inemeyecegin ağaca çıkmaya çalışma
- +1 yıl
Işte bir damla sudan ibaret. Bir damla su ne demek? Kafamızda su denen şeyin 1 damla halini biliriz yani az hali. Ama bu bilgi tek başına var olamazdı. Bu bilgide suya 1 damla sıfatını verdik. 1 damla sıfatını var eden şey onun zıttı değil mi? Zıttı olmasa 1 damla diyemezdik. Zıttını ne kadar kavrarsak 1 damlayı da o kadar kavrarız bence. Sence
Soran+1 yılBence bu 63. yorum fazla uzattık bro
Soran+1 yılOkey vizogotum
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılAdın ne
Soran+1 yılAybüke demek zor mu geldi
- +1 yıl
Çok içimde kaldığı söylim burdan sen adam değilsin. Hayatımda gördüğüm insanlar icinde senin kadar aşağılık ve alçak birine rast gelmedim. Senin bir insan olman diğer insanlara hakaret çok içimden gelerek söylüyorum. Ve sen sevilmeyi haketmiyorsun insanlardan böyle bir beklenti içine birdaha girme. Rezil.
Soran+1 yılŞizofren birini umursayacağimi düşünmüyorsun heralde
Yüksek olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
11 Yorumla
Soran+1 yılOk
+1 yılParmağım kopsa gözümden yaş gelmez
11 Yorumla
Soran+1 yılZiyaa 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşük
15 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarin daha yüksek derler ama
Cevap sahibi+1 yılKadından kadına değişiyor demek ki
Soran+1 yılErkeklere göre diyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBen erkeklerle kıyaslamıyorum. Yalnızca kendimi söylüyor. Erkeği kadını bilmem.
Soran+1 yılTamam
Evet
10 Yorumla
+1 yılOrtalama
10 YorumlaBaya yüksektir.
10 Yorumla
+1 yılFazlasıyla yüksek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılYğksek
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin
+1 yılSanırım yuksek
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek
00 Yorumla Pek fazla değil.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne